Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 473 474 476 477 ... 1000
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Poslednji film koji ste pogledali Vol. 4  (Pročitano 1485238 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15463
Zastava Dorcol
OS
Mac OS X v: 10.6.8
Browser
Safari 534.59.10
mob
Apple iPhone 7

Је л' ти само тако лупаш оцене или шта? За прецењен си дао седмицу, а за онај што ти се свидео шестицу. Какве су твоје оцене кад ти се не свиди?  Smile

ne brate. nerazumes... da elaboriram:

ne mozes da poredis dva razlicita filma... blue jasmine je dobar film ali je precenjen po meni, dali su mu previsoku ocenu. ne kazem da je film los, naprotiv, samo mislim da je realna ocena oko sedmice.

isto vazi i za 'elevator' , dakle ima prenisku ocenu na imdbu i metacriticu, po meni je realna ocena 6,6.5 . film ne traje dugo i dobra je zezancija. drzi paznju i ima neki fucked up humor
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

I have a joke. Women's rights.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
mob
Samsung GT-S7580
7.6 је прецењена оцена, а ти филм оцењујеш са 7? Јака разлика.

Океј, сад ми је јасно.  Smile

Јебига, изгледа да имамо другачије видике имамо на те оцене. Мени је шестица неки средњак од филма, који ме сморио.
« Poslednja izmena: 15. Jan 2014, 02:16:02 od Lazar Milic Milic »
IP sačuvana
social share
E ovaj svet je otiso u kurac cim Lazu pitaju kakva je serija  Smile
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Prince of Persia - Warrior Within

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3258
Zastava Nis
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 11.10
mob
Samsung Galaxy S Advance
The Passage (2007) iliti "Prolaz"

Bio malopre na rts-u i moram da priznam da me je film bas iznenadio kvalitetom u pozitivnom smislu. Bio sam bas razocaran kada sam ga proverio posle na iMdb- i video da ima 6icu kao ocenu i nimalo truda oko opisa detalja, zanimljivosti, gresaka, pa cak i slabe kritike gledalaca.

Ali to je samo zbog jednog razloga koliko sam skapirao. Slicna prica je odigrana u jednom poznatijem horor filmu pa ljudima nije vise zanimljiva i ma ovaj film gledaju kao na plagijat. Ja nisam bas ljubitelj horora pa sam prvi put ovu pricu video zapakovanu u ovaj napeti triler, koji, j**es mu mater, te tera da se zapitas koliko covek ne razmislja o nekim banalnim stvarima i usadjuje ideju sta sve moze i samom tebi da se desi.

Film uopste nije naivan, ko ga je gledao mislim da ce da se slozi, a ko nije, preporuka od mene.

Ocena 9/10 jer ima prostu a opet slojevitu pricu koja je objasnjena do tancina i na najjednostavniji nacin.

P.S. Najvise mrzim filmove gde uhvatim sebe da donesem odluku isto kao i glavni glumci a ispostavi se losa pa posle razmisljam o tome  Smile Ne pricam sad to zbog ovog filma jer ne bih u njemu prekrsio prvo i osnovno pravilo koje nas uce od malena, ali eto, cisto da konstatujem posto se nekad tako osecam

World War Z (2013)

Ako je neko gledao honest trailer na youtjubu za ovaj film, onda je maltene i odgledao isti jer su sve te sprdacine i nerealnosti lepo slozili uz standardne klisee koji ovakve filmove prate.

Plus, na neki nacin Ripp-off od "I Am Legend"

Prosek 5/10 zato sto glumi Brad Pitt u njemu, pa ne bi valjalo ici ispod toga. (Na stranu efekti, ocenjujem pricu generalno)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ovde ce izgleda biti tri polufinala

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11678
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
mob
Apple 5
Druga polovina 2013 godine  Smile

The Last Stand (2013) USA ... velika očekivanje od meni najinteresantnijeg reditelja iz J. Koreje i on me nije razočarao. Ima tu dosta detalja i finesa svojstvenih koreancima ali priča je prazna, gluma previše neozbiljna ... 6/10 samo zbog Woon-a

El Cuerpo (2012) Spain ... triler kakve baš volim 9/10

Hansel & Gretel: Witch Hunters(2013) USA ... gubljenje vremena 4/10

Trance (2013) UK ... interesantan triler koji mi je držao pažnju 8/10

New World (2013) South Korea ... kvalitetan ali gledao sam dosta boljih iz J. Koreje 8/10

The Conjuring (2013) USA ... volim filmova Džejmsa Vona ali ovaj me je blago razočarao. Nedostajao mi je neki twist u njegovom stilu. Možda nešto bude u nastavku koji još nisam gledao 7/10

The Call (2013) USA ... reditelj Bred Anderson mi je skrenuo pažnju Mašinistom a defnitivno me kupio za buduće naslove Transsibirskom železnicom. Međutim ti naredni filmove koje je snimio nisu mi se toliko svideli. Ovaj je već viđena stvar ali kraj je dobar pa je kod mene izvukao malo utisak i ocenu. Sve ostalo je ispodprosečno 5/10

Pain & Gain (2013) USA ... ovo je film koji sam gledao čim se pojavio snimak bolji od onog odvratnog bioskopskog. Odgledao sam ga kako bih se reditelju i glumačkoj postavi i što pre podsmevao na internetu ali ne leži vraže, ostvarenje više nego zadovoljavajuće. Makar kod mene, ljubitelja Gaja Ričija, a ovo u mnogome podseća na njegova ostvarenja 8/10

Now You See Me (2013) USA ... volim iluziju i gledao sam sve provaljene najveće iluzije Koperfilda, Ejndžela, Hudinija i ostalih. Želeo sam da vidim neke nove iluzije makar one bile na filmu i nisu me razočarali. Bio mi je zabavan 7/10

Wreck It Ralph (2012) USA ... dobar je i simpatičan ali nema dušu kao Pixar-ovi i neki drugi koji su postali kultni crtaći 7/10

A Good Day to Die Hard (2013) USA ... ovo je bio samo pokušaj od par minuta koliko je bilo više nego dovoljno da shvatim da sam ovo već gledao ... u 100 prethodnih akcija ...  :-//10

Requiem for a Dream (2000) USA ...  repriziranje klasika kojeg bi svako trebao da odgleda 8/10

The Thieves (2012) South Korea ... veoma zabavan i lepo osmišljen triler i iako sličan Ocean serijalu dosta je drugačiji. Kao i obično pregršt fora koje se mogu videti samo u azijskim filmovima. Ipak, potpuno su se usrali u film kasnijom sci fi akcijom tako da je samo 8/10

Big Fish (2003) USA ... nisam ga ranije gledao a toliko sam se načitao o njemu i nisam baš bio oduševljen. Nešto mi tu nedostaje jer nije poput mnogih drugih drama koje su me dirnule i ostale duboko urezane u sećanju.  7/10

The Colony (2013) USA ... post apokalipsa mi je slaba tačka i u principu atmosfera je jedino što mi se sviđa u filmu i možda poneka akciona scena. Inače, film je danguba   ne znam/10

Los ultimos dias (2013) Spain ... očajna realizacija odlične ideje  3/10

La migliore offerta (2013) Italy ... ovaj triler me je oduševio, potpuno 10/10

Tesis sobre un homicidio (2013) Argentina ... film u kome glumi Rikardo Darin meni je automatska preporuka jer 1) volim argentinsku kinematografiju 2) volim Darina kao glumca i znam da bira odlične ili dobre filmove kakav je ovaj ali ispod nivoa nekih drugih ostvarenja u kojima je glumio  6/10

The Kings of Summer (2013) USA ... Ovo je Stand By Me Into the Wild. Sa budućom velikom zvezdom Moises Arias-om. FIlm je pun meni odličnog humora 8/10

Oblivion (2013) USA ... ovde su očekivanja bila niska i verovatno zato me nije razočarao, kako to obično biva. Solidan poas apocalyptic sci fi  6/10

How to Make Money Selling Drugs (2012) USA ... ovo je nekakav vodič za maloumnike iz siromašnih američkih geta koji bi mogli da se naprže i uz čiju pomoć bi vlada usa mogla u ekspresnom roku da počisti ulice u velikoj meri          stupid/10       Inače, sve ovo ste znali još dok ste bili klinci

Elysium (2013) USA ... kao i Die Hard, nisam izdržao dugo sa gledanjem ovog filma. Previše nebuloze i gluposti u prvih 15 minuta me je nateralo da se okrenem na drugu stranu i zaspim. Što je najcrnje odspavao sam 4 sata nepokriven i nos me je mučio narednih dana   -/10

Robbin Williams Live on Broadway ... genijalni Robin Vilijams. Volim da gledam njegove stend ap nastupe ili live gostovanja na televizijama. Oduševljava me koliko mu je malo potrebno da se nadoveže na aktuelnu priču nekim urnebesnim komentarima. No, što se stand up-a tiče ovaj mi je jedan od omiljenih ali mi nije dobar kao Džordž Karlin tj. njegove teme. Inače Viliamsa smatram kraljem improvizacije 8/10

The Great Gatsby (2013) USA ... Glumci definitivno minus u ovom filmu osim Edgertona Di Kapria. Ali sviđa mi se scenografija i ambijent. Nisam čitao knjigu pa ne mogu da govorim o samoj adaptaciji ali deo priče koji se našao u filmu je ok 7/10

Deadfall (2012) USA ... volim zimske filmove a da sam ga gledao juče ili danas dok sneg pada sigurno bi mi ostavio još lepši utisak. Ipak, sve se prebrzo odvija. Preko noći se upoznaju i ginu jedni za druge. Završne scene u kući su najbolji deo filma ali film nije vredan pažnje 5/10

The Broken Circle Breakdown (2012) Belgium ... Odlična drama. Ima tu svakakvih kritika. Upečatljiva priča sa nezaboravnom glumom vodećeg dvojca. Meni vrhunski soundtrack i poslednja scena koja je šlag na tortu  10/10

P2 (2007) USA ... Nit smrdi nit miriše 5/10

Prisoners (2013) USA ... Jedan od jačih trilera iz američke produkcije minulih godina. Ima mnogo dramskih elemenata, što je meni bilo očekivano s obzirom na reditelja Blizanaca, i lepo povezane detalje koji su bitni za trilere 9/10

Frozen Ground (2013) USA .... Bolje da su snimili dokumentarac o ovom čoveku nego igrani film ali dobro. Meni je ovde bilo interesantno videti Kjuzaka u ulozi negativca i iznenađenje mi je Vanesa Hadžens koja ipak ume da glumi 6/10

2 Guns (2013) USA ... Fina zabava 6/10

A Separation (2011) Iran ... Pre gledanja Le Passe morao sam još jednom da odgledam A Separation  10/10 ...

Le Passe (2013) Iran ... i opet za razliku od mnogih meni se ovaj više sviđa 10/10 i uz La migliore offerta mi je najbolji film godine (za sada)

Incendies (2010) Canada ... nakon Prisonersa i ova dva iranska morao sam reprizirati ovaj masterpiece  10/10

Kick Ass 2 (2013) USA ... koliko mi se svideo prvi deo toliko mi se zgadio drugi 4/10

Klopka (2007) Srbija ... ja moram priznati nisam ljubitelj domaće kinematografije ali volim da odgledam neke za kojima se diže prašina a da nije komedija. Ovaj sam tek ovih gledao i veoma se iznenadio. Film je totalno po mom ukusu i ja sam u neverici da je u Srbiji snimljena takva filmčina. Sve ono što sam u njemu video neodoljivo me podseća na francusku kinematografiju koju volim  10/10

Adam's Apples (2005) Denmark ... Prvoklasna, originalna crnohumorna drama koja je mogla postati kultno ostvarenje da je još više razrađenja i produžena za nekih 40 minuta   9/10

Pozitia copilului (2013)

Ako su i ostali istaknuti rumunski filmovi podjednako dobri onda ću ih rado odgledati. Jaka drama sa vrhunskom glumom. Ipak, celom tom pričom smo gotovo svakodnevno okruženi. Skoro svi poznajemo aktere takvih i sličnih životnih slučajeva pa mi je gledati to i na filmu bilo malo mučno. Ipak, zbog realističnosti ekipa zaslužuje svaku pohvalu. 8/10

Stoker (2013)

Isčekivao sam ovaj film i dobio očekivanu filmčinu. Jedino me je malo plašilo to što je Skofild pisao scenario ali itekako se oseća Parkov doprinos. Ne samo u priči i twistu već mi se čini da je u svaku scenu umešao prste. Od početka do kraja sam bio zaintrigiran. Meni najbolja Parkova režija u karijeri. Ovakve osećaje tokom gledanja filma pružio mi je samo još Daren Aranofski sa Black Swan.
Nikol Kidman je meni uz Meril Strip najbolja glumica ikada. Te emocije i osećanja koje one dočaravaju i prenose retko koja glumica još uspeva. Mia Vasikovska za mene veliko iznenađenje jer je nisam baš gledao ranije.   
9/10

Black Out (2012)

Belgijski triler potpuno u stilu Gaja Ričija, Tarantina i filmova sličnih njihovim. Dakle, priča i stil nisu originalni ali ima zanimljivih detalja koje ranije nisam viđao. Garantovano dobra zabava.
8/10

The Lone Ranger (2013)

Od dua Verbinski - Dep sam očekivao dosta, zapravo mnogo više od scenarista Pirata sa Kariba. Izostala je priča puna preokreta i misterije koju su imali Pirati. Izostali su zanimiljivi likovi i dobar humor koji je pratio Pirate. Izostala je rekao bih i maštovitost Depa da od Tonta napravi novu legendu poput kapetana Džeka Sparoa. Nije mi bio ni zabavan niti interesantan koliko sam se nadao. Kompletna ekipa me je blago razočarala ali ipak bih mogao da ga odgledam još koji put.
6/10

Act of Valor (2012)

Šta znam. Mnogo je bolji i kompletniji doživaljaj odigrati 2-3 misije kampanje neke video igre, recimo Ghost Recon, nego trošiti vreme na ovaj film. Od prezentacije specijalnih jedinica može se videti vrlo malo inovativnih taktika i fora. A to je trebala biti osnova ovog filma.
5/10

Una pura formalita (1994)

Polanski i Depardje u glavnim ulogama pod rediteljskom palicom Tornatorea. Policijska stanica, nekoliko dežurnih policajaca i dotični Onof. Hičkokovski.  Greota je da je ovako kvalitetan triler ostao skoro neprimećen do danas. Još veća je greota po film to što je jedan drugi snimljen 1999 godine postao kult ukravši njegovu ideju. Film zaslužuje mesto među klasicima svetske kinematografije. Na žalost dosta ranije gledao sam taj svojevrsni rimejk pa ga nisam mogao doživeti na pravi način i zato samo 8/10 

Berlin File (2013)

Ništa posebno ali gledljivo. Born mi ostaje najzanimljiviji akcioni triler.
6/10

Mud (2012)

Malo avanturističkog duha ukombinovanog sa kriminalom. Dva različita sveta koji se polako stapaju u jedan. Priča koja je na mene ostavila veoma dobar utisak. Jedan od boljih filmova iz holivuda minule godine.
8/10

Amour (2012)

Šta reći za ovo. Silno sam navijao protiv njega na svim festivalima i dodelama nagrada znajući samo okvirno o čemu se radi. Film koji bi gledaocu koji nema nikakvog dodira u životu sa pričom vrlo verovatno prenaporan i besmislen. Za one koji proživljavaju ili su proživeli ovo nije film već najbolji prijatelj i psiholog. Amour je život, velika istina, saosećanje, razumevanje. Ja sam u decembru 2013 godine proživljavao to. Nije trajalo dugo ali bilo je mučno i bolno. Odgledao sam ga par dana pre nego što se sve završilo. Razmišljao sam o filmu tih dana i shvatio ga 17 decembra kada je jedina osoba koja me nikada ni na koji način nije povredila u životu otišla sa ovog sveta.

Svaka ocena je mala za to.

Daglicht (2013)

U suštini dobar triler ali nalik na mnoge druge i baš sve sam povezao posle 15ak minuta. Lepo režiran i "tečan".
6/10

Fruitvale Station (2013)

Baziran na događaju iz novogodišnje večeri 2009 koji je uzdrmao tamošnju javnost. Kratka višeslojna kritika američkog društva.  Ljubitelji drama ne bi trebali da propuste.
7/10

Back to 1942 (2013)

Ovo je drama koja odlično dočarava sve grozote WWII koje su zadesile kineski narod i generalno na šta su ljudi sve spremni i koliko mogu biti prevrtljivi i nehumani. A poslednja scena je epska. Svaka reč više koju bih napisao o njoj bila bi krucijalan spojler jer ta scena je ono zbog čega se gleda sve pre toga. Scenografija, gluma i režija na zavidnom nivou. Sjajan film.
9/10

Die Wand (2013)

Letargično misteriozna drama. O prihvatanju sebe i svoje okoline. O ljudskoj sposobnosti stapanja sa okruženjem i onime na šta smo osuđeni. Možda čak o suštini života.
8/10

The Place Beyond the Pines (2013)

Ovaj film ima vrlo dobar početak i obećava dosta. A onda mi je malo kasnije postao dosadan i izgledalo je kao da će na dalje biti mučenje gledati ga. Postao je usporen i monoton. Srećom to se promenilo ubrzo i ponovo se vratila volja za praćenjem. Malo sam bio razočaran što nisu imali hrabrosti da idu do kraja (ne mislim na scenu u šumi) već i na neke segmente ranije odigrane. Gosling mi je isti u svakom filmu. Ovi mlađi su bili bolji.
7/10

La grande bellezza (2013)

Priča o glamuru, Rimu i još mnogo čemu. Priča o životu, njegovim nametnutim lažnim i o pravim životnim vrednostima. Uz umetničku rediteljsku notu i scenografiju, inspirativne dijaloge, film je zaslužio da pobere sve nagrade. Iako nije potpuno po mom ukusu ne mogu mu osporiti da je jedan od najboljih u ovoj deceniji.
10/10

Safe Haven (2013)

Još jedna adaptacija Sparksovog romana. Simpatična glavna glumica i lepa lokacija snimanja filma. Delovi priče su mi neskladni i glupi pa i sam kraj.
6/10

Poklosie (2013)

Drama koja prati misteriju čiji koreni potiču iz WWII. Vreme ih je zatrpalo i vremenom se stvorila potreba da se ti koreni iskopaju. Priča o istorijskim činjenicama i događajima iz rata odigranih u Poljskoj ispričanih kroz dva brata.
7/10

Don Jon (2013)

Skarlet 10/10 Film 6/10

Winter's Bone (2010)

Odlična real life drama bez trunke preterivanja. Zanimljiva od početka do kraja. Mnogo mi se više sviđa ovakva uloga Dženifer Lorens od ovih kasnijih. Ona za koju je dobila oskara čak i nije gluma jer je takva po prirodi a ovde je glumila.
8/10

Good Will Hunting (1997)

Retki su filmovi sa tako interesantnim likovima, pričom i dijalozima. Klasik koji ću uvek rado gledati.
10/10

Krugovi (2013)

Film je dobar. Ljudima sa nekih sretnijih podneblja verovatno i odličan, poučan i šta god. Ali meni je suvišan kao i rumunski Pozicija deteta. Dovoljno je takvih priča u mojoj sredini po kojima bi se mogli snimiti najrazličitiji filmovi.
6/10

Rush (2013)
Odlična ekranizacija rivalstva dvojice vozača. Mišljenja sam da bi dokumentarac bio daleko bolji izbor ali i ovako sam uživao gledajući.
8/10

Short Term 12 (2013)

Jedan od onih "under the radar" dragulja. Priča koja prati ljude iz jedne od najnezahvalnijih ali i najplemenitijih profesija. Kolaž najrazličitijih emocija može se osetiti uz ovaj film.
8/10
Lepo  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.72
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
Wolf of Wall Street

Mislio sam da me neće razočarati i nije. Mislio sam da će biti poput Catch Me If You Can. Svi ti megalomani imaju gotovo identičan životni put i donose gotovo identučne odluke. Džordan Belfort, Frenk abegnejl ... ko je sledeći,   Kim DotCom ? Pa čak i kriminalci poput Frenka Lukasa (American Gangster) itd. prolaze isto. Svi nakon što budu uhvaćeni nastave da rade tamo gde su stali na ovaj ili onaj način (najčešće u korist države) ili pak završe nesrećno ako im ego ne dozvoli da se prodaju. Suštinski ništa novo niti spektakularnije nego ranije se ne može videti. Čak i vrlo predvidiv sled događaja. Ne smatram ni da je režija Skorsezea nešto posebno, imao je on daleko većih uticaja u svojim filmova nego sada. Ovde scenario zaslužuje najveće pohvale pa onda Di Kaprio i Džona Hil koji su se svojski potrudili da ga upotpune. Nekoliko veoma domišljatih i urnebesnih scena. Više ću film pamtiti po tim scenama nego čitavu priču jer je ona deža vu. Ipak, zabavan je.

7/10
« Poslednja izmena: 15. Jan 2014, 03:39:14 od insideman »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.72

Nako nesto nisam odusevljen filmom.
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11678
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
mob
Apple 5

Nako nesto nisam odusevljen filmom.
Hangover sa matorcima  Smile Meni ok lepo utroseno vreme.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zivot je ringispil i kola na sudaranje

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 10745
Zastava Sheffield
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
mob
Ericsson t10
Would You Rather (2012)

dobar film, hvala na preporuci. volim te filmove sto se odvijaju u zatvorenom prostoru. dobra ideja i odlicno izvedeno. onaj glavni glumac je pokido, ima super sarkasticni humor Wink  gluma genijalna

7/10

Spoiler: ( Jel onaj mali umro na kraju ? Sta se desilo ?  )

Odgovor na spojler Da predozirao se kao, mada bi meni bio bolji kraj da ga je bolest spicila sama od sebe a ne onako
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63

The Conjuring (2013) USA ... volim filmova Džejmsa Vona ali ovaj me je blago razočarao. Nedostajao mi je neki twist u njegovom stilu. Možda nešto bude u nastavku koji još nisam gledao 7/10

Now You See Me (2013) USA ... volim iluziju i gledao sam sve provaljene najveće iluzije Koperfilda, Ejndžela, Hudinija i ostalih. Želeo sam da vidim neke nove iluzije makar one bile na filmu i nisu me razočarali. Bio mi je zabavan 7/10

Oblivion (2013) USA ... ovde su očekivanja bila niska i verovatno zato me nije razočarao, kako to obično biva. Solidan poas apocalyptic sci fi  6/10

Elysium (2013) USA ... kao i Die Hard, nisam izdržao dugo sa gledanjem ovog filma. Previše nebuloze i gluposti u prvih 15 minuta me je nateralo da se okrenem na drugu stranu i zaspim. Što je najcrnje odspavao sam 4 sata nepokriven i nos me je mučio narednih dana   -/10

Prisoners (2013) USA ... Jedan od jačih trilera iz američke produkcije minulih godina. Ima mnogo dramskih elemenata, što je meni bilo očekivano s obzirom na reditelja Blizanaca, i lepo povezane detalje koji su bitni za trilere 9/10

Winter's Bone (2010)

Odlična real life drama bez trunke preterivanja. Zanimljiva od početka do kraja. Mnogo mi se više sviđa ovakva uloga Dženifer Lorens od ovih kasnijih. Ona za koju je dobila oskara čak i nije gluma jer je takva po prirodi a ovde je glumila.
8/10

El Cuerpo kida.
The Conjuring ne valja. Odgledao sam bar 72 ista.
Now You See Me jes' zabavan.
Los ultimos dias, saglasan.
Oblivion mi se svideo.
Elysium, kilavo.
P2 sam davno gledao, znam da je parking neki na neki praznika al' ne mogu da se setim kraja.
Prisoners onako, ocekivao sam bolji film.
Winter's Bone najbolji.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11678
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
mob
Apple 5

Winter's Bone (2010)

8/10

El Cuerpo kida.
The Conjuring ne valja. Odgledao sam bar 72 ista.
Now You See Me jes' zabavan.
Los ultimos dias, saglasan.
Oblivion mi se svideo.
Elysium, kilavo.
P2 sam davno gledao, znam da je parking neki na neki praznika al' ne mogu da se setim kraja.
Prisoners onako, ocekivao sam bolji film.
Winter's Bone najbolji.
A ovaj  Smile  The Broken Circle Breakdown (2012)
Sta ni ti nesmes da ga gledas  Smile
Master of horror Bureka se usro  Smile
« Poslednja izmena: 15. Jan 2014, 18:57:42 od vasabi »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 473 474 476 477 ... 1000
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.093 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.