Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Sep 2025, 18:41:24
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 35 36 38 39 40
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Postojanje Boga  (Pročitano 37648 puta)
Poznata licnost

Sreca je lepa,uzivajte u njoj....

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 3931
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Nokia 
Ja verujem u Boga i to je to.Svako ima prava na svoje misljenje.
IP sačuvana
social share
Voli ali polako...i ne dozvoli da ljubav uvene...
Pogledaj profil WWW Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50195
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung Galaxy S24
Samo me zanima da li ce se iscrpiti tema posto je toliko toga napisano u ovih 37 strabna da bi dalji nastavak diskusije na ovu temu bio cisto ponavljanje jednog te istog.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1047
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pa istina i nastaje ponavljanjem jednog te istog(tacnije receno, slicnog). Kao i laz. Laz ne bi ni postojala da nisu izmislili istinu. Tek izmisljajem istine, covjek je poceo lagati. Sve covjekove istine su laz.Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 0.9
mob
LG Nexus 5
Pa istina i nastaje ponavljanjem jednog te istog(tacnije receno, slicnog). Kao i laz. Laz ne bi ni postojala da nisu izmislili istinu. Tek izmisljajem istine, covjek je poceo lagati. Sve covjekove istine su laz.Smile

Vecu glupost nisam cuo....

Ti mu ovde dodjes kao neki veliki mislilac, a? Istina je nastala kad i covek i sve oko njega, tako da nije bilo potrebe da je covek izmislja.
Ovo sto si ti rekao je totalna glupost....
Evo za tebe par test pitanja:
1. Dve stvari su beskrajne : Svemir i ljudska glupost;
2. Istina je slaganje reci sa mislima....
Ko je ovo rekaoi?

Aj sad polako, razmisli, ispeci, pa reci.......ne zuri.
« Poslednja izmena: 05. Mar 2006, 03:35:45 od Crowz »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1047
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pa, evo, sada, kada si se ti pojavio, ja vise nisam veliki mislilac. Smile

Pa bi te onda, kao takvoga, pitao, a u vezi sa temom, jesi li mislio o tome, da li si dosao do istine: Postoji li bog?

Mislim da ces ti umjeti pronaci odgovor, e kada znas da nije istina ono sto se ponavlja, a i da laz ne postaje istina kada se ponavlja.

Evo, od ove tvoje pitalice, ja vecu glupost nisam cuo. Ah da! Mozda je tvoja nesaglediva misaonost sakivena u gluposti. Moze biti.

Aaaaaajmo sad: Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 0.9
mob
LG Nexus 5
Citat
Evo, od ove tvoje pitalice, ja vecu glupost nisam cuo.

Cim za to nisi cuo i jos tvrdis da je to glupost, to dokazuje cinjenicu da si ti samo jos jedan prosecni kvazi mudrac, koji je u stanju, blago receno, samo da lupeta o jednoj istoj stvari zadnjih 10 stranica....

Sto puta izgovorena laz postaje istina i ja se slazem u tome ali:
Sta onda reci o tebi? Sta god rekao, ne moram da ponovim vise puta. Tvoja istina ce te zaboleti, zar ne?
« Poslednja izmena: 05. Mar 2006, 06:40:23 od Crowz »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1047
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
E to ne sporim. To da sam ja kvazi-mudrac, e kada se ti pojavis. Smile

Ali se onda postavlja pitanje, "zasto se ti interesujes za mene, e kada je ovdje tema bog?"

Pa nisi valjda pomislio da sam ja bog? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 0.9
mob
LG Nexus 5
Citat
Ali se onda postavlja pitanje, "zasto se ti interesujes za mene, e kada je ovdje tema bog?"
Ne interesujem se ja za tebe ni malo, nemam takve sklonosti. Znam da je tema "Postojanje Boga". Nisi ti taj "svevisnji" pa da na svim temama ospes drvlje i kamenje po ostalim ucesnicima. Ponizavas i vredjas clanove foruma, naravno, na kulturan nacin ali ih ipak vredjas. Cemu to? Ako neko kaze da veruje u Boga, ispostuj to, a ne odmah kako je on lud, kako on to samo misli, kako je istina laz ili obratno, kako su to samo obicaji,.....itd.
Briga mene, da li si ti musliman, katolik, pravoslavac, ateista ili Jelena Karleusa. Ja postujem svaku veru, a samim tim i njene (ne)vernike. Mogao bi i ti da pocnes...
Zakljucak : Osoba X veruje u tog i tog Boga. Ok, neka veruje, svaka cast, kraj price, gotovo, nema filozofije.

Citat
Pa nisi valjda pomislio da sam ja bog?
Po tvojim postovima, dolazi se do pretpostavke da si ti bogovima bog. Da nisi ti mozda tvorac Matrix-a?

P.S.
 Ne spamuj vise, pozeleneces od tih smiley-ja.

« Poslednja izmena: 05. Mar 2006, 06:37:10 od Crowz »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1047
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
A sta si ti sada? Nekakav zastitnik vjernika? Andeo cuvar? Gavrilo? I slicno.

Koga sam ja to uvredio? I kako? Pa ovdje i jesmo za to da razmjenjujemo misli? Zato i jeste forum. Ili? Pa, evo, u ovih nekoliko postova kojih smo razmijenili, ti si mene nekoliko puta uvrijedio. Umijes li ti u opste komunicirati bez vrijedanja? Izgleda da ne umijes.

Ali, opet ti kazem, ovdje nisam tema ja, no bog. Ako te zanimam ja, e onda imas temu koju je otvorio Dutch. On je tamo rekao da sam ja vjerovatno nekakav Horgosev placenik, ili nekakav sta ti ga ja znam. Tamo mozes reci to sto govoris ovdje. Ja mislim da bog ne postoji, da je to izmisljaj podlih ljudi, e koji su imali za cilj da tako vladaju covjecanstvom. Sta ti mislis o tome?

P.S. Nisam ja bog. Sta ti je. Urazumi se. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 0.9
mob
LG Nexus 5
Citat
Kirov

Pa samo tvoje javljanje ovdje pokazuje da ne mislis iskreno kada kazes da nije bitno sta ti mislis. Jer kada bi uistinu tako mislio, e onda ne bi ni iznosio svoje misljenje.

Citat
Kirov

Vernik sa sumljom: do jaja!

Citat
Magicni

Stvaranje nindza-kornjaca je islo istim principom kao i stvaranje boga. Bog ili nindza-kornjace - svejedno! Sveti Mikelandelo, Sveti Donatelo, Sveti Rafaelo;
ili Sveti Urketasim - svejedno! Price za malu decicu! Nema boska. Dokaz ces naci ovdje: www.nindza-kornjace.net Smile

"Rastajemo se mi,
veruj nije mi lako,
sta sad mogu ja tu,
kad tvoji zele tako.

Odlazis sva u suzama..." - joj, mile kitic je sve znao! Smile

Citat
Tashenka

Nemoj si nestrpljiva, e ko seoska mlada prve bracne noci. Smile

Citiram tvoje uvrede!!! I to samo na par zadnjih strana...
Citat
Koga sam ja to uvredio? I kako? Pa ovdje i jesmo za to da razmjenjujemo misli? Zato i jeste forum.
Posle ovih cinjenica koje sam citirao, tvoja pitanja deluju glupo, zar ne?

Citat
A sta si ti sada? Nekakav zastitnik vjernika? Andeo cuvar? Gavrilo? I slicno.

Da li je i ovo neka uvreda? Da li si ti mozda satanina kurva ili Luciferov deckic?
Ja se trudim da koliko toliko odrzavam red na forumu, da sprecim takve kao ti da vredjaju druge clanove koji samo iznose svoja misljenja...

Ciji si ti placenik, to mene apsolutno ne zanima....

Citat
Ja mislim da bog ne postoji, da je to izmisljaj podlih ljudi, e koji su imali za cilj da tako vladaju covjecanstvom. Sta ti mislis o tome?

Sta god ja mislio, necu reci nikome da je budala ako veruje u alaha, Isusa, Budu, Rafaela, Splintera, itd....

Citat
P.S. Nisam ja bog. Sta ti je. Urazumi se.

Jesi, cini ti se, ti samo to jos ne znas.....

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 35 36 38 39 40
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Sep 2025, 18:41:24
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.