Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Postoji li razlika između žene u vezi i prostitutke?  (Pročitano 44792 puta)
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Nokia 
...

Ne znam koliko ste vas dve upoznate sa cenama organa na crnom tržištu.. (posebno za maloletnike)
...ali siguran sam da je bar jedna od vas dve upoznata sa jednom zanimljivom pojavom u životinjskom carstvu.  Smile
Recimo, kod hrčaka... nije tako retka stvar da majka... pojede svoje mladunče.  Smile
Po nekim spekulacijama... jedina stvar koja sprečava ljudske majke da urade istu stvar su pojedini... hormoni... implementirani kroz tekovine evolucije.  Smile 

xD

(ne slušajte me šta pričam xD )

Da te pojede pa da umre od holesterola, to ti majci želiš  Smile

E vidiš baš zbog cene organa sam i rekla, mnogo si više vredeo dok se nisi napunio toksinima. Mada možda se još daju spasti bubrezi, jetra ne vredi više  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.11
Citat
U memoarima objašnjava da su muškarci s< kojima je bila u vezi bili emocionalno nedostupni, ali su joj u zamenu za emocije pružali neke materijalne stvari.
That explains a lot...

Da rezimiram: Ona je bila u nekoliko veza gde joj je potpuno odgovaralo da umesto emocijalnih dobija samo materijalne stvari, i napisala je knjigu o tome kako je svaka veza takva. Razna sranja se danas prodaju kao knjige...

Citat
Ljubav je takva da smo u srcu zapravo svi mi sebični, to je u ljudskoj prirodi
Ne, to nije ljubav, to je cista sebicnost...
« Poslednja izmena: 26. Jun 2011, 12:45:32 od marko 284 »
IP sačuvana
social share

&quot;Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili&quot;
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9062
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.11
ja necu da komentarisem temu posto neke osobe nisu kompetentne da uopste pricaju na tu temu i ja ovo smatram uvredljivom temom za zene...

zna se sta se radi kad se ode kod prostitutke i tu emocija nema ... dok je neka druga prica brak... ocito da neke gospodjice nisu imale brak jos uvek pa pricaju gluposti ! ...
« Poslednja izmena: 26. Jun 2011, 13:22:19 od misewic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Nokia N97
Neki brakovi su čista prostitucija, dok drugi nemaju nikakvih dodirnih tačaka sa istom. Altruizam itekako postoji.

Bi li ti to nama Fahre malo elaborirao?  Smile

I prvo i drugo i treće.  Smile

Krenimo redom i logično ...

Brakove koji su čista prostitucija imamo na svakom koraku. Sklapaju se radi čistog materijalnog komfora uz potpuno zanemarivanje emotivnih potreba. Vasa Ladački fazon.

Brakovi koji nemaju dodirne tačke sa prostitucijom su oni kad se dvoje ljudi odriču mnogo čega da bi bili zajedno, brakovi (veze) gde je altruizam svakodnevna pojava.

Smatram da altruizam postoji jer sam ga video svojim očima.  Smile
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Apple 15
Pre ili kasnije nestaje te magicne veze i svodi se na materijalno... mislim.. ostane i taj zacin C, ali kada imas porodicu, prva stvar ti je kako da ih nahranis i obuces, pa sve ostalo...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.100
Ah ljubav, i u vezi nje ima konkretnih osnova. Kolko ste ruznih, neduhovitih i glupih voljeli?

Mi mozemo imati neobican ukus za karakter ili ljepotu.. ali opet necemo izabrat nesto sto nam nije po tom ukusu.
I to je sebicno.

A i to glorifikovanje sopstvenog neobicnog ukusa za drugi pol je narcisoidno i daje osjecaj posebnosti.
A dosta to ljudi ima.. "ja volim malo ovake" boze moj..

Tako da ostali neprirodni momenti tipa pare, socijalni status, zvanje nisu toliko ni bizarni kakvih stvari ima u sirokom pojmu zvanom ljubav, pored svakako dosta toga plemenitog i insprisuceg.
« Poslednja izmena: 26. Jun 2011, 13:34:45 od Slagvort »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.100
mob
HTC Wildfire S
Neki brakovi su čista prostitucija, dok drugi nemaju nikakvih dodirnih tačaka sa istom. Altruizam itekako postoji.

Bi li ti to nama Fahre malo elaborirao?  Smile

I prvo i drugo i treće.  Smile

Krenimo redom i logično ...

Brakove koji su čista prostitucija imamo na svakom koraku. Sklapaju se radi čistog materijalnog komfora uz potpuno zanemarivanje emotivnih potreba. Vasa Ladački fazon.

Brakovi koji nemaju dodirne tačke sa prostitucijom su oni kad se dvoje ljudi odriču mnogo čega da bi bili zajedno, brakovi (veze) gde je altruizam svakodnevna pojava.

Smatram da altruizam postoji jer sam ga video svojim očima.  Smile
U redu, logiko.  Smile

Po tebi je to kompletna kontradiktornost, ako sam dobro razumeo?  Smile
Materijalno zadovoljstvo/komfor i emotivna iskrena ispunjenost?  Smile (da zanemarim altruizam ovom prilikom, mnogo mi je teško da se pravim da kobajagi postoji.  Smile )

Ne može oboje.. već mora ili-ili?  Smile
« Poslednja izmena: 26. Jun 2011, 13:46:08 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don&#039;t give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.11
Pre ili kasnije nestaje te magicne veze i svodi se na materijalno... mislim.. ostane i taj zacin C, ali kada imas porodicu, prva stvar ti je kako da ih nahranis i obuces, pa sve ostalo...
Ostane, ali ne u tom pocetnom obliku i daleko od toga da se svede samo na materijalno. Niko ne kaze da materijalno nije vazan deo svega, ali svoditi veze i ljubav samo na to je smesno...
IP sačuvana
social share

&quot;Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili&quot;
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Apple 15
Pitaj roditelje kakav im je ljubavni zivot kada vi zakukate da vam treba ovo... i ono.. i jos ovoga... i jos onoga... Smiley

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9062
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.11
Pitaj roditelje kakav im je ljubavni zivot kada vi zakukate da vam treba ovo... i ono.. i jos ovoga... i jos onoga... Smiley

sve zavisi od osobe do osobe i od njihovog vaspitanja i intelekta .... jer uvek postoji neko ko vodi i neko ko prati u vezi tako da je to slucaj i sa brakom ... da li je to musko ili zensko to je svejedno .. vazno je da imaju zajednicke stvari i ljubav koja sve to drzi (decu,posao,uspone i padove) e sada neko sto pada u kolotecinu zivota pa se krese jednom u par meseci sa zenom to je njegova stvar... ima primer ljudi sa 2-3 dece pa muz i zena zive kao momak i devojka maltene ... uvek jedno drugo cine srecnim i trude se oko svega... a to sto neko posle prvog deteta zaboravi da udovolji partnera pa sutradan on ili ona nadje svalera -svalerku .. to je njihova stvar.... sto su pravili decu kad ne umeju da svoju vezu odrze kako treba....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.