Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: "Potopiće nas reka evropskog mleka"  (Pročitano 9192 puta)
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.71
mob
Samsung 111111
Slaba kupovna moc ne moze da digne kvalitet nikada.
Svi to znaju.Da bi nesto bilo i zdravo i kvalitetno to mora da ima cenu i to dobru cenu.
Ali ljudi ocekuju da za 100 dinara kupe proizv0d za ciju proizvodnju treba da se ulozi 1000.

IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 32.0
Odavno je to u stvari svijetska moda.

Industrija je bila takva manje vise oduvijek.

Pa i nije. Mislim postoji to kao disciplina u okviru nekoliko nauka, i primenjuje se to već decenijama (outsorsovanje u Kinu je počelo 80ih, jelte) ali je to išlo nekim laganim tempom i nije ceo svet robovao tome. Širilo se, ali postepeno, i u periodima. E onda se ''desila'' svetska ekonomska kriza i preko noći je to postalo svetsko božanstvo koje diktira sve na ovom svetu. Kako prodati što manje za što više, kako uštedeti 20$ mesečno na papiru za štampanje, kako naterati ljude da na poslu pišaju i peru ruke samo dvaput jer svako puštanje vode košta kompaniju 0.00000000004 $, zašto stavljati rezervoar za gorivo koji košta 40$ po vozilu, ako možemo da stavimo onaj što ima veću šansu eksplozije, ali zato košta 39.90$, zašto da pravimo odeću od pamuka kada možemo da utrpamo sintetiku i uštedimo 3 centa po bluzi, itd,itd...

I naravno, kao i svaki ljudski izum ili namera, i ta nauka o štednji je oterana u krajnost i zloupotrebljena. Nije upotrebljena da bi se 6 milijardi ljudi sačuvalo od daljeg propadanja, nego da se popune rupice u džepovima par hiljada moćnika. A ovih ostalih 6 milijardi, naravno, ko jebe. Ionako su oni i doveli do ekonomske krize svojom pohlepom. (sarkastičan sam, naravno)
« Poslednja izmena: 09. Dec 2014, 00:32:44 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.154
 Smile  .... istinu zboris  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.10.1
Browser
Safari 600.1.25
mob
I-mate 30 Pro
Plakacete za plazmom i smokijem kad vas zatrpaju evropljani....
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 32.0
 Smile Pa mislim... Može to da se pakuje i naziva kako god, ali kad malo razmisliš i rastaviš na elemente, vidiš da se na kraju sve svodi na ovo :

U roku od par meseci od izbijanja krize, ovo ti je postala nova svetska religija. Ako je i bilo nekog napretka za ovih par vekova, više ga nema. Vratismo se u doba feudalizma, samo u još gorem izdanju. Al dobro, neka. Očigledno ljudi vole tako, pa neka im.

Nego da se vratim na temu - naši slatkiši možda generalno imaju dosta šećera, ali brate Ameri su tek manijaci što se toga tiče.  Smile Ako kod nas recimo Jaffa spada u prilično slatke, a Bravo sok u preslatke namirnice... to ti je onda kod njih prosek.  Smile  Ja kad sam probao njihove grickalice, shvatio sam što su svi tolko debeli. Zato što se stalno pomera taj prosek, taj osećaj koliko nešto treba da bude slatko da bi bilo lepo. Keks više nije keks ako ti ukusi ne eksplodiraju u ustima kad ga jedeš.  Smile  Nego sve mora da bude nafilovano svim i svačim.

Inače, interesantno je da oni nemaju jogurt kakav imamo mi. Već samo u obliku nekakvog kiselog mleka. Mislim, ima da se nabavi i to (ako ima Knjaz Miloš, biće i ovoga  Smile ), ali samo u posebnim radnjama.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 600.1.25
mob
I-mate 30 Pro
Kod njih je secer izbacen u svakom smislu te reci...

Sto kaze sez...nema secera... Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 39.0.2171.93
Uvek se sve zavrsi na Amerikancima i sve se poredi sa USA  Smile

Sto ne poredite sa susednom Grckom eto recimo.. njihova paleta mlecnih proizvoda je jedno 55 puta sira od nase..

Mislim grcku volite, nedajboze da sam dala primer svedske, norveske, holandije.. poto tamo ima mlecnih proizvoda da ne znas tri dana da izadjes iz specijalizovane prodavnice kad jednom udjes..  Smile

Naravno sve kancer  Smile i gmo  Smile cim popijes gutljaj mleka ispadne ti jedan zub
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 32.0
Ti si Munka počela sve da teraš u krajnost. Sinoć neko lupi smajli što je Turska pokazala prstić Americi, ti brže bolje pitaš oće sad Srbi da proglase Tursku za prijatelj. Ja ovde navedem primer Amerike, ti brže bolje iskonstruišeš da to namerno radim, da pravim poređenje koje nije vredno pomena. U nameri da te upropastim... ( citat druga Radovana III  Smile )

Naveo sam čisto kao primer, nadovezujući se na priču o keksevima. Eto, pošto već pričamo o tome, a pominjali smo Evropu, da čujemo kako je i preko bare po tom pitanju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 600.1.25
mob
I-mate 30 Pro
Samo gutajte evropske proizvode i ne sekirajte se nista...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.71
znas ti kolko vrsta proizvoda ima u USA kvalietet sira za 1kg 2 dolara i onaj za 50 i to samo asortiman iz wiskonsina da ne pricam o uvoznoj robi,znaci tamo je hrana prilagodjena slojevima ko ima para jede vrhunski ko nema jede razna govna

sto se tice evropskih proizvoda ne vidoh da italijani ili svedjani umiru ranije od nas ili rusa
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.