Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Potrosace u BiH niko izgleda ne hebe!  (Pročitano 9844 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2366
OS
Windows XP
Browser
Netscape Navigator 9.0.0.
   Hvala Sez, trudim se da 4 macija bica zive od mojih skromnih do nikakvih primanja...
   I koliko ja znam - NIJE sinteticko, ali dobro, nema veze...
   Da li imas kakvu konkretnu sugestiju, ili su tvoje konstatacije u stilu: "Ja sam tu samo da umocim svoju virslu u teglu sa senfom, a potom cu da odem", zar ne?
IP sačuvana
social share
::: BulmaSoft - dokazana TuziBaba Burek Foruma! ::::
: Mislite o tome pre nego sto pocnete da vredjate! :
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.68
treba macke da ranis hranom koje one koriste u svom prirodnom okruzenju,recimo ako imas bastu ili neko od tvojih rodjaka komsija ima,mozes da im hvatas krtice to obozavaju,kad malo poodrasti one ce same da love,sponeuo si pecanje u drini takodje je to dobra solucija,znam jednog macora koji je star oko 30godina i sam se snalazi za hranu,ponekad mu neko nesto u selu baci,nesto ulovi i eto tako zadnjih 15 godina kako je ostao bez gazde snalazi se covek i doziveo je duboku starost,ali pazi batice na selu nema gmo-a nit je on ikad u zivotu vido tu plastiku koju nudi prevarantska industrija majcije i kucije hrane
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2366
OS
Windows XP
Browser
   Slazem se sa tobom druze, ali kod mene je u pitanju stan Smile
Jedino sto ja s tim u vezi mojim macama mogu da priustim (iz prirodnog domena) je da otvorim prozor "na kip" (ne sirom, nego samo gore pri vrhu) i da se onda nadam da ce koji golub da uleti u sobu!

Salu na stranu, to se upravo i desilo predproslog leta! Prozor je bio otvoren minimalno (svega nekih 4 centimetra, ovo iz sigurnosnih razloga da mi macka ne bi radoznalo njuskala pa ispala vani!) kada je u dnevnu sobu uletio (tacnije provukao se) golub!

Nisam imao vremena nista da uradim niti da reagujem - Linja ga je u prvom skoku monetalno uhvatila i odnela u spavacu sobu na dalje procesiranje...

(A posle je samo radio usisivac zbog viska perja!) Smile

Ono sto je posebno zanimljivo je to da sam imao i papagaje. Dve ptice - papige bile su spokojne u svojem kavezu - ni jedna moja maca nikad nije pretendovala da ih dozivljava kao hranu!

Erzika, maca koja mi je uginula pre dve godine (bila je stara macka) je znala da skoci na kavez sa papigama, otvori vrata kaveza, udje unutra, zatvori vrata kaveza iza sebe (!!!) scepa jednu od dve papige, sklupca se i - sva spokojna spava!

(Papige bi pri tome naravno dozivele kaskadni nervni slom, ali sta da radim!)

Njih (papige) su moje mace stvarno dozivljavale kao drugove u svom ambijentu...

Dok je sa divljim golubovima koji eventualno ulete iz vana jeste sasvim druga prica! Smile

Razmisljao sam da postavim tanjir sa nekim semenkama na vrhu terase, i oko tanjira da postavim dve debele metalne zice. Jedna zica bi bila prikljucenao na fazu (220v) a druga bi bila naravno "nula". Ideja je da golub sleti (da se nahrani) i da ga onda momentalno zdrma struja, pa da tako polumrtav ili mrtav od struje - padne na tlo terase kao poklon s neba kucnoj mici mezimici?

Sta ti mislis o toj ideji?

To je jedan od nacina da zaobidjem vestacku hranu, a pri tome cu nesto jos i da ustedim! Smile

Edit: e sad, ako je taj tako prigotovljeni golub predhodno zobao neki genetski-modifikovani kukuruz tamo negde - onda hebiga! Smile

Ide leto, mozda stvarno i realizujem ovu ideju!!!
« Poslednja izmena: 23. Maj 2011, 01:15:47 od BulmaSoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.68
mala je verovatnoca da je golub u toj meri konzumirao gmo kukuruz cak i da jeste to su zanemarljive kolicine tako da neverujem da ce uticati na macora,nisam bas za tu opciju zato sto ubistvo golubova takodje nije po duhu jevandjela,a i to sa 220v moze da bude opasno po okolinu i tebe,macker su svastojedi tako da im i ostaci hrane koju ti konzumiras mogu posluziti kao idealan rucak,ako imas nekog na selu ko kolje pernatu zivinu ili domace papkare mozes da im obezbedis velike kolicine hrane skoro za dzaba,e sad ako zivis u uraboj sredini betonske dzungle,mogao bi da razmislis o cuvanju kunica na toj istoj terasi koja bi posluzila kao hrana macorima,medjutim i to se kosi sa hriscanskom etikom,mada ne znam dal si uopste hriscanin ako si dosledni ateista ubjaj da prezivis tj macori
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
 Smile macke ne pustas napolje... :shock:i  pustas im zrak na kipu... Smile
i nagovaras ih da pocine zlocin...tj da 'vataju golubove... Smile
Tebe treba prijaviti drustvu za zastitu zivotinja... Smile
Treba ti sudskim tj...zakonskim putem oduzeti te jadne zivotinje i udomiti ih... Smile
kod nekoga ko moze da se brine za njih i njihovo zdravlje i da ih cuva...
Ti si nepodoban tj neozbiljaan i sigurno im dajes da piju tu tvoju vodu preobogacenu sa hlorom... Smile
cccc..svasta.... Smile
« Poslednja izmena: 23. Maj 2011, 02:07:00 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.68
sto se tice vode skupljaj kisnicu time ces resiti njihove probavne probleme i zatvor
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2366
OS
Windows XP
Browser
   Kako mozete ubistvo goluba nazivati ubistvom?
Mislim, golub (i/ili vrabac) nije nista drugo nego macija pasteta samo sa krilima...
Ako ne verujete meni - konsultujte cuveni sajt www.garfield.com
"Ubio" goluba (i/ili vrapca) ili otvorio na primer Mitrosovu konzervu mesnog nareska - to mu dodje apsolutno ista stvar! Smile

Duh jevandjelja analiziram u priblizno istoj kolicini u kojoj je felinizam  zastupljen u istom Smile
   Kad bih mogao da biram - mislim da bi se radije opredelio za neku formu budizma, cini mi se da je ta religija koliko-toliko ravnopravnija prema felinskim oblicima zivota i njihovoj svesti. Macke definitivno imaju svest (nisu automatizovana bica vodjena nagonima kako tvrdi biologija) ali je njihova svest drugacija od ljudske. Ovo nije toppic za tu temu i stoga toliko o tome!

Macke ne mogu jesti ostatke ljudske hrane! One ne mogu ziveti na primer bez taurina u ishrani a taurin u ljudskoj ishrani jednostavno (koliko ja znam) nije zastupljen (sem u red bulu i slicnim energetskim napitcima).
Takodje, macke jedu vecu kolicinu hrane od ljudi (kada se gleda procentualni odnos mase hrane koju maca pojede tokom dana naspram njene telesne mase i to isto usporedi sa ljudskim telom). Tako da iz vise aspekata macka ne moze biti na ostacima ljudske hrane.

Ne, na zalost, nisam jedan od onih koji ima "veze" na selu u pogledu papkarskih poluproizvoda Smile

Macke ne pustam napolje! Sta je tu lose?
   Pustim ih da izadju iz stana kada to hoce (hodnikom do lifta, potpuno slobodno) da zadovolje svoju prirodnu radoznalost. I nikad nisu otisle dalje od lifta! Uvek bi se vratile nazad u "poznatu" teritoriju!

@BobaK - da u pravu si... Moje mace su uskracene prljavstine po betonu, zlonamerne dece i kerova ulicara, besnih (brzih) auta i raznih otrova po podrumima... Stvarno ne znam kako jadne mogu da zive bez svega toga???

(Hajde, odgovorite! Bas da vidim do koje granice cemo terati ovaj sarkazam???)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Earth is full. Go home.

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 7755
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
Po meni, greota je držati mačke u stanu.
IP sačuvana
social share
The root of all evil will die if not watered!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2366
OS
Windows XP
Browser
Veruj mi - nije!
Cak sta vise, one svoj zivot dozivljavaju kao pravi mali raj /da kucnem u drvo!/
Imaju najbolje iz obe krajnosti - s jedne strane sve im je obezbedjeno (i macak, tj. obezbedjeno im je da se pare, i da odgoje svoje macice, sve, cak i trava koju vole da zvacu im je obezbedjena, a sa druge strane postedjene su svih faktora koji bi bili preteci po njihove zivote!

Koja macka na ulici dozivi da napuni recimo 12 godina?

Na ulici - ili ih zgazi auto, ili ih sustigne kakva besna dzukela, ili ih neki sumanuti klinac pogodi kamencinom... Nisam video ulicnu macku (u gradu, selo je nesto drugo!) da je starija od oko 4 godine!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Earth is full. Go home.

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 7755
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
Za mačku je kuća i dvorište,drvo da se vere po njemu i oštri kandže, da lovi leptire, miševe i vrapce, da kopa po zemlji i valja se po travi, da ponekad i pokisne, pobije sa drugim mačkama, da gricka travu koja joj treba, da se sunča i valja u prašini.
IP sačuvana
social share
The root of all evil will die if not watered!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.