Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Jul 2025, 09:45:29
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Postoji li BOG?  (Pročitano 18181 puta)
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

FIAT LVX

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1315
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
mob
Ericsson T-68
Smile Smile Smile Smile
Objasni mi jednu stvar,sta ima lose u tome sitirati nekoga ko je to rekao vec,a ti isto tako mislis
Slazem se decky s' tri obrnute sestice. A mozda i nisu shvatil ite reci pa moraju da citiraju ili su previse nesigurni u svoje stavove..
"
oprosti druze na mom neznanju,nisam znao da je ovde kod svih toliko podignut nivo svesti,da niko vise ne mora da veruje,nego da svi znaju!!!
Takvih kao vi se treba najvise plasiti,koji misle da su pili vode sa izvora mudrosti,a malo bih i porazmislio da li je slicna misao lao tse-a Sv. vladike..
qq...
...Dug je put do vecnosti,i ja ga prolazim cutke i u miru..
samo opusteno,korak po korak

Licimerno je. Citira njega a sa druge strane popovi pljuju po buddhismu na casovima verske nastave..  Smile

IP sačuvana
social share
Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
SonyEricsson k310i
Kad sam bio mali verovao sam u Boga,sad znam da on postoji.Kad bi bog mogao da se shvati umom nebi bio Bog.Bog se upoznaje kros moralno stanje,sto cistiji covek to veca vera-znanje o bogu.Ocisti srce svoje pa ces Boga videti.Ne moguce je bogu prici sve dok smo puni mrznje i zlobe. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Faraon je pijanica!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 64
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Znaci, TI si neki mnogo dobar coEk Smiley!
Samo um nema nikakve veze sa moralnim stanjem, je li?

Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Unutrasnja strana vetra je ona koja ostaje suva dok vetar duva kroz kisu...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
SonyEricsson k310i
Ne ja sm mnogo gresan covek i ne mogu pricatiti o tome.Postoje mnogo mudriji i pametnijia a i moralniji ljudi koji mogu o tome pricati.Kao sto sam rekao ja ne poznajem sebe kako cu Boga.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

The true method is no method.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
Zastava Starship Enterprize
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Bosch ima centrifugu
PA ako si gresan, ne poznajes sebe a ni Boga - kako onda ZNAS da Bog postoji??? Smile Smile
IP sačuvana
social share

"I mourn the loss of thousands of precious lives, but I will not rejoice in the death of one, not even an enemy. Returning hate for hate multiplies hate, adding deeper darkness to a night already devoid of stars. Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: Only love can do that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
SonyEricsson k310i
Tako sto sponas koliko si gresan.Sve dolazi od duse a ne mozga.To se ne moze obljasniti,a ni svatiti vec doziveti.Bog koji je hodao zemljom neki su ga tako videli a neki ne.Tako stoji i sad.Ljubavlju se Bog upoznaje,kao i drugo bece,covek.Ti znas sve o sebi?Onda ti obljasni Boga.Zasto nas je stvorio,sasto stradamo,i zasto umiremo?
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Bosch ima centrifugu
Nije nas stvorio nego smo od njega nastali (veoma bitna razlika)

Stradamo jer ne razumemo da smo od Boga nastali i njemu treba da se vratimo. Stradamo jer mrzimo sebe jer mislimo da smo gresni. Stradamo jer ocekujemo milost bez da je sami dajemo. Stradamo jer zelimo da budemo voljeni bez da sami volimo.

Ko je ikada rekao da umiremo??
IP sačuvana
social share

"I mourn the loss of thousands of precious lives, but I will not rejoice in the death of one, not even an enemy. Returning hate for hate multiplies hate, adding deeper darkness to a night already devoid of stars. Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: Only love can do that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
SonyEricsson k310i
Znaci ti ni ne mislis da si greasani  izanaci ne stradas?Sve ti je lepo u zivotu?Sto se tice drugih odgovora tu se slazem sa tobom.Moje misljenje je da upravo stradamo bog toga sto smo gresni.Zgog greha moramo proci muke ili u ovom ili onom zivotu.Kakvi smo mi takav nam je i zivot. Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Bosch ima centrifugu
Ne ja ne mislim da sam gresan - bar ne na nacin na koji ti mislis o grehu. Greh je koncept nametnut od crkvi da drzi svoje poklonike u strahu od Boga i od samih sebe a smim tim u slepoj pokornosti. Ziveti svoj zivot na taj nacin je greh prema sebi i Bogu u sebi. Ziveti zivot bez straha od greske je zivot na putu ucenja o sebi i Bogu i jedini put priblizavanja njemu. Zivot u strahu od Boga je zivot u strahu od samoga sebe i samog zivota.

Ne mislim ni da stradam - tacnije znam da ne stradam. Sve sto mi se u zivotu desava je dobro za mene i prihvatam ga kao takvo. Ne postoji nista sto sam uradio u zivotu i sto mi se desilo sto mogu okarakterisati kao stradanje. Mada moj zivot nije bio niti je tezak - daleko je od zivota bez "stradanja" - stradanja koje ti definises i vidis. Ono sto je za tebe patnja i stradanje za mene ili nekog drugog je milsot Bozija - sve je stvar iz kog koordinatnog sistema posmatras zivot (sto bi rekli matematicari).

Koristis reci koje nisu tvoje - te reci opisuju pojmove koje mislis da razumes ali ih ne razumes - ili ih nije razumeo onaj ko je pokusao da ti ih objasni. Jedini savet koji ja mogu da ti dam a neki ovde su ti ga vec dali - govori ono sto ti mislis i osecas a ne ono sto su drugi napisali na osnovu svojih iskustava. Tvoj zivot je samo tvoj zivot a tvoja iskustva su samo tvoja iskustva.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Faraon je pijanica!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 64
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Hmmm...
Slazem se sa porukom Dekija, zapravo i ja sam TI to indirektno porucila.
Citajuci tvoja skrabanja, moram priznati, ali mozda blesavo, zvucis mi kao neki 'jezuita'...kao boziji izaslanik na zemlji...
Aman Smiley covece, svako od nas ima puno pravo da na Boga i svet gleda svojim ocima, bez da se slaze sa tobom!

Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Unutrasnja strana vetra je ona koja ostaje suva dok vetar duva kroz kisu...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Jul 2025, 09:45:29
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.