Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Feb 2026, 23:11:52
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 40
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Postojanje Boga  (Pročitano 41358 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 590
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Siemens m45
meni je i 70 god. ok. dok ja ne odem, o opsle kako hocete.
IP sačuvana
social share
Skromnost je moja vrlina!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1047
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Urke

Kako sad to, "dok ti ne odes, a posle kako hocete"? Zar ti nisi tvrdio da si posten? Kako to? I zar nisi tvrdio da je postenje preduslov za bogatstvo? Pa kako je to onda crkva vjekovima bila bogata, a tvrdis da je na nepostenju? Ili ti to hoces reci kako je bogati svestenik neposten, a bogati doktor nije; kako je svestenik postao bogat zahvaljujuci svom nepostenju, a doktor zahvaljujuci postenju? Gdje se ti to gubis? U cemu? Sta te to buni? Da nisi ti nekakav posteni doktor? Da nisi ti doktor koji se posteno obogatio? Koji je posteno stekao bogatstvo? Pa ako jesi, ajde nam pojasni kako si se to - posteno obogatio!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 590
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Siemens m45
Dakle ovako moj otac ima najposeceniju ordinaciju u gradu.Dolazi mu 5-10 pacijenata dnevno.Jedan pregled kosta oko 20 e.On uzme 100-200 evra dnevno.To je 3000-6000 evra mesecno.Baci pola u vodu(na troskove) i ostane ti 2000 e mesecno.E a ja jesam posten ali samo do kne umrem a kad umrem ne intresuje me sta ce biti.Epiku r je to lepo rekao da se zivot i smrt ne mogu dodirivati zato sto dok zivis za tebe nema smrti a kad umres zavrsio si sa zivotom pa stoga nemaju dodirne tacke ( ili su paralelne ili se mimoilaze )  Smile te o smrti i o stvarim posle vase smrti ne treba razmisljati.A prethodni post sam takodje napisao u sali Dopude.Nisam zaista planirao da osnujem religiju ali se nadam da cu jednog dana imati svoju marketing agenciju (a to mu dodje isto ).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1047
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pa sta ce ti marketing agencija? Samo budi posten. Postenje je najbolji marketing.

Hoce li i ta marketing agencija biti zasnovana na postenju? Koju drustvenu dimenziju namjeravas zastupati? Namjeravas li raditi marketing za nekakvu politicku stranku? Nekakve predizborne kampanje? Ako ti agencija bude postena, e onda ces se sigurno obogatiti. Budes li posteno predstavljao jednu politicku opciju, onda ces sigurno postati bogat.

No, tebi bogatstvo i nije cilj. No, postenje. A bogatstvo ce, jelda, pratiti, dolaziti za postenjem.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 590
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Siemens m45
Vidis Dopude, nije svaka reklamna kampanja nepostena.neposteno je reci za konkurentski proizvod da je los, neposteno je blatiti protivnike...A reklamirati svoj proizvod ili politicku stranku nije neposteno.Mozda ga ti vidis kao neki iskvaren i podao nacin da se otme zadnja kora leba od naroda, ali bitno je i kroz cije oci gledas a oci su ogledala duse dragi moj...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1047
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pa kako sada to? Kazes da ne treba blatiti, a onda zakljucujes kako sam ja zao? A ti, pri tom, dobrica?

Kako ces voditi kampanju i istaci prednosti svoje strane, ako ne pokazes negativnosti druge strane? Ako ne pokazes negativnosti druge strane, onda ih moras barem indirektno nagovjestiti. A ako ih i potpuno zanemaris, onda ce i tvoje samo nastupanje ici njima na nekorist.

Pa gdje ti je u svemu tome onaj vajni pojam postenje, a koje ga si pomenuo kao put ka uspjehu i bogatstvu? Pojela maca? Sta li?

"Posteno - pa na sud!" Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 590
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Siemens m45
Ko je rekao da siti zao?
Ako si ti sebe ovde kao zlog prepoznao, to je tvoj problem, i morao bi ga leciti...A Frojd bi rekao da je to cucalo u tvojoj podsvesti vec duze vreme i cekalo nacin da se oslobodi i da ispadne da te drugi za to optuzuju.Ali ja ipak nisam rekao da si tizao.Cak sta vise ne mislim da ljudi mogu biti zli.Mogu samo imati pogresan sistem razmisljanja.Zato sto niko ne bi cinio zlo kad bi znao da je zlo.Svi uvek misle da pravilno postupaju...   
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1047
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ma nemoj mi kasti? Frojd i ti mislite kako ljudi nisu zli? I mislite kako ljudi ne mogu biti zlo, vec tralala. Kakva lakrdija. I ti i Frojd.

"Svi misle da pravilno postupaju" - kakva lakrdija!

U prirodi: jel tece ona rijeka ka moru zbog toga sto misli da pravilno postupa; jel pase ona ovca zelenu travicu zbog toga sto misli da pravilno postupa; jel kolje onaj vuk ovcicu zbog toga sto misli da pravilno postupa itd.

U drustvenim uredenjima: jesu li oni bili naivni kada su progonili i spaljivali naucnike, cinili to sto su mislili da pravilno postupaju; jesu li oni bili naivni kada su te bombardovali, pa te bombardovali zbog toga sto su mislili da pravilno postupaju itd.

"Svi misle da pravilno postupaju" - pa odatle u opste cin, djelo, akt, cinjenje, djelovanje, aktivnost - kakvo bezumlje!

Frojd i istina. Sigi i istina. Kombinacija je to kao i - baka i kita!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Sreca je lepa,uzivajte u njoj....

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 3931
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Nokia 
Kako se samo ne umorite Smile Smile
IP sačuvana
social share
Voli ali polako...i ne dozvoli da ljubav uvene...
Pogledaj profil WWW Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1047
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Urke je odlucio kako ce biti bogati cika doca. Al nece on nikada nista neposteno uraditi na tom putu. Bas nista. Ah, pa nece ni biti potrebno. Bice to put nevinosti djecije. Posut "smiljem i bosiljem". Jer, put ka bogatstvu i jeste put nevinosti. Da bi se obogatio, covjek, dovoljno je da se krece kroz drustvo nevinim djecjim pogledom, i da nastupa posteno. Urke i Sigi su postenjacine. Oni su pronasli put ljubavi, postenja, dobrote, nevinosti itd., a koji vodi ka bogatstvu. Ako im neko zao stane na taj put, pa im iskezi zube, oni ce ga samo pogledati blagim djecjim pogledom i reci mu carobnu formulu "postenje". Taj koji je iskezio zube, pokleknuce pred tom carobnom rijeci, i skloniti se sa njihovog puta ka bogatstvu. Ili ce ga zasuti "smiljem i bosiljem", a taj ce pred tom carolijom prestati keziti zube. Eto, Urke i Sigi su samo - preruseni svestenici!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 40
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Feb 2026, 23:11:52
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.