Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Potrosace u BiH niko izgleda ne hebe!  (Pročitano 9812 puta)
11. Maj 2011, 20:22:08
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2366
OS
Windows XP
Browser
Netscape Navigator 9.0.0.

Jucer (snimak Zvornicanka-1) sam na prodajnom rafu ove inace renomirane trgovacke kuce nasao artikal (hranu za mace) cija je ambalaza bila vidno ostecena odnosno poderana. Ljubazno sam skrenuo paznju kasirki s tim u vezi.

Danas (snimak Zvornicanka-02) sam na istom prodajnom rafu nasao taj isti artikal (vracen nazad u prodaju!!!), sa selotejpom zalepljenom rupom na ambalazi! Prisutni "sef smene" me je ljubazno izbacio vani - odbivsi da komentarise zasto je to tako., i zasto je defektan artikal vracen u prodaju.

Da li to znaci da Vas (odnosno mene) kao potrosaca niko od giganata ne hebe?

Par ljudi (mojih poznanika) koji su imali priliku da vide ove snimke pre nego sto sam ih postavio na Net - su citavu stvar prokomentarisali u smislu "borbe sa vetrenjacama" kao i "na sta to ja danas jos uopste i obracam paznju"!

Da li su ovakve stvari stvarno dozvoljene gigantima? Ako udjete u supermarket, primetite defektan proizvod, zar ne bi trebalo to da prijavite (kao sto sam to ja uradio) personalu doticnog prodajnog objekta? I s tim u vezi sta sutradan taj prodajni objekat treba da uradi? Samo ladno iza mojih (potrosacevih) ledja taj isti (defektan) artikal da vrati na onaj isti prodajni raf?

Sta inspekcije u nasoj zemlji rade? (Siguran sam da imaju masne plate!) Na ciji mail mogu da posaljem ova dva snimka? Ima li iko ciji je posao mene kao kupca u ovakvim situacijama da zastiti?

Jer - ja hocu da kupim Friskies-ov "Chicken, liver and Vegetable" proizvod (granule) u pakovanju od 2KG (artikal na snimku). Ali jedini artikal te vrste (komada jedan, nema drugog!) koji Zvornicanka u svojoj prodaji kupcima nudi - jeste vidno ostecen u pogledu integriteta ambalaze.
   A sam njihov cin vracanja ostecenog artikla nazad u prodaju je krajnje zalostan.

Na kraju tehnicka napomena: prilozeni snimci su u 3Gp formatu, potreban je plejer kao na primer KMplayer za njihovo gledanje. Snimani su u "vodoravnom" polozaju kamere a nisam ih editovao, tako da prilikom gledanja - glavu polozite vodoravno da kompenzujete razliku Wink Izvinite zbog toga!

Kljucne reci: Zakon o zastiti potrosaca BiH

Vasi komentari su dobrodosli.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

*
Zvornicanka-1.3gp (1428.34 KB)
*
Zvornicanka-2.3gp (1944.95 KB)
IP sačuvana
social share
::: BulmaSoft - dokazana TuziBaba Burek Foruma! ::::
: Mislite o tome pre nego sto pocnete da vredjate! :
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.65
mob
Nokia 
A sta si ocekivao? Skrenuo si paznju kasirki? Ona se naravno poplasila da ce , ako prijavi,pocepano- ostecenu robu ona biti osumljicena da je ona unistila i da plati stetu. Ni ona druga iz istog razloga to nece resiti.
Pomenes rec inspekcija sto vise puta u recenici , ali onako konstruktivno da ima smisla. I da vidis kako ce da bude reseno, a ti ces imati 3 prodavacice koje se utrkuju oko tebe kad krocis u objekat.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Tеби је баш досадно а? Или само немаш паметнија посла?

Елем ... можеш да кукаш на форуму, што ти лежи иначе ... можеш лепо да се задовољиш пуцањем полног органа што негде на неком рафу стоји поцепана и селотејпом залепљена кеса коју нико неће купити баш из наведених разлога па ће је на крају крајева бацити ... а можеш да се инатиш и пишеш жалбе

Citat
Na ciji mail mogu da posaljem ova dva snimka? Ima li iko ciji je posao mene kao kupca u ovakvim situacijama da zastiti?

5 секунди гуглања спрам 5 минута кукања и прављења теме на буреку ...  http://www.ozp.gov.ba/ ... ти наравно ниси гуглао  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
opet snimci..na kom forumu nas kritikujeŠ?
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Bulma, bulma ....  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

još uvek za tobom ludak

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 7938
Zastava Пало Алто
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.65
mob
LG g5
Čekaj, zašto si naveo BiH, a imaš samo snimke iz Zvornika ?
IP sačuvana
social share
Facebook community manager

Burek filmski magazin No.1
Burek filmski magazin No.2

* - Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot.
* - I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
* - Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail better.
* - Istorija dokazuje da istorija može da dokaže sve.
* - Sky is the limit.
* - Postoje ljudi kojima su potrebni ljudi da im budu potrebni.
* - Ono što volimo da mislimo o sebi i ono što zaista jesmo retko kada imaju išta zajedničkog.

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.65
mob
Nokia 
Btw...kad napises Zvornicanka...ja citam Zvecarka  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2366
OS
Windows XP
Browser
Netscape Navigator 9.0.0.
Aha, Zmaje, znaci Vas stav je "neka kupac bude na oprezu". Kako sam ja tebe shvatio - prodavac ima za pravo i govna da postavi na prodajni raf, a kupac ima oci, usi, nos, jezik, pa neka vidi, proba, primirise, procita i tako sam zakljuci da li nesto hoce (ili pak nece) da kupi? I svi su "sretni" i kupac (jer je sam izabrao sebi sta ce da uzme) i prodavac (jer po tvom misljenju i govna ima pravo da prodaje)?
Jesam li te dobro shvatio, Zmaje?

Alex 69 Naveo sam BiH jer Republiku Srpsku smatram kao cisti promasaj protektorata medjunarodne zajednice sa marionetskom vladom tako da joj ni ime ne zavredjuje pomenuti tako da pisem BiH.

Magic master: Sta je, sta je, sta je?

Sandra (Zvornicanka/Zvecarka) Sigurno koristis Google-ov autocomplete? To cesto zna da ne radi bas najbolje Smile

I opet Zmaj:
5 секунди гуглања спрам 5 минута кукања и прављења теме на буреку ...  http://www.ozp.gov.ba/ ... ти наравно ниси гуглао  Smile

Evo ti jedan kratak izvod sa te stranice:

Stranica je sa radom započela 28-srpnja-2009 godine i još uvijek je u fazi izrade!

To je ono, kako ja mislim - "ne zovite Vi nas, mi cemo zvati Vas" - fazon!

« Poslednja izmena: 11. Maj 2011, 21:21:05 od BulmaSoft »
IP sačuvana
social share
::: BulmaSoft - dokazana TuziBaba Burek Foruma! ::::
: Mislite o tome pre nego sto pocnete da vredjate! :
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
на тој страници у фази израде имаш у пдф-у образац жалбе као и адресу на коју можеш да пошаљеш исту. Од мене за 5 секунди гуглања довољно ... Иначе шта би ти тачно?

Да ти доведемо овде на тему лично и персонално особу одговорну за поцепане кесе у рафовима?

Citat
"neka kupac bude na oprezu"

Ко се чува и Бог га чува. А ове остале глупости што си исписао нећу ни да коментаришем
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Citat
Tеби је баш досадно а? Или само немаш паметнија посла?

Smile

izgleda da nema... Smile

Covjece opusti se... Smile sta te boli ku*** ...uzimaj proizvode koji nisu otvarani , pojcjepani ili poe*ebani.. Smile
Sjebat ces sebi zdravlje...brinuci brige ...bez smisla... Smile

Nadji sebi neku pi*ku, covjece... Smile Odmori malo vugla... Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.158 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.