Počeo da prevodim (i obrađujem) Bekera,onako,za dušu.Samo pilot epizoda punija sadržajem nego što ga druge serije sakupe za čitavu sezonu-dve.Valjao se.Sinoć odgledao "The Usual Suspects" epizodu,pročistila mi dobrano sinuse :
Meni je najjači onaj nastojnik Rus što nije hteo da mu popravi grejanje
« Poslednja izmena: 06. Jan 2015, 01:21:45 od Nbgd1988 »
"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah. Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Upravo zavrsih True Detectiva, i dobio sam ono sto sam i pretpostavljao. Jednu solidnu seriju. cija je draz do te neke "wooow serije" izgubljena posle preteranog hvaljenja i precenjivanja. Mekonahi nikako nije razocarao, bez njega ne znam kako bih ocenio seriju. Epizode relativno brzo prolaze, da.
Sve u svemu, ko nije odgledao, ne mora da zuri preterano.
« Poslednja izmena: 08. Jan 2015, 15:48:05 od MjetalRatnik9366 »
Гледао јуче прве три епизоде шесте сезоне Вампирских дневника.
Претходни пут сам гледао можда другу сезону или трећу, изгледа да не мораш редовно да пратиш, ако имаш брата и сестру који су пратили Није лоша серија, заинтригирала ме Једино што ме нервира јесте што више не знам ко је нормалац, ко вампир, вукодлак или вештац. И да не заборавим ловце на вампире, не знам има ли још какво створење. А, о томе ко је добар или лош, да не говорим
« Poslednja izmena: 08. Jan 2015, 16:44:22 od Lazar Milic Milic »