Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Posledice izbora za predsednika na političke odnose u Srbiji  (Pročitano 8783 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 6230
Ja bih hteo da znam, sta sprecava Tadica da sada posle ove izlaznosti, posle ovih rezultata, jasnih i nedvosmislenih, otera zmirkavog i poveri mandat Tomi Nikolicu.
Sednu lepo za sto i dogovore se. Evo vam policija, evo vam investicije, evo vam privatizacija, evo vam hapsenja pa da vas vidim?
Kosovo? Ne moze da ih spreci, jer je to van srpskog domasaja. To je sada medjunarodno pitanje i vise se ne moze uciniti.
Jednostavno postoji saglasnost.
E nece biti. A znate zasto? Je rni jednom ni drugom to ne odgovara. Onda bi trebalo da budu posteni.

Tako ce brak u troje da se nastavi.
Kazem ja da ce biti srecan zavrsetak
Zmirkavi ce ipak da osvoji srce Slobine udovice. Onda tek penzija! U nekom letnjikovcu u Odesi gde se citaju knjige ujka Lenjina.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
Škorpi moraćeš da im budeš kum.  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1489
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia 
Kostunica je vece zlo za Srbiju od samog Slobodana Milosevica. Iza Slobe su stajali biraci a iza njega ne stoji niko.
IP sačuvana
social share
Ja kroz selo idem za mnom vicu babe ev`e ide onaj sto zivi za dzabe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 6230
Škorpi moraćeš da im budeš kum.  Smile Smile Smile
Ja sam se ponudio, samo pod jednim uslovom.
Posle ozvanicenja na sred terazija da polijemo mladence benzininom.
Za sibicu cu se ja pobrinuti.

Dakle niko ne odgovara na moju ideju da bi bilo dobro da sada kada je toliko naroda izaslo, kad imamo premijera sa 10 puta manje glasova od njih (sad ima manje i od Chede), da si uzmu odgovornost i zajedno odrade sve sto su obecali. Nista od obecanog se ne kosi da bude toliko suprotno da ne mogu to da urade.
Zmirkavi vlada vec cetiri godine sa tri reci: protiv medjunarodnog prava. I lenchuga nista drugo ne radi. Samo pusta chause da pljackaju i da im ugadja.
Bez obzira na skolsku spremu, Toma je mnogo vispreniji i recitiji od njega.
I jos nije naivan da veruje savetnicima, vec izlazi medju ljude.
Hajde da mi neko objasni sto ovaj scenario ne bi bio dobar?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
Bio bi odličan plan samo ako bi pre toga zaveštali svoje pare nazad Srbiji.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 6230
Bio bi odličan plan samo ako bi pre toga zaveštali svoje pare nazad Srbiji.
Pa cekaj jel su isto pricali?
Jos je Toma kad je priznao pobedu Tadica, rekao da ce to biti novo lice radikala!

Onda hajde uradite. Jel moramo da zivimo godinama da se nesto uradi, evo kenjala zmirkavog (Mladenovica): e cekajte evo sada Taci za koji dan nezavisnot.
Nemojte hajde eevo, znate protivustavno, auuu izdaja, auuuu daj da potpise mi mu ne verujemo auuuu znate ne damo Kosovo.
Pa idite bre u p.materinu sve je regulisano. Ne priznajemo, Rusi ne daju kroz SB, ko ih prizna, mi ne mozemo da zabranimo.
Evropa nije drzava, oni ne mogu da ih priznaju.

Pazi sta su iskonstruisali: ako idje misija onda primenjuju Ahtisarijev plan na mala vrata. Niko to vise ne pominje a oni ponavljaju li ponavljaju.
Ostalo 85% teritorije se koristi samo za pljacku, samo vi nemojte to da vidite, jer ce sutra da proglase nezavisnost.

Hajde daj Tomi dabude premijer, daj ministra policije i sada kad si balavio da kradu ko sumanuti daj da vidimo ko krade?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Qtek 小米
Citat
Kostunica je vece zlo za Srbiju od samog Slobodana Milosevica. Iza Slobe su stajali biraci a iza njega ne stoji niko.
Smile
Коштуница треба своје бираче да постави за министре и посланике.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Alcatel 
Citat
Smile
Коштуница треба своје бираче да постави за министре и посланике.

Neće ih biti dovoljno da popune skupštinu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 6230
Kakav skot je taj postao, a secam se kako je u kampanji protiv Milosevica, zakleo se na krst da nece uzurpirati vlast. Negde u Sumadiji su mu seljaci trazili.
Na tribinama dok ga je baba Jula pustala s lanca da ih vodi po Srbiji je govorio:
smenjivost vlasti na izborima je garant demokratije jednog drustva.

Ni svinjar nije dalje od njega.Dobro bi bilo da Toma preuzme malo. On mnogo voli svinjara.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 732
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9;M
mob
Nokia 

Pustili smo NATO da prolazi kroz zemlju. Nemce nismo hteli da pustimo da prolaze. Zato smo zgazeni 1941. god. To je bio ispravan potez, Nemce da ne pustimo.... branili smo drzavu. Wink

Tacno , i izgubili dva miliona ljudi . Danas uza Srbija ima izmedju osam i deset . Znaci , izgubili smo petinu danasnjeg stanovnistva iz srpskog korpusa u tom ratu . Koliko bi nas bilo sada da nije bilo te pogibije , kakva bi nam bila privreda , da li bi nas komunisti unistavali pedeset godina kao naciju i stvorili preduslove da nas j... kao mlade majmune svi iz bivse SFRJ ?

Pametan covek bira bitke koje ce da vodi , i vodi bitke koje moze da dobije . U bitku bez sanse na uspeh ulazi samo ako nema izbora , a tada smo ga imali . Sta je falilo Bugarima sto su okretali curak kako je vetar duvao ? Sta smo mi to dobili , a sta izgubii u tom ratu ? Nemci su ionako ceo rat iskoristili rudnik bakra u Boru , rudnik boksita u Mostaru , i prolazili kroz Srbiju kad su hteli , a uz to je okupirali i pokrali i sve ostalo sto je moglo , i pobili nas kao zeceve .

Zanima me kako bi Toma nikolic odbranio Kosovo . Da nas opet ne bi tamo slao u rat koji ne mozemo da dobijemo . Cime da pobedimo NATO , kad smo za njih goli i bosi , a ima nas taman toliko koliko amerikanaca u nekom od predgradja Njujorka ?

Ako je taktika da nikad ne prizna nezavisnost Kosova i da ceka bolje vreme kada ce moci da ga povrati , a da za to vreme na svaki moguci nacin podrzava Srbe dole , stvara paralelnu drzavu i slabi albansku mafiju i albanske pozicije u svetu , to isto zeli da uradi i Tadic , pa u cemu je onda razlika ?

Toma se zalaze za sto tesnju saradnju sa Rusijom . Pa zar se za to ne zalazu i ostali , sta znaci potpisivanje ovih sporazuma o gasovodu sa Rusijom nego dugorocno vezivanje za Rusiju u oblasti energetike ?

U jednom od predstavljanja Tadic je , po meni rekao ispravnu stvar , da se spoljna politika mora voditi u cetvorouglu Amerika , Rusija , Nemacka ( citaj i Eu , jer je Nemacka politicka okosnica EU zajedno sa Francuskom , a vojna i ekonomska sama ) , Kina . I tu treba balansirati i saradjivati sa svima u najboljem nasem interesu . Nema nepozeljnih , nema prekidanja diplomatskih odnosa , nema busanja u grudi i ratovanja . Sve diplomatski , i pomocu obavestajnih sluzbi i lobiranja .

Lepo bi bilo kad bi radikali bili stvarno preporodjeni , kao sto se predstavljaju . Tada bi bilo lako , i za stvaranje vlade , a i za odlucivanje na izborima . Bio bi tu DS kao levi centar , radikali kao desnica , bilo bi tu par stranaka tipa zelenih i par liberalnih , ali taman da ima jos nekog u skupstini . Onda bi se odlucivalo po ekonomskom programu i nekim sitnicama u spoljnoj politici , znao bi se glavni pravac zemlje , i radikali i Ds bi se smenjivali kao Republikanci i Demokrate u SAD . Na zalost , nije tako , niti su radikali takvi kakvim se predstavljaju , niti je svet glup da u to poveruje . Za jedno pet godina mozda ce biti kao HDZ u Hrvatskoj  , ali jos nisu sazreli za to .

Sto se Kostunice tice , ili ce Tadic odabrati parlamentarne izbore , sto je skupo i ne bi nista sustinski resilo , jer ne moze sa radikalima , a i dalje bi ga ucenjivali neki sitni kao i sada , ili ce traziti prekompoziciju vlade i veci uticaj u njoj , sto je verovatnije . Uz to je DSS odlaskom Jocica izgubio jednog od najvecih tvrdolinijasa , a i Mihajlov polako gubi uticaj , jer previse nervira sve iz G-17 . Licno mislim da ce pokusati sa prekompozicijom vlade , a ako to ne uspe , izaci ce na izbore sa nadom da ce imati dovoljno poslanika da uz samo jednog partnera formira vladu . O tome ce verovatno odluciti rezultati lokalnih izbora , jer ce oni biti reper sta stvarno DS moze da uradi na republickim .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.