Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Postoji li razlika između žene u vezi i prostitutke?  (Pročitano 44772 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.11
Pitaj roditelje kakav im je ljubavni zivot kada vi zakukate da vam treba ovo... i ono.. i jos ovoga... i jos onoga... Smiley

I opet, ne ostaje samo to u braku... Materijalno je bitno, ali posle neke ljubavi ostaje mnogo vise od samo materijalnog. Ostaje bliskost, postovanje, dopunjavanje jedno drugog kroz stvari koje rade.. Ostaje dosta toga, materijalno je u nekom braku koji nije skoro u potpunosti baziran na njemu samo mali delic svega toga...
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.100
mob
Nokia krntija
Svaka veza predstavlja neki oblik prostitucije, tvrdi novinarka i spisateljica koja je zbog svojih stavova mnoge razbesnela, ali se neke žene slažu sa njom i imaju svoja objašnjenja.

Helen Crojdon, novinarka i autorka bestselera "Sugar Daddy Diaries: When a fantasy became an obession" tvrdi da iza svake dugogodišnje veze stoji prećutni dogovor vezan za novac kojem treba udovoljiti kako bi seksualni odnosi među partnerima funkcionisali.

Ona je svoje stavove iznela u kolumni za "The Erotic Review", kao i u intervjuu koji je dala za "Joy TV".

- Svaka veza je dogovor, ne postoji granica između veze i prostitucije -, izjavila je Helen.

- Svi mi, podsvesno ili svesno, imamo neki cilj kada su veze u pitanju. Zbog veze se odričemo dosta toga, u smislu vremena i slobode i ne bi to radili da na neki način od toga nemamo korist -, objasnila je.

Njen stav je mnoge razbesneo i nije im jasno kako može da tvrdi tako nešto.

Udata Helen Bakster iz Londona je to ovako prokomentarisala:

- Kao i mnoge žene i ja sam u braku i imam decu, od supruga dobijam nešto za uzvrat, ali i obrnuto. To je ljubav, jednostavno rečeno -.

Ovo nije prvi put da je Helen Krojdon na sebe privukla pažnju zbog kontroverznih tvrdnji.

Čim su njeni memoari na temu veza objavljeni, našla se u centru pažnje.

U memoarima objašnjava da su muškarci s< kojima je bila u vezi bili emocionalno nedostupni, ali su joj u zamenu za emocije pružali neke materijalne stvari.

- U takozvanoj "sugar daddy" vezi u kojoj sam bila, moj tadašnji partner mi je rekao: - Nemam vremena ni mogućnost da u vezu ulažem emocije, ali i dalje mi se sviđaš, želim da budem sa tobom, a kako bih kompenzovao to što ti ne mogu pružiti emocije, nadoknadiću to materijalnim stvarima -, rekla je Helen Krojdon, koja dodaje i da je malo verovatno da će neka veza uspeti ako partneri na samom početku ne definišu ključne prednosti veze u koju se upuštaju.

- Bilo je i vreme da neko smogne hrabrosti da kaže istinu o tome što većina žena i muškaraca potajno misli.

Ljubav je takva da smo u srcu zapravo svi mi sebični, to je u ljudskoj prirodi -, rekla je Dženi Vilijams koja se slaže sa tvrdnjama autorke bestselera.

izvor: http://http://www.trojka.rs/zavodjenje-i-seks/13173-postoji-lli-razlika-izmedju-zene-u-vezi-i-prostitutke.html

IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.151
mob
Samsung 111111
Realno ova zena jede govna i prica o ovako samo da bi privukla novinare  Smile
Ali imaju smisla neke stvari.
NIsam bio u braku pa ne znam  Smile Ali kapiram da je brak skladan i da nije javna kuca ako su pomalo vise uslova ispunjena.

Vidim dosta vas ne misli tako .. ali nije sve razmena dobara..
Ali bili ko od vas bio sa nekim ko mu se uopste ne svidja pa cak mu se i gadi , zbog super braka i uvek punog dzepa i nikakvih problema  Smile (koje pitanje ejjj hahaha) Ja ne bi' mogA  Smile
Ali ne sporim da je novac i materijalna sigurnost dobar deo problema i potraznje.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0
Pitaj roditelje kakav im je ljubavni zivot kada vi zakukate da vam treba ovo... i ono.. i jos ovoga... i jos onoga... Smiley

Ako pod tim "ljubavni život"... ne mislis na seks... sasvim isti kao i pre "kuknjave"... znači, ti misliš da kad dobiješ decu... tu je ljubavni život sa 100% spao na nekih 25% Smile manje se vole Smile
Pa upravo tu ljubav pokazuju kroz svoju decu i njihovo obezbeđivanje... to je porodičan život.

Ali opet... ne znam šta podrazumevaš pod "ljubavnim životom".

IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.100
mob
Nokia 
Ljudi moji sta pricate vi?
Ljudi se zene i udaju (vecina) za partnera koji ima odgovara u svakom smislu, pa i seksualnom, mozda najvise seksualnom.Znaci vencas se sa osobom koja tebi i ti njoj obezbedjuje uzitak u seksu ....ili sto bi se reklo :"Vencali se pa ne silaze jedno sa drugog" Smile

Kakva prostitucija u braku? Ko tu kome placa za uzitak?
Mozda uzajamnim uzitkom  Smile..ali poklonima ne  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.14
mob
I-mate 30 Pro
Dete do 20.....oko 100000....
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Apple 15
Prostitutke vas vole za sve pare, a postene zenske do poslednje pare Smiley

Boze, sto sam pametna...

U stvari... da me ne mrzi, secirala bih musko-zenske odnose... i taksativno navela sve te male "romanticne" ustupke...Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
ne znam sta da mislim ... zavisi mi od raspolozenja..

kad sam lose volje onda mislim da je svaki brak/ozbiljna veza na neki nacin ugovorna..

kad sam bolje volje, zelim da verujem da tu ima mnoooogo vise onoga zbog cega nam je data dusa da njome upravljamo onako kako mi mislimo da treba i da je najbolje za nas

uglavnom neki zakljucak je da je tesko biti sa nekim "cisto" u smislu iskljucivih osecanja i bez ikakve kalkulacije, to je utopijski i nema utemeljenje ni u jednom konkretnom slucaju na svetu, jer je sve prolazno, jedino sto ostaje su deca i preusmeravanje ljubavi i energije ka njima.

I pored svega toga i dalje navijam i verujem u iskljucivu dominantnu emociju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.14
mob
I-mate 30 Pro
Utopija je pojam koji su ljudi izmislili...zapravo to ne postoji...za coveka koji ne razume koncept takvog pojma...ona ne postoji...tako da.... Smile

IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don&#039;t give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.11

U stvari... da me ne mrzi, secirala bih musko-zenske odnose... i taksativno navela sve te male "romanticne" ustupke...Smiley
Tvoje glediste...

Imas primere veza i brakova iz interesa koliko hoces. Mozes da biras, veza zbog novca, veza zbog sexa, veza zbog veze itd. Upravo u takvim stvarima i treba traziti razloge raskida, pucanja itd. Problem je sto tu neke ljubavi nema, vec samo zavaravanja tj. onoga "Volim je/ga i ostacu sa njom/njim iz nekih svojih razloga bez obzira sto uopste ne ide ali je bitno da je jedan deo mene zadovoljen. To sto me mozda maltretira(bilo fizicki bili psihicki) i nerviram se skoro svakodnevno, nije uopste bitno." Zato posle i dodje do "pucanja" i pitanja kako je moguce da je uopste puklo kada je to bila neka "ljubav".  Smile

Neka "ljubav" podrazumeva mnogo vise od toga, mnogo vise od nase sebicnosti i svega ostalog sto ide uz nju. Tu je povezivanje mnogo vise od pukog interesa. I ta se moze desiti da "pukne", ali ona se ne odrzava "vestacki" tako sto se interes odrzava sve, dok on ne pukne pa onda "Kud koji...".

Sta cu, romantik sam.  Smile
IP sačuvana
social share

&quot;Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili&quot;
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.