Нисам гледао то прво, тако да немам појма за то. Имају ВД неку досадну примесу ромасе на моменте, али иначе није лоша серија. Није баш као Твајлајт, имају неке сличности можда, ја чак мислим да је главна глумица мало кучкаста (ваљда ме неће напасти неки фан сад) Била са једним братом, па са другим.. А, и серија је обавијена мистеријом.. мени се свиђа, јер је баш кул фантазија.. мислим да је намењена тинејџерима, тачније више тинејџеркама, зато што су пресрали са глумцима.. сви имају плочице, сви набилдовани.. Можда и јесте као Твајлајт, можда није, не могу сад то да поредим Ти немој да гледаш, молим те.
The series narrative follows the protagonist Elena Gilbert (Nina Dobrev) as she falls in love with vampire Stefan Salvatore (Paul Wesley)
Твајлајт:
Citat
It charts a period in the life of Isabella "Bella" Swan, a teenage girl who moves to Forks, Washington, and falls in love with a 104-year-old vampire named Edward Cullen.
Ја ти кажем... занимљиво је Укључиш се после сто година и опет ти је занимљиво. То ми се свиђа у серији, привлачи пажњу. Има доста разлике између вампира у Твајлајту и вампира у Дневницима, а има и сличности. Ако будеш почињао да гледаш, почни од шесте сезоне
« Poslednja izmena: 08. Jan 2015, 17:10:50 od Lazar Milic Milic »
Meni je najjači onaj nastojnik Rus što nije hteo da mu popravi grejanje
TV-Košava je stukla 3 kruga ("bez vađenja") od prve do poslednje sezone i ni dan danji mi nije jasno zašto ova biser-serija nije otkupljena i prikazana na nekoj od ozbiljnijih televizija.Pravo je carstvo političke nekorektnosti i vrhunskog crnjaka.Srećom pa je ulovih (pre par godina) sa nekog davno nestalog spiska RS-linkova (640x480,avi-fajlovi).
Нисам гледао то прво, тако да немам појма за то. Имају ВД неку досадну примесу ромасе на моменте, али иначе није лоша серија. Није баш као Твајлајт, имају неке сличности можда, ја чак мислим да је главна глумица мало кучкаста (ваљда ме неће напасти неки фан сад) Била са једним братом, па са другим.. А, и серија је обавијена мистеријом.. мени се свиђа, јер је баш кул фантазија.. мислим да је намењена тинејџерима, тачније више тинејџеркама, зато што су пресрали са глумцима.. сви имају плочице, сви набилдовани.. Можда и јесте као Твајлајт, можда није, не могу сад то да поредим Ти немој да гледаш, молим те.
Kids these days...
Postoji samo jedna teen serija sa fokusom na vampirima koja nešto vrijedi
Years later, in another place, he steps out of the dark and speaks to me. He whispers: 'I'll tell you the ultimate secret of magic. Any cunt could do it.'
@vasabi - Што бре да прекидаш, ова сезона цепа... ова епизода за мајндфак такмичење...
@crazy 123 - Да си ме и тада питао рекао бих ти да не прекидаш уопште, имала пар без везе епизода после Картерове а онда су покидали са крајем сезоне. Тако да настави.