Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Potpuna ZABRANA PUŠENJA na svim javnim i radnim mestima!  (Pročitano 15655 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.154
Ova tema je skup losih racionalizacija.  Smile

Наведи чланове, Лефтире. Ко кад у школи профа каже једном ученику "баци жваку", а устане петоро. Једном сам се тако и зајебо, сад не устајем док ме не позове двапут.  Smile

Smile  nidje veze.. al vrh
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 849
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 32.0
Ova tema je skup losih racionalizacija.  Smile

Наведи чланове, Лефтире. Ко кад у школи профа каже једном ученику "баци жваку", а устане петоро. Једном сам се тако и зајебо, сад не устајем док ме не позове двапут.  Smile

Што се тиче тога да е-цигара није цигара, па званично и није, тако да може да се пушњари и у школама, болницама, свим другим местима, а вала и да се рекламира од стране доктора.

Ulazio sam par puta i svaki put bi ih bilo podosta. Mrzi me sad da navodim ali cu reci da su uglavnom pusaci.

I to su obicno jako losi argumenti i pored toliko ulazenja nisam video jedan kljucan u ovom slucaju (makar meni tako deluje) a to je da je glupo zabraniti pusenje u svim objektima. U ugostiteljskim objektima biće potpuno zabranjeno pušenje Zato sto tamo ljudi koji ne puse (poput mene) mogu jednostavno da ne idu (druga prica je da moraju da postoje prostorije za nepusace, sto podrzavam). Jednostavno, to nije drzavna institucija, niti je u pitanju zdravstvo ili skola ili tome slicno sto je neophodno za sve gradjane ove drzave.

Naravno, da ne bi svi takvi objekti postali 100% pusacki (sto bi bilo lose po nepusace, jer bi morali trepeti dim da bi otisli negde da ugoste Smiley ) drzava bi trebala da uvede ili obavezno da u okviru jednog lokala postoji prostorija ili prosto za nepusace (sto, rekao bih, vec postoji) ili da da neku olaksicu vlasnicima koji se odluce na taj potez (npr nesto manji porez, tako bi motivisali ipak neke lokale da urade isto).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

I have a joke. Women's rights.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows 7
Browser
Chrome 37.0.2062.124
mob
Samsung GT-S7580
Океј, али ти делови за непушаче великим делом или не постоје или нису довољно добро изоловани, па онда ни не служе ничему. Ја бих био скроз задовољан да постоји у сваком локалу одвојен део за непушаче, ако не постоји онда не треба ни да се пуши.

Мени некад искрено и кад сам напољу смета пушење, на пример: Седим са друштвом у кафићу, поред нас седају бабе, пале дуван онај најсмрдљивији што се рола, ветар дува и све иде у нас. Шта ја да радим? Да се препирем са бабама? Да тражим вентилатор који ће дувати дим бабама назад у фацу? Да је неког реда, бабе би питале да ли нам смета њихова трава, па би се оне помериле у правцу ветра, али не, јебе се њима, оне кризирају, умреће ако не припале.

То кад некоме ставиш примедбу око пушења се често претвори у ситуацију да тебе неко нападне као у оном клипу пипачи хлеба. Па ја онда избегавам то, ако не познајем особу, а ако познајем углавном бацим неку морбидну шалу у вези смрти и побегнем од ње.  Smile
IP sačuvana
social share
E ovaj svet je otiso u kurac cim Lazu pitaju kakva je serija  Smile
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 849
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 32.0
Citat
Океј, али ти делови за непушаче великим делом или не постоје или нису довољно добро изоловани, па онда ни не служе ничему. Ја бих био скроз задовољан да постоји у сваком локалу одвојен део за непушаче, ако не постоји онда не треба ни да се пуши.

Pa da. Kada se kod nas ista obavilo valjano? Smiley

Citat
јебе се њима, оне кризирају, умреће ако не припале.

Meni je najsmesnije kada dodje ona najgora zima, pada sneg itd. I onda se grupica okupi, onako, kao pingvini, i pokusavaju da zapale  Smile jadni...

Citat
а ако познајем углавном бацим неку морбидну шалу у вези смрти и побегнем од ње.
Hahaha

Citat
То кад некоме ставиш примедбу око пушења се често претвори у ситуацију да тебе неко нападне као у оном клипу пипачи хлеба.
Pa, jasta! Ti si kriv sto njih ugrozavas svojim nepusenjem!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 37.0.2062.124
mob
Nokia krntija
Citat
Ulazio sam par puta i svaki put bi ih bilo podosta. Mrzi me sad da navodim ali cu reci da su uglavnom pusaci.

I to su obicno jako losi argumenti i pored toliko ulazenja nisam video jedan kljucan u ovom slucaju (makar meni tako deluje) a to je da je glupo zabraniti pusenje u svim objektima.

Добар ти је аргумент, нема шта. На страну што ниси улазио довољно лол, па видео мишљења да је ова забрана дискриминација, што је још и више пута раније понављано на другим темама ... аргумент "глупо је да се уради то и то" побеђује апсолутно све пред собом. Ето, кад Амери одлуче да се мало играју каубоја и индијанаца по свету, ове главоње из других земаља у Савету безбедности кажу да је то глупо јебига и Амери одустану у старту.
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 849
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 32.0
Citat

I to su obicno jako losi argumenti i pored toliko ulazenja nisam video jedan kljucan u ovom slucaju (makar meni tako deluje) a to je da je glupo zabraniti pusenje u svim objektima.

Добар ти је аргумент, нема шта. На страну што ниси улазио довољно лол, па видео мишљења да је ова забрана дискриминација, што је још и више пута раније понављано на другим темама ... аргумент "глупо је да се уради то и то" побеђује апсолутно све пред собом. Ето, кад Амери одлуче да се мало играју каубоја и индијанаца по свету, ове главоње из других земаља у Савету безбедности кажу да је то глупо јебига и Амери одустану у старту.
Jesi citao dalje ili si stao tu gde prestaje citat? Smile Jer i jesam opisao nesto slicno diskriminaciji (nisam do duse ni jednom upotrebio tu rec)

Dalje sam objasnjavao zasto mislim da je glupo.
« Poslednja izmena: 11. Okt 2014, 22:50:04 od Leftir »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 32.0

Мени некад искрено и кад сам напољу смета пушење, на пример: Седим са друштвом у кафићу, поред нас седају бабе, пале дуван онај најсмрдљивији што се рола, ветар дува и све иде у нас. Шта ја да радим? Да се препирем са бабама? Да тражим вентилатор који ће дувати дим бабама назад у фацу? Да је неког реда, бабе би питале да ли нам смета њихова трава, па би се оне помериле у правцу ветра, али не, јебе се њима, оне кризирају, умреће ако не припале.

То кад некоме ставиш примедбу око пушења се често претвори у ситуацију да тебе неко нападне као у оном клипу пипачи хлеба. Па ја онда избегавам то, ако не познајем особу, а ако познајем углавном бацим неку морбидну шалу у вези смрти и побегнем од ње.  Smile
Фино баба да лизне прст и одреди правац вјетра.  Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 37.0.2062.124
mob
Nokia krntija
Citat

Jesi citao dalje ili si stao tu gde prestaje citat? Smile Jer i jesam opisao nesto slicno diskriminaciji (nisam do duse ni jednom upotrebio tu rec)

Dalje sam objasnjavao zasto mislim da je glupo.

А део који нисам цитирао мења ствари.... како?  лол

Не морам да цитирам твоје објашњавање зашто сматраш да је то глупо, да бих поентирао и притом беспотребно повећавао величину свог поста.

Оно што је била моја намера јесте да ти ставим до знања да твој "кључни аргумент" није нимало просветитељски како си га представио и да тај "кључни аргумент" није довољно добар.
« Poslednja izmena: 11. Okt 2014, 23:05:36 od bookee »
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 849
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 32.0
Citat
Оно што је била моја намера јесте да ти ставим до знања да твој "кључни аргумент" није нимало просветитељски како си га представио и да тај "кључни аргумент" није довољно добар.

Pa, usao sam u temu samo kada su ljudi navodili losije argumente i nisam naleteo na pricu o diskriminaciji. Zasto nije dovoljno dobar? Nije u istoj recenici obajasnjenje?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Ništa ne traži.

Zodijak
Pol Žena
Poruke 229
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 32.0
Ne radi se ovde o cigaretama vec o principu. Ako neko do sada nije primetio, u ogranicavanju ljudske slobode

...

Jednostavno. Nemas slobodu da zapalis cigaretu na javnom mestu

Кад си већ поменула то ограничавање слободе... Пушење није ствар слободе, већ зависност, тако да пушач код кога се развила зависност не може да престане да пуши, заробила га је дуванска индустрија. О каквој слободи може да прича пушач? Ово звучи мали заверенички, али је реално  Smile Да пушење не изазива зависност, онда бисмо могли да причамо о томе да пушач има избор. Могла би дуванска индустрија верујем да смањи количину никотина, али сви разумемо зашто то није добро, зар не?  Smile

Болестан човек треба да се лечи, а не да се позива на слободу избора.Ако неко дан не може да почне без три шољице кафе и цигаре, ако ће му дрхтати руке цео дан без цигара и бити нервозан треба да се лечи.

Претпостављам да ниси мислила на ову горе ограничену слободу, већ оно да су пушачи, па и непушачи "угрожена врста".  Smile Ја опет не могу да верујем да неко ко жели делимично чист ваздух може бити тај који ускраћује слободу некоме ко нема слободу.

Неко ко је зависник, он ће често пушити: током трудноће, пред децом, непушачима, болесницима на које пушење посебно штетно утиче (мислим на респираторне болести, кардиоваскуларне...)... то је један од проблема. Стављаш цигаре испред свог детета.

Ajmo da uvedemo prohibiciju ko onomad u americi. Ljudi koji redovno piju su alkoholičari. Alkoholizam je zavisnost.  Nema alkohola nigde.

Ok?

Mda. Sad će mi reći: e nije ti to isto, znaš, ako ja popijem tri piva danas to nikog ne ugrožava.

Do, eventualno, tebe?

E nema tako, klot-frket, dvostruki standardi. Ako pakla cigara na dan ugrožava mene i moje dete, i alkohol radi isto.

Zahtevam apsolutnu zabranu alkoholnih pića.
IP sačuvana
social share
"Don't be afraid."
"I'm not afraid."
"Then come out."
"Then you'll be afraid."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.045 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.