Počeo da prevodim (i obrađujem) Bekera,onako,za dušu.Samo pilot epizoda punija sadržajem nego što ga druge serije sakupe za čitavu sezonu-dve.Valjao se.Sinoć odgledao "The Usual Suspects" epizodu,pročistila mi dobrano sinuse :
Gledao sam pre dosta vremena nekoliko epizoda na TV-u i skroz zaboravio na ovu seriju. Sad sam je odgledao celu jer se u međuvremenu pojavio prevod. Seriju sam gledao samo zbog D.Džejkobija koji će kod mene ostati upamćen po ulozi Klaudija u istoimenoj seriji koju preporučujem.
Neko je ovde na takmičenju predložio ovu seriju. Zaista ne znam ko je to bio ali ja sam mu zahvalan na tome jer mi je time skrenuo pažnju na nešto što se ipak mora odgledati jer čisto sumnjam da će se u sadašnjosti ili bližoj budućnosti neko usuditi da stvori jedan ovakav lik. Reč je o pravom hedonisiti i kockaru koji iskreno uživa u svakom svom poroku. On je, kako bi ga nazvali,na prvi pogled prava svinja od čoveka.
Ko je gledao seriju Valander moraće i ovo jer je ovo njegova preteča iako se sam onspektor nigde ne spominje. Kopća koja ih vezuje je Stefan koji će svoj filmski (književni već ima) početi u spomenutoj seriji.