Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Postoji li razlika između žene u vezi i prostitutke?  (Pročitano 45227 puta)
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.112
Kako no ide onaj fazon, pitao sin tatu sta koja je razlika izmedju potencijala i realnosti. Tata se okrenu ka zeni i pita je li zeno jel bi se ti jebala sa Dzoni Depom za milion evra, zena odgovori naravno da bih gde da propustim takvu priliku. Okrene se otac ka cerci i pita je, je li cero bi li ti spavala sa Bred Pitom za milion evra, cera odgovori naravno da bih kako da propustim takvu priliku. Na kraju upita otac sina,   je li sine da li bi ga ti primio od klicoline za milion evra, na sta mu sin odgovori pa naravno da bih zamisli sta mogu da uradim sa milion evra.
Sede otac pet minuta i rece, vidis sine mi imamo potencijalnih 3 miliona evra ali u realnosti imamo 2 kurve i jednog pedera.

Na to podseca vasa prica. Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.11

ma kakvi

upravo je poenta u tome sto jeste korist. Veca korist je preovladala u ovom slucaju koji sam ja navela. I u tome nema nista lose...

Nije jer imas i drugih elemenata sem materijalnih. Korist bi bila da je ti se taj lik ne svidja ic, a da si sa njim samo zbog tih para.

Citat
Kada ta korist prestane, prestaje i interesovanje.

Ja mislim da je napisano da su "obojica zgodni, privlačni, lepi" itd. Kako može da prestane interesovanje Smile
Pa upravo to i pricam.  Smile Ne prestaje jer imas drugih elemenata svidjanja osim para pa se nece prestati zabavljati samo zato sto mu plata spadne na 0 dinara nego ce verovatno ostati uz istog i pruziti mu podrsku dok ne nadje drugi posao. Da je zbog para verovatno bi ga napustili onog momenta kada popije otkaz...  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 5.0
Veca korist je preovladala u ovom slucaju koji sam ja navela.
Da, ali korist u odnosu na šta?

Nema repera, nekog pokazatelja šta gubiš ako izabereš tu opciju koju izjednačavaš sa korišću (jbt, je l' se ovako piše??). Zato je priča nerealna, svako zdrave pameti bi se opredelio za tu opciju. Sa jedne strane imaš to, sa druge ništa, ne znam da li kapiraš šta hoću da kažem, spava mi se.  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
Nije jer imas i drugih elemenata sem materijalnih. Korist bi bila da je ti se taj lik ne svidja ic, a da si sa njim samo zbog tih para.

Ma daj molim te..

Drugi elementi sem materijalnih... koji su to drugi elementi sem materijalnih molim te... to sto se neko nekome dopada fizicki i sto se slazu  Smile

Ti hoces da kazes da korist ide samo sama, bez emocije ili privlacenja ili kompatibilnosti. To je toliko pogresno, da ne znam odakle da pocnem da objasnjavam. Zamisli se malo nad tim i pokusaj da skapiras koliko je pogresno.

Koliko si ti idealizovao odnos dvoje ljudi koji se medjusobno privlace n abilo koji nacin...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17

Nema repera, nekog pokazatelja šta gubiš ako izabereš tu opciju koju izjednačavaš sa korišću (jbt, je l' se ovako piše??). Zato je priča nerealna, svako zdrave pameti bi se opredelio za tu opciju. Sa jedne strane imaš to, sa druge ništa, ne znam da li kapiraš šta hoću da kažem, spava mi se.  Smile

kako sta gubis? gubis kao i na pocetku svake veze, ne znas sta ce biti sutra... mozda uspe mozda ne uspe..

ne bih rekla da ne postoje u zivotu aovakve situacije .. postoje i upravo se ljudi opredeljuju za ovu drugu varijantu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0
Citat
tu opciju koju izjednačavaš sa korišću (jbt, je l' se ovako piše??).

Sa koristi... ili korisnošću Smile

Marko

Ok, nisam lepo razumeo šta si hteo reći, izvinjavam se Smile

A što se tiče te koristi kod muškarca... materijalna korist je prava korist... dok je emocionalna korist nešto sasvim drugo...
Mislim, ono, kada se kaže "korist" u ovakvim slučajevima, obično se misli na materijalnu Smile

A što se tiče tog primera... da li bi, da sam žensko, izabrao ovog od 30 soma ili od 150, a da su mi pritom obojica isto privlačni, pa samo bi lud izabrao ovog prvog Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.11
Pa evo, sta bi uradila da se to desi?

Znaci, upoznas obojicu likova u slicno vreme. Obojica su lepi, zabavni, slazete se odlicno, ali ipak se odlucis za ovoga kome je plata veca. Kasnije, recimo, iz takve veze nastane brak. Medjutim, desi se da on popije otkaz. Da li bi:

a) podnela zahtev za razlog braka istog momenta
b) ostala uz njega bez obzira na trenutnu situaciju

Ti hoces da kazes da korist ide samo sama, bez emocije ili privlacenja ili kompatibilnosti. To je toliko pogresno, da ne znam odakle da pocnem da objasnjavam. Zamisli se malo nad tim i pokusaj da skapiras koliko je pogresno.

Nije pogresno jer bi po tome ispalo da se zabavljate sa nekim ko vam se svidja i u potpunosti vam odgovara ali, eto, ima para i zbog toga smatrate da ste sa njim iz koristi a ne zato sto vam se svidja. Izvinite sto vam kazem, ali shvatanje veze dvoje ljudi vam je povrsno da povrsnije ne moze biti.  Smile

Po vama bi ispalo da je sve korist. Druzenje sa zabavnim ljudima je korist jer ih iskoristavamo za nasu zabavu, volis tvoju porodicu ali oni ti daju pare i zbog toga je korist, rodis dete ali dobijas deciji dodatak za isto pa je i to korist.  Smile Mislim, ima i tih veza iz koristi, ali po ovome vasem bi svako od nas bio povrsni idiot koji sve radi samo zbog svog dupeta i komocije a to je previse povrsno shvatanje ljudi i ljudskih odnosa.

Btw ljudi sa kojima si kompatibilna(lepi, pametni, dobri, da se slazete) se ne pojavljuju na svakom koraku. Ima ih dosta ali nije ih tako jednostavno naci...
« Poslednja izmena: 14. Jul 2011, 03:36:21 od marko 284 »
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.112
sve ovo govori da su zene mnogo veci materijalisti od muskaraca
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0
Ako žena nije ona prava sponzoruša... pored tih para, ženu ipak privuče i nešto drugo... ili ja ne razumem žene.
A korist bi bila upravo to što traži sponzoruša.
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 5.0

kako sta gubis? gubis kao i na pocetku svake veze, ne znas sta ce biti sutra... mozda uspe mozda ne uspe..

ne bih rekla da ne postoje u zivotu aovakve situacije .. postoje i upravo se ljudi opredeljuju za ovu drugu varijantu
Ni na jednom početku ne možeš znati kako će se stvar odvijati. Možeš da se nadaš najboljem i stremiš ka tome, ali to ne zavisi samo od tebe. Zato i kažem da je ova situacija postavljena suviše plastično, jer su dva momka iz primera po svemu potpuno jednaka, izuzev po novcu koji zarađuju.

Mislim da situacije (baš takve) ne postoje u životu iz prostog razloga što nigde nećeš naći dva identična momka (odnosno, identična po kriterijumima koje ispunjavaju), sa tom jednom malom razlikom.
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.379 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.