Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 08:58:49
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Potamnela rana  (Pročitano 2005 puta)
03. Dec 2010, 18:24:38
Ucesnik diskusija

Ovo sam ja!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 131
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0
Hitno mi treba pomoc. Imao sam plasticnu operaciju tirsa pre oko tri meseca. Sa noge mi je uklonjeno parce koze i premesteno na ranu od bruha koja dotad nije zarasla. Noga je trebalo zarasti za dve nedelje, ali je gaza skinuta tek prosle nedelje, jako je sporo zasrastalo. Moj plasticni hirurg mi je rekao da mazem kremu za oziljke i vidljiva rana na nozi ce vremenom nestati, a ja usled obaveza ovih dana nisam bio u mogucnosti da kupim kremu, pa sam planirao da je kupim sutra. Rana je suva i otvorena jer su mi doktori rekli da ce tako suva i bez gaze najlakse zarasti, da sada treba da se sasusi. Danas sam dvaput gledao to mesto i nisam primecivao nista posebno, malo mesto gde je najvise vlazilo je tamno, a ostalo je tamno-crveno. Inace rana me ne boli, ali pomalo svrbi. Pre sat vremena sam pogledao ponovo i video da je mesto potamnelo potpuno i da je sada sve kao onaj jedan deo, mozda je tako bilo i danas, jer nisam puno gledao, samo bacio pogled. Ali sam zabrinut i ovde zelim pokusati naci odgovor sto pre, jer niko u mojoj blizini nije relevantan da mi ista objasni, a moj doktor ne radi do sledece nedelje, a njegov broj nemam. Molim vas, pomozite mi, sta to znaci???
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Pa sada, sta ocekujes. Da je ovo forum na kome se okupljaju doktori  Smile
Cak i da se nadje ovde neki lekar, bez detaljnog pregleda dermatologa tesko bi ti mogao dati neko objasnjenje, tim pre sto nema nijednog testa, recimo krvi, alergoloski test i slicno
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9046
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Alcatel One Touch
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Better Call Saul !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1433
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia c5
Nisam strucan ali jedno znam, rana ne sme da bude tamna.

Spakuj se ti i polako do ambulante,oni ce to srediti brzo. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Ovo sam ja!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 131
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0
Pa sada, sta ocekujes. Da je ovo forum na kome se okupljaju doktori Smile
Cak i da se nadje ovde neki lekar, bez detaljnog pregleda dermatologa tesko bi ti mogao dati neko objasnjenje, tim pre sto nema nijednog testa, recimo krvi, alergoloski test i slicno

Mene je operisao plasticar, ne dermatolog...

Pa nije valjda nista hitno, ne boli me, ni nista, ambulanta je udaljena bar 9 kilometara od mene, nije valjda da je toliko ozbiljno da bi morao u ambulantu?
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Pa potreban ti je najmanje dermatolog za to ako nemas trenutno plasticara. Kardiolog ti tu slabo moze pomoci
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Ovo sam ja!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 131
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0
Pa potreban ti je najmanje dermatolog za to ako nemas trenutno plasticara. Kardiolog ti tu slabo moze pomoci

Ali ga ja nemam nigde u bliizini... Nije valjda toliko hitno...

Samo zelim znati sta je to, da li je to normalno, ili je neki problem???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9046
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Alcatel One Touch
Ma,ne moraš kod doktora,će otpadne sama... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12

Ali ga ja nemam nigde u bliizini... Nije valjda toliko hitno...

Samo zelim znati sta je to, da li je to normalno, ili je neki problem???

Pa sada, objasnio sam ti. Niti je ovde neki dermatolog niti lekar na forumu, i cak i da jeste nema tvoje nalaze kao krvna slika (sklonost dijabetesu i slicno), alergoloski test (odbacivanje tkiva kao reakcija tela) i slicno. Mislim, mozda je bezazleno ali to ti je kocka a ulog ti je zdravlje pa sada ti vidi.
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.44
mob
Sony 
pa normalno sigurno nije , to jest nije kako treba.... Koliko često dezinfikuješ ranu...? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 08:58:49
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.