Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Posledice izbora za predsednika na političke odnose u Srbiji  (Pročitano 8922 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 6230
Ne mogu biti toliko skupi parlamentarni izbori, koliko ce skupo kostati da izgubis sa zmirkavim i Kosovo i Evropu i nis i da sve to bude u oblandi odbrane zemlje, dostojanstva itd a da u stvari bude sracunata zelja da se opljacka i poseduje sve sto se ima u zemlji.
Ali sada je u pitanju veoma ozbiljna stvar. Nisu to bili obicni izbori. Celo sposobno srpstvo je izaslo na izbore.
Reklo je svoje. A i oni su rekli svoje programe koje ne vidim da se razlikuju.
Onda zasto ne preuzeti odgovornost.
Ja ako spojim dve radne jedinicew u jednu radi boljeg funkcionisanja, prvo stavim rukovodece ljude da vide da li ce to bolje raditi.
Dakle ne ragovaramo prvo o platama, jer jos nisu zaradjene. Onda odredimo kako ce to funkcionisati i koje nam strukture procesa trebaju. Onda odredimo ljude koji ce to da vode i krenemo.Ako smo dvojica jedan je direktor drugi predsednik upravnog odbora i sve funkcionise.

Njih dvojica su se raspeli kako ce osigurati 'narodu' da bude lepo. Isli od dece, preko invalida, preko trudnica, zena, rudara,radnika obracali se sladunjavo penzionerima. Dobili polapola od cele mase sposobnih Srba. Sta je tu lose da se ujedine i da kazu: odgovorni smo i jedan i drugi za sta smo govorili.
Ja vam kazem sa Tomo m ne bi bilo takbih sranja oko ucena kao sa zmirkavim i njegovim smradovima.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 732
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9;M
mob
Nokia 
Parlamentarni izbori su skupi ako ne rese nista . Ako mene licno pitas , ja bih ukinuo poziciju predsednika drzave , kad on ionako nema ovlascenja da uradi nista . Sta god zeli da uradi , treba mu podrska u skupstini , pa za koj djavo nam sluzi , osim da uzima pare , da se sepuri po svetu , i da se posle njegovog mandata i on i njegova porodica , finansijski i bezbedonosno obezbede na osam godina ( ako se dobro secam ) . Posle dva mandata dva razlicita predsednika , koliko ce mo para da skrcamo samo na te gluposti ? Ako je vec tako , bolje da proglasimo parlamentarnu monarhiju , isto ce biti kao i sad , samo ce se trositi mnogo manje para na kralja , njegovu platu i izdrzavanje , kao i obezbedjenje , nece se trositi pare za predsednicke izbore , a radice isti posao mnogo bolje , pre svega zbog rodbinskih veza sa kraljevima po inostranstvu i svetskim dzet-setom .

Sto se Tome i radikala tice , moci ce to sto hoces , kada budu postali ono sto je HDZ postao u Hrvatskoj . Dotle nema od tog nista .

Da li su im programi slicni ? Mozda u nekim stvarima u kojima moraju da budu , sustinski su razliciti , pre svega u nacinu realizacije . To sto se to vecini liberala , LDP-ovaca , mondijalista to ne svidja , to je njihov problem . Nemoj da me shvatis pogresno , sto se recimo Kosova tice , nemam ja nikakvih emotivnih motiva da ga branim , ako hocu da vidim kolevku civilizacije svoje zemlje , ja mogu da otputujem tamo , a bio bi mnogo sigurniji u tom nezavisnom Kosovu , nego u Kosovu unutar Srbije sa pobunjenim Albancima . U pitanju su pre svega ekonomski interesi , posebno u oblasti energetike i rudarstva . Ja bih prihvatio i resenje po modelu Komonvelta , ako bi ono obezbedilo kontrolu nalazista uglja i termoelektrana na Kosovu  , prava Srbima dole , pravo na eksploataciju rudnika Trepca bar u odnosu 50% za Albance i za nas . Normalno , uz primenu najcistijih tehnologija . To ti je samo jedan primer , imamo mi dole jos interesa . A mene samo to i zanima , interes Srbije , a ne emocije .

Mogli bi o tome i raznim drugim stvarima jos mnogo , ali bi izasli iz teme , smarali ljude , itd . Ako hoces , tu raspravu mozemo da nastavimo na pp , ili boze zdravlja , kada budem imao manje obaveza pa budem mogao da skoknem do Beograda na okupljanje forumasa .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 6230
Parlamentarni izbori su skupi ako ne rese nista . Ako mene licno pitas , ja bih ukinuo poziciju predsednika drzave , kad on ionako nema ovlascenja da uradi nista . Sta god zeli da uradi , treba mu podrska u skupstini , pa za koj djavo nam sluzi , osim da uzima pare , da se sepuri po svetu , i da se posle njegovog mandata i on i njegova porodica , finansijski i bezbedonosno obezbede na osam godina ( ako se dobro secam ) . Posle dva mandata dva razlicita predsednika , koliko ce mo para da skrcamo samo na te gluposti ? Ako je vec tako , bolje da proglasimo parlamentarnu monarhiju , isto ce biti kao i sad , samo ce se trositi mnogo manje para na kralja , njegovu platu i izdrzavanje , kao i obezbedjenje , nece se trositi pare za predsednicke izbore , a radice isti posao mnogo bolje , pre svega zbog rodbinskih veza sa kraljevima po inostranstvu i svetskim dzet-setom .

Sto se Tome i radikala tice , moci ce to sto hoces , kada budu postali ono sto je HDZ postao u Hrvatskoj . Dotle nema od tog nista .

Da li su im programi slicni ? Mozda u nekim stvarima u kojima moraju da budu , sustinski su razliciti , pre svega u nacinu realizacije . To sto se to vecini liberala , LDP-ovaca , mondijalista to ne svidja , to je njihov problem . Nemoj da me shvatis pogresno , sto se recimo Kosova tice , nemam ja nikakvih emotivnih motiva da ga branim , ako hocu da vidim kolevku civilizacije svoje zemlje , ja mogu da otputujem tamo , a bio bi mnogo sigurniji u tom nezavisnom Kosovu , nego u Kosovu unutar Srbije sa pobunjenim Albancima . U pitanju su pre svega ekonomski interesi , posebno u oblasti energetike i rudarstva . Ja bih prihvatio i resenje po modelu Komonvelta , ako bi ono obezbedilo kontrolu nalazista uglja i termoelektrana na Kosovu  , prava Srbima dole , pravo na eksploataciju rudnika Trepca bar u odnosu 50% za Albance i za nas . Normalno , uz primenu najcistijih tehnologija . To ti je samo jedan primer , imamo mi dole jos interesa . A mene samo to i zanima , interes Srbije , a ne emocije .

Mogli bi o tome i raznim drugim stvarima jos mnogo , ali bi izasli iz teme , smarali ljude , itd . Ako hoces , tu raspravu mozemo da nastavimo na pp , ili boze zdravlja , kada budem imao manje obaveza pa budem mogao da skoknem do Beograda na okupljanje forumasa .
Svakako da ne bi resili nista, po disperziji glasova.Videlo se to i prvom krugu. Jedini za koje se ne glasa su dss (po Veljinim rezultatima) oni su izgubljena stranka i zato i prave ovu histeriju oko Kosova.Svakako kao hibrid jula i sps-a su skroz usmrdeli politcku scenu Srbije.
Ali to bi ti i bila ta promena. Kolaicija ds i srs koju je narod nezvanicno izglasao bi ucinila da i jedni i drugi smanje retoriku za interne upotrebe i sagledaju realnost.Gubi se mnogo vremena. Za mene je zdrav razum, imperativ da se super skot zmirkavi skine a i zatvori ili izoluje negde kod baba Jule u Moskvi.
ne mozes tako drsko varati glasace u Srbiji.Vec drugi koji vara celu naciju, pardon treci pored Slobe Seselja evo i njega.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4404
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Ja bih hteo da znam, sta sprecava Tadica da sada posle ove izlaznosti, posle ovih rezultata, jasnih i nedvosmislenih, otera zmirkavog i poveri mandat Tomi Nikolicu.
Sednu lepo za sto i dogovore se. Evo vam policija, evo vam investicije, evo vam privatizacija, evo vam hapsenja pa da vas vidim?
Kosovo? Ne moze da ih spreci, jer je to van srpskog domasaja. To je sada medjunarodno pitanje i vise se ne moze uciniti.
Jednostavno postoji saglasnost.
E nece biti. A znate zasto? Je rni jednom ni drugom to ne odgovara. Onda bi trebalo da budu posteni.

Tako ce brak u troje da se nastavi.
Kazem ja da ce biti srecan zavrsetak
Zmirkavi ce ipak da osvoji srce Slobine udovice. Onda tek penzija! U nekom letnjikovcu u Odesi gde se citaju knjige ujka Lenjina.
Човече  са тобом нешто није у реду ако сматраш да две дијаметрално супротне опције могу да сарађују. Па обе странке су добиле гласове на зато што су људи за њих него зато што су против других. Једини ко може да игра на две карте је Коштуница али то има своју цену, али ту цену Коштуничини бирачи су вољни да плате. Нисам сигуран за СРС и ДС.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 6230
Ja bih hteo da znam, sta sprecava Tadica da sada posle ove izlaznosti, posle ovih rezultata, jasnih i nedvosmislenih, otera zmirkavog i poveri mandat Tomi Nikolicu.
Sednu lepo za sto i dogovore se. Evo vam policija, evo vam investicije, evo vam privatizacija, evo vam hapsenja pa da vas vidim?
Kosovo? Ne moze da ih spreci, jer je to van srpskog domasaja. To je sada medjunarodno pitanje i vise se ne moze uciniti.
Jednostavno postoji saglasnost.
E nece biti. A znate zasto? Je rni jednom ni drugom to ne odgovara. Onda bi trebalo da budu posteni.

Tako ce brak u troje da se nastavi.
Kazem ja da ce biti srecan zavrsetak
Zmirkavi ce ipak da osvoji srce Slobine udovice. Onda tek penzija! U nekom letnjikovcu u Odesi gde se citaju knjige ujka Lenjina.
Човече  са тобом нешто није у реду ако сматраш да две дијаметрално супротне опције могу да сарађују. Па обе странке су добиле гласове на зато што су људи за њих него зато што су против других. Једини ко може да игра на две карте је Коштуница али то има своју цену, али ту цену Коштуничини бирачи су вољни да плате. Нисам сигуран за СРС и ДС.
ja mislim da sa tobom nije u redu. Izadju 5 miliona gradjna da glasaju, pa ce posle da traze politicari (zmirkavi) vladu nacionalnog spasa sa Dacicem, zmirkavim i ostalima u parlamentu. Mislim da nisi ti normalan. Samo sam rekao da bi morali da uzmu u obzir 5 miliona ljudi.
Jebi ga ako oni ti ne znace nista, onda da nastavimo da se valjamo u govnima i mijemo pljuvackom do sledecih izbora.
Pa vala znas moj stav koliko sam protiv radikala. Ali ne i protiv 2,5 miliona Srba. jebi ga pametnjakovicu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 732
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia 
Shkorpion , nije problem u krajnjem slucaju ni to , rekao sam ti , problem je sto radikali nisu postali ono sto je HDZ posle vladavine Ivice Racana i kompanije . Postoje medju njima ljudi koji bi od radikala mogli da naprave stranku desnice koja bi stvarno mogla da uradi nesto u Srbiji i za Srbiju , problem je sto je jos uvek previse takvih kao sto je Vucic , ili ona sto je potpredsednica skupstine , i takvih njima slicnih . Manje vise sto ih zapad zbog toga ne bi prihvatio , problem je sto bi sa takvim ljudima Srbija otisla gde ne treba .

A sto se primedbi o pljackanju u jednom od tvojih postova tice , kada toga nije bilo , i ko to na politickoj sceni u Srbiji ne bi pljackao ( bar u ovom trenutku ) ? A svi vicu ; nisam lopov , i sto glasnije vicu , sve im manje verujem . Niko u politiku ne ulazi zbog ljubavi prema zemlji , vec da zadovolji svoje interese . Poenta je da ne pljacka previse , da ostavi nesto i za narod , i da bar nesto dobro uradi za zemju .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Motorola V3i
Citat
Postoje medju njima ljudi koji bi od radikala mogli da naprave stranku desnice koja bi stvarno mogla da uradi nesto u Srbiji i za Srbiju , problem je sto je jos uvek previse takvih kao sto je Vucic , ili ona sto je potpredsednica skupstine , i takvih njima slicnih .

Ajde mi reci jednog čoveka iz SRSa koji je kvalitetan kadar u svojoj struci.
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia N95
shkorpion, a odakle ti pravo recimo da svrstas moj glas juce koji sam dao tadicu da ga svrstas U DS?Nemozes tako po ovim rezultatima predsednickim da pravis vladu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 732
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia 
Iskreno da ti kazem , osim dezurnih pljuvaca , malo drugih ljudi iz te stranke znam , ali mi je recimo Maja Gojkovic uvek izgledala pristojno , govorila prilicno umereno i razlozno . I Todorovic ume da bude umeren , a najcesce ono sto govori obrazlaze argumentima . Tomislav Nikolic se poprilicno upristojio , ali sto se njega tice mislim da vazi da vuk dlaku menja , ali cud nikad .

Poenta price je da nisu nista bolji od HDZ u Hrvatskoj do silaska sa vlasti , a da bi im najbolje bilo da se reformisu po ugledu na HDZ u Hrvatskoj , onda bi mogli da Srbiji stvarno ponude nesto , a ne samo parole i pljuvanje po svemu sto je lose bez nudjenja nikakvih konkretnih resenja , uz opasku ; videcete kada dodjemo na vlast , ne mozemo sada da otkrivamo nista . Ako ne ponudis nista , neces ni dobiti nista .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia N95
Iskreno da ti kazem , osim dezurnih pljuvaca , malo drugih ljudi iz te stranke znam , ali mi je recimo Maja Gojkovic uvek izgledala pristojno , govorila prilicno umereno i razlozno . I Todorovic ume da bude umeren , a najcesce ono sto govori obrazlaze argumentima . Tomislav Nikolic se poprilicno upristojio , ali sto se njega tice mislim da vazi da vuk dlaku menja , ali cud nikad .

Poenta price je da nisu nista bolji od HDZ u Hrvatskoj do silaska sa vlasti , a da bi im najbolje bilo da se reformisu po ugledu na HDZ u Hrvatskoj , onda bi mogli da Srbiji stvarno ponude nesto , a ne samo parole i pljuvanje po svemu sto je lose bez nudjenja nikakvih konkretnih resenja , uz opasku ; videcete kada dodjemo na vlast , ne mozemo sada da otkrivamo nista . Ako ne ponudis nista , neces ni dobiti nista .
maja da nije dobra nebi je ds unajmio kao advokata da brani onog alena iz DS zbog zloupotrebe glasova.Znaci da je zena dobar advokat
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.