Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Poslednje utočište aparthejda: "Beli" grad Oranija želi da stvori novu republiku  (Pročitano 5769 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.64
Citat

Pa za vreme ratova po Balkanu je otislo i dosta njih bez nekih diploma pa su zasukali ruke i imaju za stan, kucu, hranu, kola, kredit itd. Mislim, ako oni mogu a domaci eto ne mogu nista od toga osim da hip-hopuju, masu utokama i sede u corki i oplakuju sudbinu predaka.
Ja znam za slucajeve Balkanaca koji su zbog droge presli iz SAD u Kanadu, kao iza slucajeve kriminalnog ponasanja u mnogim zemljama EU. Takodje, poznati su Pink Panteri, veliki narko bos i slicni : )
Ne znam, od kuda dolazi ta potreba za generalizacijom?

Citat

Ne znam kako da ti objasnim, eto, nisam doktor, pravnik, sin predsednika opstine niti u partiji ali ide nekako, a ne radim sacekuse sa utokom niti prodajem dop.
Pa upravo zbog toga sto razmisljas kao prosecan potrosac, ne znas da tvoja zarada (usteda) pravi nekom gubitak : ) Ne sekiraj se, ovo ne zna ni 95% doktora ekonomije! To je ono sto ti TV kutija ne govori i sto neces cuti na odmor.

Ako se rodis siromasan, ostaces siromasan! Tako stvari danas stoje! Pitaj nekog, ko je iskusniji od mene da ti objasni, ako meni ne verujes : )

Citat
A objasnio sam tio primer sa nasima koji su otisli u Ameriku i zive, ne bas kao u Dinastiji ali imaju i to posteno zarade ali eto, domaci nemaju za hranu pa moraju sa utokama da lutaju i traze zrtve.  
Sta drugo da rade nego da se rokaju utokama?
pa nisi mi objasnio....kako je moguce da svako zivi od svog rada? Vrlo jednostavno pitanje.

Citat

Mozda, samo mozda. Inace, opet, gde ima vatre ima i dima.
Kubu sam spomenuo u smislu da je stanovnistvo dosta pomesano, a da imaju jednu od najnizih stopa kriminala i zlocina u svetu!

Citat
Sto se mene tice, ja bi verovatno tamo pre mazno neku crnkinju od belkinje  Smile
!!

Citat
Али зато је ту Кристал који је за доктора наука, доктор наука 
Pitaj ih! Nije tesko biti doktor nauka za doktore ekonomije, nije to nista posebo, ali se tako predstavlja.
« Poslednja izmena: 12. Maj 2013, 22:44:39 od 85Kristal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.64
Citat
Ne sekiraj se, ovo ne zna ni 95% doktora ekonomije! To je ono sto ti TV kutija ne govori i sto neces cuti na odmor.

Али зато је ту Кристал који је за доктора наука, доктор наука  Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.15
Citat
od kuda dolazi ta potreba za generalizacijom?

генерално потреба за генерализацијама долази из потребе за поједностављивањем којечега ради лакшег схватања и обраде података.

а приде ... свака генерализација је погрешна ... је само по себи ... генерализација.  Smile

Марадићу ... која је ајд онако условно речено најнормалнија ил бар иоле нормална црначка држава. Нормална у смислу да су успели да се организују довољно да не умиру од глади и да постоји нека назнака владавине права...

није трик питање, не знам а занима ме ...
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Citat
Ako se rodis siromasan, ostaces siromasan! Tako stvari danas stoje! Pitaj nekog, ko je iskusniji od mene da ti objasni, ako meni ne verujes : )

http://finance.yahoo.com/news/7-self-made-immigrant-millionaires.html?page=all

Drugo sada ako odrastem u porodici i okruzenju gde mi svaki dan trpaju u glavu kako necu nista postici jer sam crnac pa je zato bolje da batalim skolu i dilujem crack i radim sacekusu nekim babama

Citat
Ja znam za slucajeve Balkanaca koji su zbog droge presli iz SAD u Kanadu, kao iza slucajeve kriminalnog ponasanja u mnogim zemljama EU. Takodje, poznati su Pink Panteri, veliki narko bos i slicni : )

Pa sada, od gomile Balkanaca koji su otisli sada eto velikog cuda, pojavilo se i par lopova medju njima  Smile

Citat
Pa upravo zbog toga sto razmisljas kao prosecan potrosac, ne znas da tvoja zarada (usteda) pravi nekom gubitak : ) Ne sekiraj se, ovo ne zna ni 95% doktora ekonomije! To je ono sto ti TV kutija ne govori i sto neces cuti na odmor.

Pa ispada po onoj: "ko radi taj i gresi, zato najbolje ne raditi"

Citat
Sta drugo da rade nego da se rokaju utokama?
pa nisi mi objasnio....kako je moguce da svako zivi od svog rada? Vrlo jednostavno pitanje.

Pa naveo sam ti odgovor kako eto dodje im neki Bosanac, jedva dve sastavi na Engleskom i zasuce rukave i zaradjuje za zivot, a eto domaci koji je tu zavrsio skolu i odrastao ne moze. Jedino ako je invalid pa stvarno ne moze da radi ali za to imaju neke fondacije i projekte gde opet se necim bave ali dobro, ne racunamo koliko je ekonomski ali takvih stvarno nema mnogo.
Al dobro, eto odluci se mladi bantu u mladalackoj snazi kako je bolje da se mase utokom i stema teretana svaki dan umesto da se prihvati neke sljake, mislim, od sljake ne moze da kupi za par meseci humvija za kesh a ako i zaglavi corku, opet ce da ispadne faca medju svojima i naci ce tu potvrdu rasizma.

Citat
Citat
Sto se mene tice, ja bi verovatno tamo pre mazno neku crnkinju od belkinje  Smile
!!

Ne znam sta je nejasno u odgovoru  Smile

Citat
Марадићу ... која је ајд онако условно речено најнормалнија ил бар иоле нормална црначка држава. Нормална у смислу да су успели да се организују довољно да не умиру од глади и да постоји нека назнака владавине права...

Nemam pojma, i mene zanima  Smile
Mada opet, salu na stranu, Angola ima neki porast (Kinezi im crpe sirovine a belci dolaze kao strucna radna snaga al je opet pored svega korupcija u tri PM, Mozambik se nesto oporavlja ali opet tu dolaze belci kao inzenjeri, arhitekte itd... Ali sve u svemu, neki rast uslovljen sirovinama i jednostavno da se nadamo da ce da im potraje a ne da neki kunta kinte udje sa svojim ortacima uz mahanje sa AK-47
« Poslednja izmena: 12. Maj 2013, 22:59:33 od Maradic »
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.64
Citat
http://finance.yahoo.com/news/7-self-made-immigrant-millionaires.html?page=all

Ok, sve je to lepo (sa pozicije sistema, sjaj, glamur, trosi, kupi, unisti, ubij, dobij), samo, niko ne kaze koliki minus su drugima napravili svojim "uspehom"? "Mala" ali vrlo bitna stavka.

Citat
Drugo sada ako odrastem u porodici i okruzenju gde mi svaki dan trpaju u glavu kako necu nista postici jer sam crnac pa je zato bolje da batalim skolu i dilujem crack i radim sacekusu nekim babama
A sta njih tera da tako rezonuju? Nisu daleko od istine. Razmisli...
Ako nemas pare, nemas zdravlje, nemas obrazovanje, nemas krov nad glavom...nemas nista, moras postati revolveras.

Citat
Pa ispada po onoj: "ko radi taj i gresi, zato najbolje ne raditi"
Pa vidi...ma koliko to zvucalo neverovatno ali, raditi (poslovati) danas znaci praviti dug : )
Naravno, rad kao radnije problem, vec je problem to na sta je sve ispalo. Problem je sto je svet u problemu nevidjenih razmera.

Citat
Pa naveo sam ti odgovor kako eto dodje im neki Bosanac, jedva dve sastavi na Engleskom i zasuce rukave i zaradjuje za zivot, a eto domaci koji je tu zavrsio skolu i odrastao ne moze. Jedino ako je invalid pa stvarno ne moze da radi ali za to imaju neke fondacije i projekte gde opet se necim bave ali dobro, ne racunamo koliko je ekonomski ali takvih stvarno nema mnogo.
Vidi, znam i ja tu teoriju vrlo dobro. I mene je tako uciteljica ucila i verovao sam u to dok sam bio na tom nivou svesti : )
Opet mi nisi objasnio, kako je moguce da svako ostvari zaradu u danasnjem sistemu? : ) Radimo da zaradimo, zar ne?

Citat
Al dobro, eto odluci se mladi bantu u mladalackoj snazi kako je bolje da se mase utokom i stema teretana svaki dan umesto da se prihvati neke sljake, mislim, od sljake ne moze da kupi za par meseci humvija za kesh a ako i zaglavi corku, opet ce da ispadne faca medju svojima i naci ce tu potvrdu rasizma.
Ja verujem da mladi bantu rezonuje slicno kao i ti, razlikuju vam se prioriteti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Citat
Ok, sve je to lepo (sa pozicije sistema, sjaj, glamur, trosi, kupi, unisti, ubij, dobij), samo, niko ne kaze koliki minus su drugima napravili svojim "uspehom"? "Mala" ali vrlo bitna stavka.

Pa primer siromasnih (ipak nisu bili bogati) koji su postali milioneri. Sada, kazes neki minus su napravili drugima? Ne znam, nije to neka piramidalna igra pa gomila na kraju izgubi. Recimo ja nadjem investitora, imam neku ideju i zaposlim sto radnika da prave neke lampe. E, te lampe krenu da se prodaju, investitor dobije novac nazad, ja se oparim jer sam organizovao to i radnici zarade platu. E, sad, ko tu gubi, nije valjda onaj sto kupi tu lampu?

Citat
A sta njih tera da tako rezonuju? Nisu daleko od istine. Razmisli...
Ako nemas pare, nemas zdravlje, nemas obrazovanje, nemas krov nad glavom...nemas nista, moras postati revolveras.

E, da je tako, onda ne bi imali ni na cemu da slusaju hip-hop niti da gledaju na TV-u svoje idole. Stvar je u tome kako bantusi misle da se obogate dilujuci crack i kako ce da postanu glavne baje u kraju, njima obrazovanje nije na kraj pameti.

Citat
Vidi, znam i ja tu teoriju vrlo dobro. I mene je tako uciteljica ucila i verovao sam u to dok sam bio na tom nivou svesti : )
Opet mi nisi objasnio, kako je moguce da svako ostvari zaradu u danasnjem sistemu? : ) Radimo da zaradimo, zar ne?

E, pa vidis, i Muju je uciteljica tako ucila, puko rat, Mujo spakovo koferce i zapalio za Floridu, zasuko rukave i postao vozac, zidar, elektricar sta ti ja znam i radi i zaradjuje, bas kako mu je uciteljica govorila.
A bantus je slusao svoje ortake i resio da se voza u humviju sa pozlacenim felgama a to ne moze da zaradi tovarenjem gajbi al moze nocu na cosku da se izdila. A opet, za to treba i malo peng peng utokom, posto i drugi bantusi to oce a on ne moze recimo u opstini da rezervise mesto za deal.

Citat
Ja verujem da mladi bantu rezonuje slicno kao i ti, razlikuju vam se prioriteti.

Pa sada, ja nesto ne masem sa utokom niti dilujem nesto  Smile

Citat
Pa vidi...ma koliko to zvucalo neverovatno ali, raditi (poslovati) danas znaci praviti dug : )
Naravno, rad kao radnije problem, vec je problem to na sta je sve ispalo. Problem je sto je svet u problemu nevidjenih razmera.

Pa dobro, eto, svi prestanu da rade i resi se problem, valjda smo onda svi konacno na plusu a ne minusu  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 20.0
mob
LG Frizider
Vas dvojica da se obesite za miss citata godine, Maradic nas'o sebi ravnog leb ti ne jebem........
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.15
Vas dvojica da se obesite za miss citata godine, Maradic nas'o sebi ravnog leb ti ne jebem........

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0

Uredno koristim funkcije foruma  Smile
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows
Browser
Chrome 26.0.1410.64
васкрсо мандара Smile

и наставља са бесмисленом расправом са мегастручњаком за тзв економске неприлике и нови венус пројект систем курацпалац Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.