Kaze standardno Amer, Rus i Srbin se kurce ko sta ima.
Amer: "Mi iamo brod napravili ga da moz da stane 80.000 ljudi." Rus: "Mi bre u nas brod moz da tutnemo 100.000 iljada ljudi bez da se guraju." Kaze Srbin: "Ja imam druga iz Pozarevca, moze 14 vrana da mu stane na djoku".
Amer: "Brale Srbine ja jesam slag'o za ovaj brod al' bre ti ga pretera. U ovaj nas brod moz onako iskreno da stane 40.000 ljudi." Rus: "Priznajem i ja sm slag'o, u ovaj nas brod moz' da stane 50.000 ljudi." Srbin: "A jebiga ni ovaj moj drugar nije iz Pozarevca nego iz jednog sela tu blizu."
Sila Boga ne moli. Dno nema granice, uvek moze gore. Svi imaju pocetak kraja. Na pitanje ide odgovor. U zivotu uvek ima ono "ali". Papir trpi svasta. Nista vise a ni manje. Dok jednom ne smrkne, drugom ne svane. Svet je jedno globalno selo. Istorija se nastavlja, II deo. Svi su krivi dok se ne dokaze suprotno. Vetar duva, sljive padaju. (Erozija vetra) ... Sini munjo, udri grome. (Elektricno praznjenje) CQ mod pesma
Umetnost treba da se stvara da bih se podelila sa svetom, ne da se pretvori u abominaciju napravljenu da bih što više novca uzela. Kupovinom originala u većini slučajeva pomažete nehumanoj industriji koja bih nas bez problema stavila iza rešetaka za navodnu krađu, dok ništa nije izgubljeno osim zamišljenog profita.
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.