Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Poslednje utočište aparthejda: "Beli" grad Oranija želi da stvori novu republiku  (Pročitano 5767 puta)
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
Ево ја и Такс слушамо реп, али ни ја не могу да браним Африканце када су то у већини случајева недисциплинована марва. Али сјајни музичари, за то им свака част.
Сасвим је нормално да бели Африканери се одвоје од њих.
Где су то црнци створили неку нормалну државу, где су то успели да организују нормално друштво, осим што су имали Иди Амина који је јео људе.
Шта бре фали њиховој браћи у С.А.Д. , кад нико од наших се није вратио. Неки од наших људи не желе да се врате ни кад оду у пензију, а Србија опет није џунгла као код њих где се племена још увек кољу мачетама.

Погледајте документарац иза којег стоји црначка заједница и реп извођачи, али који опет није могао да сакрије не само белачки, већ и црначки расизам, па на крају и сам сукоб са азијатима.
Корајанац убија ''невину'' девојчицу од 15 година која је покушала да опљачка његову радњу.
Црнца Родни Кинга пребијају на улици бели полицајци, јер је пијан бежао од мурије. Онда се диже цео црначки део ЛА-а и резултат је милијарда долара штете јер су запалили пола града, а корејанске радње опљачкали.
Туку и убијају сваког белца који се случајно нашао у колима у пролазу тих неколико дана.
Њихови борци за људска права то правдају вишевековним ропством.
Међутим шта да су налатели на белца који није Американац ? Шта да су налетели на Србина или Руса ? Какве везе ми имамо са њиховим потомцима белим робовласника, па никоме на челу не пише ко је ?
Како наши људи сањају да се докопају америчке земље, а њиховим црнцима све смета и само кукају и траже хлеба преко погаче ? Какав расизам бре, ми смо жртве расизма.

О оваквим црнцима ја причам, 1 корак изнад мајмуна.

А ове лефтистичке овце нећу ни да читам. Пун ми је 'рац њих и феминизма.

@Кристал85
Апсолутно ме не занимају разлози и оправдања што се црнци и емигранти баве криминалом. Апсолутно ме не занима.
 Од њих се треба изоловати ради живота у миру. Са њима мира нема и ко им *ебе матер криминалну. Све би то вратио у *изде материне из којих су дошли.
« Poslednja izmena: 13. Maj 2013, 17:32:41 od taxtex »
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Windows XP
Browser
Chrome 26.0.1410.64
Citat
@Кристал85
Апсолутно ме не занимају разлози и оправдања што се црнци и емигранти баве криминалом. Апсолутно ме не занима.
Pa kako onda mislis da resis problem mudri takstekse? : ) Pa nismo mi svi nojevi da zabijemo glavu u pesak, sto mu gromova!

Citat
Од њих се треба изоловати ради живота у миру. Са њима мира нема и ко им *ебе матер криминалну. Све би то вратио у *изде материне из којих су дошли.

Sve dok se ljudi ogradjuju jedni od drugih i pokusavaju vestacki da se ujedine putem kapitala, bice sve gore. Bez obzira da li imamo sastojke u vidu emigranata ili ne! Zemlja je kuca za sve, to ce se shvatiti pre ili kasnije.

p.s. E da, promeni malo izvor informisanja. Na best Goru su uglavnom bolestine od kojih ti ne gine cerebralna ishemija i prsnuce mozga : ) Sve same naucne cinjenice.
« Poslednja izmena: 13. Maj 2013, 18:05:06 od 85Kristal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Citat
Zemlja je kuca za sve, to ce se shvatiti pre ili kasnije.

To jeste, zemlja je kuca za sve al treba tu zemlju i neko da obradjuje a ne da se hip hopuje, smrce i shenluchi
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0

...

...

E,o tome i ja pričam povremeno na onim temama o imigrantima kod nas. Srbija,i još mnoge zemlje širom sveta,nema apsolutno nikakvu obavezu ni dug prema tim ljudima,da ih primi i pusti da žive ovde. I mada ću istaći činjenicu da nisu svi takvi,i da i među njima ima kvalitetnih ljudi (uvek se setim onog iz Somalije,što vozi trolejbus i za koga svi kažu da je car od čoveka) ,mislim da nam trenutno oni uopšte ne trebaju.Bar ne u većem broju.
I baš kao što si ti rekao - oni u trenutku svog besa ili pohlepe (kad pljačkaju nekog),ne gledaju da li je taj Amer,Srbin ili pak Gruzijac jbt... on je za njih belac koga treba umlatiti ili opljačkati.Najbolji dokaz je scena gde mlate običnog vozača običnog jbnog kamiona... A pre ili kasnije,čim oni narastu u dovoljnom broju,i krenu sa svojim ideologijama,dolazi do takvih situacija.

Najbolji i najvredniji su kad su ''sveži'' imigranti i kad ih je malo. Tad vredno rade,posebno oni koji studiraju i ciljaju na visoka mesta. Ali čim krenu da se množe,i počnu da produkuju nove,koji u datom trenutku nemaju osiguran put i viziju,tad kreću njihova sranja i njihov rasizam,koji ume da bude krvoločniji nego onaj najokoreliji KKK. Ko ne veruje,nek pročita malo Južnoafričke novine na netu ili ode malo u Stejts,da vidi šta su u stanju da urade.
Taman ko ode u Stejts će moći da vidi taj ''težak život'' o kome oni,oni ''odomaćeni'' repuju u svojim pesmama. Istina,mnogi od njih su imali teško detinjstvo,ali su mnogi i foliranti. Imaš pajsera od 25 godina koga MTV veliča i uzdiže kao još jednog 2Pac-a,a do juče je živeo u naselju (šatro getu) koje je uređenije nego Banovo brdo,vozio Cadillac Escalade a prekjuče ušao u studio,i on je sad odjednom novi 2Pac, self-made man,gangster iz geta koji repuje o svom teškom životu... Gledam to,prisetim se svoje poslednje posete Americi i prolasku kroz kobajagi geto u jednom gradu i mislim se - daj bre nemoj mi jesti govna tu da te ne bih odveo na Balkan ili neka druga mesta,pa da vidiš šta je težak život.  Smile  A tu su i oni što non-stop seru o crnoj rasi i svojoj ''rodnoj Africi'',a misle da mogu kolima da odu do nje...

I zato sam ja protiv njihovih (trajnih) imigracija u Srbiju,i uopšte,nove zemlje.Nek dođu,nek studiraju,nek se provedu,al onda kući. Idi brate u Evropu i Ameriku,oni ti duguju mnogo,mi ništa. Zaobiđi nas batice,imamo dovoljno sranja i bez vas i vaših kompleksa.

I sa ostatkom se poptuno slažem.A ovaj film ću definitivno da odgledam.Hvala.
« Poslednja izmena: 14. Maj 2013, 02:22:58 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Citat
I zato sam ja protiv njihovih (trajnih) imigracija u Srbiju,i uopšte,nove zemlje.Nek dođu,nek studiraju,nek se provedu,al onda kući. Idi brate u Evropu i Ameriku,oni ti duguju mnogo,mi ništa. Zaobiđi nas batice,imamo dovoljno sranja i bez vas i vaših kompleksa.

Pa naravno tamo i teze, Srbija im je samo tehnicka prepreka, kao uostalom i Bugarska, Grcka, Madjarska... Tamo ostaju samo dok moraju. E, a sto se tice nekog vracanja... Za to treba prvo da se dokaze odakle je, jer nije dovoljno da je crnac ili Arap, moras da znas i dokazes da je iz Zimbabvea ili Jemena, posto ni njima nije u interesu da primaju svakoga ko nije njihov drzavljan.
Za njihove "Getoe" potpis, sve stoji, izgrade im naselje, nasele ih i posle pola godine isarano, izlomljeno, u senci stoje dileri, sacekuse itd...
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5782
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.64
mob
Samsung Galaxy S2

...

...

E,o tome i ja pričam povremeno na onim temama o imigrantima kod nas. Srbija,i još mnoge zemlje širom sveta,nema apsolutno nikakvu obavezu ni dug prema tim ljudima,da ih primi i pusti da žive ovde. I mada ću istaći činjenicu da nisu svi takvi,i da i među njima ima kvalitetnih ljudi (uvek se setim onog iz Somalije,što vozi trolejbus i za koga svi kažu da je car od čoveka) ,mislim da nam trenutno oni uopšte ne trebaju.Bar ne u većem broju.
I baš kao što si ti rekao - oni u trenutku svog besa ili pohlepe (kad pljačkaju nekog),ne gledaju da li je taj Amer,Srbin ili pak Gruzijac jbt... on je za njih belac koga treba umlatiti ili opljačkati.Najbolji dokaz je scena gde mlate običnog vozača običnog jbnog kamiona... A pre ili kasnije,čim oni narastu u dovoljnom broju,i krenu sa svojim ideologijama,dolazi do takvih situacija.

Najbolji i najvredniji su kad su ''sveži'' imigranti i kad ih je malo. Tad vredno rade,posebno oni koji studiraju i ciljaju na visoka mesta. Ali čim krenu da se množe,i počnu da produkuju nove,koji u datom trenutku nemaju osiguran put i viziju,tad kreću njihova sranja i njihov rasizam,koji ume da bude krvoločniji nego onaj najokoreliji KKK. Ko ne veruje,nek pročita malo Južnoafričke novine na netu ili ode malo u Stejts,da vidi šta su u stanju da urade.
Taman ko ode u Stejts će moći da vidi taj ''težak život'' o kome oni,oni ''odomaćeni'' repuju u svojim pesmama. Istina,mnogi od njih su imali teško detinjstvo,ali su mnogi i foliranti. Imaš pajsera od 25 godina koga MTV veliča i uzdiže kao još jednog 2Pac-a,a do juče je živeo u naselju (šatro getu) koje je uređenije nego Banovo brdo,vozio Cadillac Escalade a prekjuče ušao u studio,i on je sad odjednom novi 2Pac, self-made man,gangster iz geta koji repuje o svom teškom životu... Gledam to,prisetim se svoje poslednje posete Americi i prolasku kroz kobajagi geto u jednom gradu i mislim se - daj bre nemoj mi jesti govna tu da te ne bih odveo na Balkan ili neka druga mesta,pa da vidiš šta je težak život.  Smile  A tu su i oni što non-stop seru o crnoj rasi i svojoj ''rodnoj Africi'',a misle da mogu kolima da odu do nje...

I sa ostatkom se poptuno slažem.A ovaj film ću definitivno da odgledam.Hvala.

Delimicno se slazem sa tobom, ovi sto hoce da rade i uce ti nam trebaju. A ovi sto bi da kradu ili da
kasape zene jer im njihov roza bog u obliku slona tako kaze, to da se umlati.

@Maradic welkom bak, forum nije zanimljiv bez tebe.
« Poslednja izmena: 14. Maj 2013, 11:12:49 od system_v_r5 »
IP sačuvana
social share
I have ... a cunning plan. It's as cunning as a fox who's just been appointed Professor of Cunning at Oxford University.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
mob
Samsung 
Ma jeste, ova grupa belaca sto govori engleski su starosedeoci Juzne Afrike, iznikli pre crnaca iz zemlje.

Afrikaneri ne govore engleski i da za razliku od dobrog dela juznoafrickih crnaca, oni jesu tamo starosedeoci.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 20.0
mob
LG Frizider
Bravo Duki, afrikaneri ne govore engleski. Oces neki bambi nesto, sta ti fali?

Hauever na ovom klipu ovih hiljadu veseljaka govori jasno engleskim jezikom. Il sam ja lud, ili je neko jebeno odlicno sinhrinizovao isti sa holandskog ili francuskog ili kog vec jezika. Jos da sam ja ikad pomenuo afrikanere, mogao bih cak i da se izvinim za grubu gresku koju nesvesno napravih.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
mob
Samsung 
Jos da sam ja ikad pomenuo afrikanere, mogao bih cak i da se izvinim za grubu gresku koju nesvesno napravih.

U temi se radi o Afrikanerima, a ako mislis na neku drugu grupu ljudi, onda to napomeni.
« Poslednja izmena: 14. Maj 2013, 12:10:41 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.