Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 104
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Miladin Kovacevic ~ Poternica za srpskim studentom  (Pročitano 102050 puta)
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Apple 15
Vidis... mi jos jedared dokazujemo da smo infantilna nacija... mesajuci nacionalni ponos i detinjasti inat... Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Apple iPhone 3Gs
Citat
A najgluplje od svega je sto se oko toga napravio medjunarodni skandal.. mislim, izrucite ga, niko ga nije terao da izlomi onog lika, zasto bi sad nase diplomate ispastale jer je on "malcice preke naravi"?

Зашто да га изруче и да прекрше устав? Јел само зато што је онај фегет амерички јевреј и зато што захтева хилари клинтон?

Zato sto su realno najveca svetska sila. Ne moramo mi da dobijemo po pic*i od Amerike kao sto je ovaj klinac od Miladina koji je duplo veci od njega.

Lik koji je duplo manji od njega ga je udario.. Sasvim logicno da ce mu uzvratiti.. ali nije normalno da posalje lika u komu.. Postoji razlika izmedju samoodbrane i nanosenja teskih telesnih povreda.. Ako je vec taj kreten bio "neutralisan", mogao je jednostavno da se udalji ili da pozove obezbedjenje, pandure ili sta vec, ne da nanese povrede opasne po zivot.

po miladinovoj prichi , niti ga je poslao u komu (nema nezavisnih lekarskih dokaza) , niti ga je udario vishe puta ,nego samo jednom ....

Ako Miladin tako kaze, onda je sigurno tako. Nema razloga da laze..
da je udario kineza ,crnca ili latinosa to bi bio zlochin iz mrznje (hate crime) pa bi dobio "samo" 1-2 godine zatvora  Smile . a da je udario belca - onda se o tome ne bi nishta ni znalo ...

Da li postoji nesto u cemu ti ne vidis rasnu povezanost?
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 896
Zastava Kanada
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Motorola 
U stranu da li je kriv ili ne, dokopao se Srpske teritorije i nema isporucivanja.
Dobro je poznato da USA svoje gradjane nikome ne isporucuje cak su uslovljavali neke zemlje da moraju da potpisu sporazum o ne isporucivanju i nenadleznosti medjunarednog krivicnog suda za USA vojnike.
Ako se pravo bazira na reciprocitetu, neka se taj reciprocitet sada primeni.

Muka mi je sto neki osudjuju mladica samo zato sto mu je porodica imucna, pa je u stanju da podmaze tamo gde zariba.Pa svako svome detetu treba da pomogne bez obzira sta je uradio.
IP sačuvana
social share
Srbi oprastate svojim neprijateljima, zaboravljate svoje zrtve, Srbi istorija se ponavlja

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Apple 15
Aman... postoji ugovor o ekstradiciji sa SAD... Smiley

Citat
Muka mi je sto neki osudjuju mladica samo zato sto mu je porodica imucna, pa je u stanju da podmaze tamo gde zariba.Pa svako svome detetu treba da pomogne bez obzira sta je uradio.

Jeste... prepoznao si sebe u njemu...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Nokia ispo iz modu
Vidis... mi jos jedared dokazujemo da smo infantilna nacija... mesajuci nacionalni ponos i detinjasti inat... Smiley

Ма небитно скроз шта ће ко показати и на који ће начин то све у својој глави доживети. Једноставно он је држављанин ове земље кога нека тамо усрана америка хоће да разапне и да га осуди као највећег терористу и треба га заштитити у том погледу. У преводу треба му омогућити фер и поштено суђење. Без обзира да ли се његов изглед свиђа или не, да ли је некоме симпатичан или антипатичан није заслужио да робија 15-20 година само зато што је запалио неког јеврејског педера чији је татица неко утицајно мудо.

Citat
Aman... postoji ugovor o ekstradiciji sa SAD...

Који не може бити изнад устава.

Citat
Zato sto su realno najveca svetska sila. Ne moramo mi da dobijemo po pic*i od Amerike kao sto je ovaj klinac od Miladina koji je duplo veci od njega.

Ти можеш само да будеш ускраћен за неке њихове паре а да добијеш по пичци не можеш. И што се уопште курчио над човеком дупло већим од себе? Јел зато што му је татица утицајни јеврејски фегет?
Стави се ти у Миладинову ситуацију па ми реци шта ти радиш када те неко удари зато што му се ето тако хоће? Јел се браниш или савијеш леђа да те бије док му не досади?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Apple iPhone 3Gs
Citat

Ти можеш само да будеш ускраћен за неке њихове паре а да добијеш по пичци не можеш. И што се уопште курчио над човеком дупло већим од себе? Јел зато што му је татица утицајни јеврејски фегет?
Стави се ти у Миладинову ситуацију па ми реци шта ти радиш када те неко удари зато што му се ето тако хоће? Јел се браниш или савијеш леђа да те бије док му не досади?

Upravo o tome i pricam. Uskracen za njihove pare. Zato sto je neki idiot odlucio da je pametnije da ubije boga u liku nego da cimne obezbedjenje, drzava treba da ostane bez par miliona dolara pomoci. Zasto je krenuo na njega? Zato sto je idiot.
A sta bih ja uradio u Miladinovoj situaciji.. hm.. nisam incidentna licnost, eventualno bih ga odgurnuo ili mu uzvratio. Sigurno se ne bih izivljavao na njemu. Niko ne kaze da je trebao da pusti da ga ovaj bije. Ali daleko od toga da je trebao da izlomi decka koji je duplo manji od njega
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26

Upravo o tome i pricam. Uskracen za njihove pare. Zato sto je neki idiot odlucio da je pametnije da ubije boga u liku nego da cimne obezbedjenje, drzava treba da ostane bez par miliona dolara pomoci. Zasto je krenuo na njega? Zato sto je idiot.
A sta bih ja uradio u Miladinovoj situaciji.. hm.. nisam incidentna licnost, eventualno bih ga odgurnuo ili mu uzvratio. Sigurno se ne bih izivljavao na njemu. Niko ne kaze da je trebao da pusti da ga ovaj bije. Ali daleko od toga da je trebao da izlomi decka koji je duplo manji od njega

tipichno razmishljanje obichnog srpskog judeo-liberala  Smile .

1. pare su na prvom mestu ...

2. za pare moze sve ,pa i <cenzurisano> da se da ...  Smile

3. da sam ja bio na njegovom mestu , udario bih ga .... ali fino i kulturno ....  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Nokia ispo iz modu
Citat

Што се се пара тиче, мотику у руке па копај од милостиње се не живи.

Што се остатка твог коментара тиче...не би било лоше да пре него што се упустиш у коментарисање прочиташ мало шта се десило. Миладин га је ударио једном, а газила су га она два момка који су били у Миладиновом друштву.
Без обзира да ли јеси или ниси инцидентна личност сасвим је природно да се браниш када те неко нападне. Тако да је и теби могло да се деси да например када те неко нападне узвратиш ударац и да рецимо човек кога си ударио несрећом падне и удари главом о ивицу бетона. Да ли у том случају треба да робијаш 20 година као да си терориста и да ли би у том случају тражио да тебе испоруче да би ми добили неку милостињу?
« Poslednja izmena: 08. Jul 2008, 22:04:31 od twice »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
 inache,  internetom kruze priche da se ne radi o jednom , nego o troje jevreja koji su to veche maltretirali goste tog lokala :

Ann Pesahovitz, Lauren Levy и Bryan Steinhauer .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Apple 15
off obrisan... ne dopustam da se sire lazi i uvrede o mojoj porodici... mozda je to nekome simpaticno... ali... ja drzim dugme Brisi...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 104
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.082 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.