Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 06:30:43
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: potreban savet  (Pročitano 20305 puta)
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 34
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
... Ma pusti da idu stvari svojim tokom...
Ne znam koliko si ti "zagrejan" da se ta veza obnovi! Cinjenica da se ona takoreci "plasi" nekog vezivanja, buducnost  govori sve.
Bio sam i sam nezadovoljan mnogim stvarima u vezi zadnjih meseci,ali nisu to stvari zbog kojih okoncavas dve ipo godine dugu vezu,bar ne bez pokusaja  menjanja nekih stvari.Sve u svemu,tesko mi je trenutno objektivno da procenim koliko sam "zagrejan" za obnovu veze.Nekad mi se cini da trenutno samo to zelim u zivotu,ali kako sam u fazi idealizovanja svega nisam siguran koliko je to stvarno osecanje.U sustini,otreznjuje me ta proca o buducnosti.
Nemoj da se zavaravaš. Dajem ti 50% šanse da nećeš uspeti da promeniš njeno mišljenje, 30% šanse da se obnovi veza koja će biti mrcvarenje i okončati se sa olakšanjem za pola godine, 10% šanse da će dovesti drugaricu da je čuva (ili će svaki čas ulaziti sestra, mama, baba,...) i 10% šanse da stvarno dobiješ priliku da počnete iz početka.
Znaci i nisu mi lose sanse Smile.Slazem se sa tobom,to je otprilike to,ali tih j.....h 10% mi i zagorcava zivot.A ja sam takav da moram sve da isteram do kraja,ne mogu da zivim u neizvesnosti li nekoj glupavoj nadi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
Tebi da je neko rekao da imas 2% sanse za obnovu veze ti bi rekao da to i nije lose.
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Nokia N97
Po zakonima statistike niko od nas ne bi trebalo da postoji, te je 2% prilichno dobra shansa. Go for it .  Smile

Shalu na stranu. Nadji bre choveche novu ribu, nemo da se zajebavash. Smile
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Samsung S8
Nadji bre choveche novu ribu, nemo da se zajebavash. Smile

IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
otidji na *********************************************, stvarno moze da pomogne. . .  nadam se da nece niko ovu adresu da izbrise da je vide svi jer je bas od pomoci
« Poslednja izmena: 07. Apr 2009, 22:46:09 od lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Sony xperia
Nemoj da se nadas, vec procitaj temuNajcesce postavljana pitanja!
Preporucujem takodje da procitas Pravilnik Burek Foruma jer ces i u njemu na dosta pitanja naci odgovor, Pored toga, citanjem pravilnika imaces prilike da se upoznas kucnim redom foruma.
Ovo je default odgovor u slucaju da se pitanje ponavlja.
« Poslednja izmena: 07. Apr 2009, 22:47:24 od lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 34
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
Jedina dilema koja postoji je da li ici da se vidimo ili je odjebati preko telefona.Preko telefona sam izjavljivao dosta kontradiktorne stvari(ljutnja,srdzba,bes vs. bice sve ok,ma razumem te,ima sanse za nas) i izgubio neki kredibilitet.Ako opet kazem preko telefona necu vise a se vidjamo ili cujemo to i nece biti bas dosledno,zar ne?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
Citat
Ako opet kazem preko telefona necu vise a se vidjamo ili cujemo to i nece biti bas dosledno,zar ne?

To ce biti sasvim uredu ako si zaista odlucio da prekines sve kontakte.
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

´Ω ξεíν´, ´αγγέλλειν Λακεδαιμονíοις

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1049
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
SonyEricsson p910i
Jedina dilema koja postoji je da li ici da se vidimo ili je odjebati preko telefona.Preko telefona sam izjavljivao dosta kontradiktorne stvari(ljutnja,srdzba,bes vs. bice sve ok,ma razumem te,ima sanse za nas) i izgubio neki kredibilitet.Ako opet kazem preko telefona necu vise a se vidjamo ili cujemo to i nece biti bas dosledno,zar ne?
Cuj batice.
Samo se ponasaj ko musko, i nemoj da balavis. Nema potrebe ni da ides na sastanak sa njom, niti da se cujete telefonom. Ako ti je ostalo nesto od stvari kod nje, nemoj da trazis, zaboravi na to, kupices i duks i sta ti ja znam.
Jednostavno, kreni dalje... nemoj da te ona sputava u zivotu. Pocelo je proljece, napolju ima toliko riba da ti pamet stane, a da se kladimo da ces upoznati i ljepsu i pametniju i finiju od nje.
poz
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 34
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
He,he,kako su svi muskarcine kada se radi o nekom drugom.Uopste nije bitno li balavim ili ne,stojim trenutno na raskrsnici i razmisljam na koju cu stranu i bilo koji nacin koji ce mi pomoci u tome,pa i balavljenje, treba probati.
Naravno da nisam raskrstio sa emocijama,zelim da je vratim,ali sigurno je najbolje resenje pustiti da sve ide svojim tokom.Necu je vise zvati,necu se vidjati sa njom i videcemo sta ce biti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 06:30:43
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.