Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Avg 2025, 06:57:11
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: potreban savet  (Pročitano 20341 puta)
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 34
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
Hvala vam svima na savetima,mnogo znaci objektivno misljenje ljudi koji su izvan cele price.Posle nekoliko dana tuge,bola,besa i gomile drugih osecanja manifestovanih na najrazlicitije nacine mogu bar malo trezvenije da razmisljam.Odlucio da ne zatvaram guzicom vrata,nije me prevarila,ne postoji drugi muskarac,prosli smo dosta toga zajedno i cinjenica je da smo imali problema.Sta bude bice,vreme ce biti najbolji sudija...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 119
Zastava Uzice
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Samsung x510
to je pravi stav,samo ostani smiren,samokontrola i disciplina su dobre stvari,tezi ka tome i bice ok.u svakom slucaju uvek imas nas da ti pomognemo i da te posavetujemo.Veliki pozdrav Smile
IP sačuvana
social share
ne tragaju samo devojke za srecnim zavrsetkom svoje price...ne veruju samo one u bajke,i ne traze samo one svoju drugu polovinu.Veruj mi,i vecina muskaraca zeli isto,samo sto se o tome ne prica.Nije muski.Muskarci ne placu!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Apple iPhone 6s
Al ne znam odakle zenama pada na pamet genijalna ideja da decka koga ostavljaju zovu a nastave da se druze... piju kafe...
A desilo se svakom...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 119
Zastava Uzice
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Samsung x510
Al ne znam odakle zenama pada na pamet genijalna ideja da decka koga ostavljaju zovu a nastave da se druze... piju kafe...
A desilo se svakom...

To ni meni nije jasno i nikada nece biti.Ali ko ce razumeti zene kada one ni same sebe ne razumeju...
IP sačuvana
social share
ne tragaju samo devojke za srecnim zavrsetkom svoje price...ne veruju samo one u bajke,i ne traze samo one svoju drugu polovinu.Veruj mi,i vecina muskaraca zeli isto,samo sto se o tome ne prica.Nije muski.Muskarci ne placu!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 684
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
HTC 
A desilo se svakom...

Koliko god pokusavali to da skapiramo,definitivno su komplikovanije od nas u svakom smislu!Vljda se zbog toga i cimamo oko njih...

To ni meni nije jasno i nikada nece biti.Ali ko ce razumeti zene kada one ni same sebe ne razumeju...
IP sačuvana
social share
My dream is to fly over the rainbow so high...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Sta vam je, to je stara igra.  Smile

Zenka time svog bivseg dragog jos uvek drzi na uzici... Prati kako mu ide preboljevanje nje. I dok se on drzi stoicki, i dalje ce biti ''drugari'' - jer, ona nece sa njim ponovo. Ali, ako joj on, u tim prilikama ''kafenisanja'' stavi do znanja da ju je preboleo i da cak ima i novu curu, njen ego ce dobiti jedan od najgorih udaraca... ikad.
I onda ce ona da gleda da ga sabotira, kako bi on i dalje nju volio i divio joj se, ali iz daleka.

Mnogo puta sam cula za takav scenario... Mnoge devojke ga nisu ni svesne.
A zapravo je to jedna odvratna igra, koja nema funkciju osim podizanja ega te devojke.
I onda kad ego dobije udarac, mlada dama pocinje da se ponasa kao kucketina.

To je stara igra, kao sto rekoh... Nikada je nisam praktikovala, jer mi je ego i ovako do plafona, samo mi jos to treba.  Smile Smile
Sala mala... ali to je zaista vrlo nisko, neposteno prema tom sirotom momku.
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Jes, pravo zboris.
Ego je pogana, pogana stvar  Smile
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Apple iPhone 6s
Ne znam, ali ne vidim smisao u tome, jer ce koliko god se poigravala na kraju dobiti udarac...

Mada... sta ja znam... ja kafenisem sa bivsim devojkama... doduse... dosta godina nakon raskida... ali svejedno Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Nokia 
Ima tu nekoliko različitih rezona. Jedan je poigravanje, osećaj da je ona njemu još važna. Druga je pokušaj da se u sopstvenim očima izgleda bolje posle raskida. Treća je strah da bi se mladić mogao toliko razgoropaditi da počne da priča ružne priče, pravi neprijatne scene pa čak i fizički napadne nju ili njenog novog dečka. Osim toga uvek postoji ona kvarna ideja ako joj ne bude bolje sa drugim da se vrati u staru vezu.

U svakom slučaju nisam za raskide uz gomilu ružnih reči, ali nisam ni za raskide sa ostavljanjem lažne nade.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Apple iPhone 6s
Ona je njemu vazna... a on njoj nije?
Ako joj nije vazan cemu potreba da se poigrava sa njim?
Ne verujem u price da posle raskida jedno drugom postaju nebitni...
To je nemoguce... ako su bar nesto podelili...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Avg 2025, 06:57:11
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.