Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Posle mučenja porodica Sitarica spaljena u kući  (Pročitano 4193 puta)
16. Jul 2007, 12:54:43
Moderator
Capo di tutti capi


I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Apple iPhone SE 2020
Monstruozni zločin u porodičnoj kući u beogradskom naselju Rupčine
Posle mučenja porodica Sitarica spaljena u kući
Autor: Ana Ž. Adžić | 16.07.2007. - 15:55


BEOGRAD - Unakažena tela Zorana Sitarice (46), njegove supruge Gordane (42) i ćerke Zorice (22) nađena su juče oko 11 sati u njihovoj kući u Vodovodskoj ulici 50 u Žarkovu. Ubica, ili nekoliko njih, posle zločina je pobegao Sitaričinom zelenom „opel astrom karavan“, koja je bila parkirana u dvorištu.
Policija traga za vozilom, ali ubice i vozilo još nisu nađeni. Motiv monstruoznog zločina još nije poznat, a obdukcija, koja bi trebalo da bude urađena danas, utvrdiće kako su i u koje vreme ubijeni članovi porodice Sitarica. U trenutku kada su komšije ušle u kuću porodice Siterica, tela koja su mučitelji zapalili još su tinjala, dok je oko njih bila lokva krvi.
U Zorana su, prema nekim informacijama, zločinci i pucali, a zatim ga zapalili. Na telima njegove supruge i ćerke, pored opekotina, uočene su brojne povrede, modrice, što ukazuje da se ubica, ili nekoliko njih, iživljavao nad njima. Prema nezvaničnim saznanjima „Blica“, Gordana je nađena iza ulaznih vrata, a Zorica u hodniku, na ulasku u dnevnu sobu. Zoran je na glavi imao kesu i ležao je na podu dnevne sobe.

Dim uzbunio komšije
Niko od suseda juče ujutro nije video nijednog člana porodice Sitarica, pa su pomislili da se malo duže odmaraju jer je nedelja. U noći između subote i nedelje nisu čuli ni lavež pasa, niti su primetili da se neko odvezao „opel astrom“. Poslednji put su komšije videle Zorana u subotu oko 20.30, kada je u dvorište parkirao automobil. Gordanu i Zoricu su videli tokom poslepodneva.
Sumnju da se nešto čudno dešava u domu porodice Sitarica, kod komšija, juče oko 11 sati, izazvao je dim koji je izlazio iz kuće i lavež pasa. Komšija je ušao u dvorište, otvorio ulazna vrata koja nisu bila zaključana, ali šokiran prizorom, odmah je izašao napolje.
- Prvo mi je bilo čudno što su vrata otključana jer su imali običaj da se zaključavaju. Kad sam ušao u hodnik, umalo nisam pao u nesvest. Odmah iza vrata bilo je jedno poluugljenisano žensko telo, a drugo u hodniku, pri ulasku u dnevnu sobu. Bilo mi je muka, izleteo sam iz kuće - kaže šokirani komšija.

Nepoznat motiv
On je odmah pozvao policiju, dok je drugi sused pozvao vatrogasce. Ispred kuće odmah su došle i druge komšije, koje nisu mogle da poveruju šta se događa.
Komšije su sačekale policiju i tri vatrogasna vozila, koji su, kako kažu, u rekordnom vremenu došli u naselje Rupčine. Tada su vatrogasci, pod punom opremom, ušli u kuću. Vatrogasci potvrđuju da je u kući bio gust dim i da su dva ženska tela, koja su još gorela, nađena u hodniku.
- Pokušali smo da nađemo gde je izbila vatra, ali nismo uspeli. Samo smo našli tri tela koja su još gorela - kaže za „Blic“ Dejan Zečević, komandir voda Vatrogasne stanice „Košutnjak“.
On je dodao da su odmah obavestili i kafileriju jer je u dve sobe, na potkrovlju i ka podrumu, nađeno više od deset pasa o kojima su Siterice brinule.
Komšije kažu da im nije jasno zašto bi neko ubio Sitarice, kada nisu bili ni bogati, niti su se bavili kriminalnim poslovima.
Najveća preokupacija bile su im životinje i u svom domu uvek su nalazili mesta za pse lutalice ili one kojih su se gazde odrekle.
- Doselili su se ovde, kada i većina nas, pre šest godina. Napravili su kuću i u njoj otvorili neku vrstu azila za pse. Prethodno su godinama živeli kao podstanari na Banovom brdu, a Zoran je radio u IMT-u, odakle je otišao u invalidsku penziju. Neko vreme su držali i parfimeriju, ali su i nju zatvorili. Koliko nam je poznato, Gordana nije bila zaposlena, a i ćerka im je živela u Švajcarskoj i nedavno je došla na odmor - pričaju komšije i dodaju da im je čudno da psi nisu lajali kada su ubice upale u kuću.

Poznati po zbrinjavanju pasa lutalica
Prema rečima Elvira Burazerovića, predsednika Organizacije za poštovanje i brigu o životinjama (ORKA), bračni par Sitarica je bio poznat u celom Beogradu po zbrinjavaju pasa lutalica.
- Oboje su bili penzioneri i skromnih prihoda, ali su sav svoj novac izdvajali za udomljavanje i lečenje životinja. Isključujem sukobe oko životinja kao motiv ovog gnusnog zločina jer su oni probleme sa zlostavljačima rešavali mirnim putem. Oni se nikome nisu zamerili, a neko eventualno krivično gonjenje mučitelja pasa išlo je preko same organizacije - kaže za „Blic“ Burazerović. B.J.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija


Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 5610
 Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 16. Jul 2007, 18:21:31 od kombiondzija »
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija


One Door Away From Heaven

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 156
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia N70
zaista ne razumem. kako neko ljudsko bice moze da uradi tako nesto. Da se izivljava nad staricom i devojkom od 22 godine.
Kako je mogao da ih udari a ne nesto vise, kada ih je pogledao u oci.  Smile

Za ovakve slucajeve nije sud....
niti zatvor...

Sve takve treba staviti u prostoriju 20x20 i dati im ostre predmete. Pa nek se zabavljaju do sutra.
« Poslednja izmena: 16. Jul 2007, 20:19:47 od Lukipela »
IP sačuvana
social share
I never loose, I just choose not to win. <Mandy>
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi


I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Apple iPhone SE 2020
Istraga o monstruoznom zločinu u beogradskom naselju Rupčina
Porodica izmasakrirana sekirom
Autor: A. Ž. Adžić | 17.07.2007. - 09:48


BEOGRAD - Dan posle monstruoznog ubistva porodice Sitarica, u njihovoj kući u Vodovodskoj ulici, policija je privela na informativni razgovor Dejana R. mladića ubijene Zorice Sitarice, saznaje „Blic“. Dejanu R. je određen policijski pritvor, a da li je on zaista učestvovao u ubistvu porodice Sitarica trebalo bi da pokažu obdukcioni nalaz ubijenih, analize tragova nađenih u kući, kao i u Sitaričinom automobilu „opel astra karavan“ kojim su ubice pobegle. Automobil je juče pronađen u Vodovodskoj ulici nedaleko od kuće porodice Sitarica.
Kako „Blic“ nezvanično saznaje, Zorica se zabavljala sa Dejanom R. inače vlasnikom jednog restorana i kioska brze hrane i 3. aprila ove godine su se verili. Ona je prethodno došla iz Švajcarske gde je radila kao konobarica i igračica, a posle povratka novčano su je pomagali otac Zoran i dečko. Prema nezvaničnim saznanjima Zorica je planirla da se vrati u Švajcarsku, ali ta ideja se nije svidela njenom momku.
Prema nezvaničnim rezultatima obdukcije, Zoran (49), njegova supruga Gordana (42) i ćerka Zorica (23) ubijeni su udarcima tupim i oštrim predmetima po glavi i telu. Na njihovim telima su uočeni brojni prelomi, posekotine, modrice i podlivi. Na glavi Zorana Sitarice bila je kesa, ali njome nije bila pokrivena cela glava, već samo potiljak. Sve troje su usled mučenja, udaranja tupim i oštrim predmetima dosta krvarili. Zločinci su, da bi prikrili tragove zlostavljanja, tela na kraju polili benzinom i zapalili.
Policija je u njihovoj kući u naselju Rupčine pronašla deo male sekire za koju se pretpostavlja da je jedno od oružja kojim su usmrćeni.
U policiji još ne žele da komentarišu ovaj slučaj, jer je istraga u toku. Saznajemo, međutim, da se detaljno ispituju svi segmenti života porodice Sitarica.
Rođaci još ne veruju kakva je zla sudbina zadesila Zorana, Gordanu i njihovu jedinicu. Oni su se okupili u kući Zoranovog oca Dragića u selu Tulari kod Ub.
- Još ne mogu da verujem da su ubijeni na tako monstruozan način. I zbog čega? Moj brat se u životu nikome nije zamerio, nikome nije dugovao, već su dugovali njemu - priča za „Blic“ Miroljub Sitarica.
Zoran je, priča Miroljub, imao privremenu penziju. Do pre nekoliko godina držao je i parfimeriju, a onda su on i žena počeli da zbrinjavaju pse lutalice i od toga su živeli. Zoran je pre nego što je napravio kuću u Žarkovu, imao običaj da po Banovom brdu pravi kućice za pse lutalice. Davao je oglase, poklanjao pse.
- Bili su složna porodica. Ćerka Zorica je s vremena na vreme boravila u Švajcarskoj, gde je, koliko znam, radila kao konobarica i igračica. Poslednji put se vratila krajem marta, a 3. aprila, za svoj rođendan, verila se s dečkom s kojim se zabavljala - nastavlja s pričom Miroljub i dodaje da ne zna da li su Zorica i njen dečko planirali venčanje.
- Moj brat je bio dobar čovek, verovao je ljudima. Dešavalo se da na ulici ne zaključa kola. Kuću su ipak zaključavali, ali ne zato što su se plašili za svoje živote, već da psi ne bi napali njihove goste - kaže Miroljub.
On kaže da će Zoran, njegova supruga i ćerka biti sahranjeni danas u selu Tulari kod Uba.

Gordanin razgovor sa novinarom „Blica“
Gordana Sitarica je dva dana pre nego što je ubijena razgovarala sa novinarom „Blica“ o akciji udomljavanja pasa lutalica, koju sprovodi mreža staratelja, čiji je ona bila član. Ona je ispričala da je u proteklih deset godina, sa svojim suprugom Zorana udomila više od četiri hiljade pasa. Hranili su ih, vakcinisali, sterilisali, smeštali u pansione za životinje, i to sve o svom trošku.
„Sve ljubitelje životinja koji žive na lokacijama na kojima će biti održano takmičenje već smo obavestili o ovoj akciji. Za sada imamo 36 porodica koje će prihvatiti pse lutalice. Neki će morati da budu smešteni u Ovču, a ostalima ćemo plaćati pansion. Neke ćemo smestiti i u svoju kuću“, rekla je tada Gordana. N.K.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija


Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7726
Zastava Banja Luka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Ubijeni zbog duga?

BEOGRAD - Beogradska policija danonoćno radi na rasvetljavanju monstruoznog ubistva tročlane porodice
Sitarica, čija su ugljenisana tela nađena u nedelju ujutru u njihovoj kući u Vodovodskoj ulici u Žarkovu. Kako nezvanično saznajemo, policija je već privela jednog osumnjičenog, a reč je o poznaniku žrtava.
Uzrok smrti bračnog para Zorana (49) i Gordane (42) Sitarica i ćerke Zorice (23) biće poznat posle obdukcije, a kako nezvanično saznajemo, stravičnoj smrti prethodilo je mučenje, posle čega ih je ubica, ili više njih, ubio sekirom, tela polio benzinom i spalio. Kako nezvanično saznajemo, očekuju se rezultati DNK analize tragova sa mesta zločina, što bi moglo da pomogne u otkrivanju vinovnika. Policija je tokom jučerašnjeg dana razgovarala sa prijateljima i poznanicima porodice Sitarica, koji su osim bavljenja privatnim biznisom, bili dugogodišnji članovi Organizacije za zaštitu životinja "Orka". Nezvanično saznajemo, da je Zoran Sitarica pozajmio veliku količinu novca određenim osobama, koji mu još nisu vratili dug.

Tela Zorana, Gordane i Zorice pronađena su prekjuče oko 11 sati, kada su komšije vatrogasnoj brigadi beogradske policije prijavile da iz porodične kuće Sitarica izbija jak dim. Niko nije slutio da će u kući komšija, koji su se u taj kraj naselili pre oko sedam godina, zateći potresan prizor. Jedan od komšija ušao je u dvorište, isključio struju na satu i pozvonio na vrata. Pošto mu niko nije odgovarao, ušao je u kuću gde je video leševe i odmah pozvao policiju.

Iza ulaznih vrata ležala je Zorica, dok je nekoliko metara dalje, kod praga dnevne sobe policija ugledala telo majke. U dnevnoj sobi, s navučenom kesom na glavi nađeno je telo Zorana Sitarice. Nezvanično se saznaje, da su na telu bračnog para uočene ogrebotine i posekotine. Svi su ubijeni sekirom i nekim tupim predmetom, posle čega je ubica polio žrtve benzinom, pa ih zapalio. Vrata kuće bila su otvorena, a na njima nije bilo tragova obijanja, pa se pretpostavlja da su žrtve pustile ubicu u kuću. Pretpostavlja se da su majka i ćerka ubijene kada su pokušale da pobegnu iz kuće. Zorica Sitarica je, kako nezvanično saznajemo, živela u Švajcarskoj, gde je radila kao konobarica. Nedavno se verila, sa čime se nije slagao njen otac.

PRONAĐEN AUTOMOBIL
Prema svedočenju komšija, Zoran Sitarica je poslednji put viđen u petak uveče kako parkira svoj automobil "opel astru". Kako kola nisu kobnog dana nađena u blizini kuće porodice Sitarica pretpostavljalo se da su ga ubice ukrale. Policija je, kako nezvanično saznajemo, juče oko 14 sati našla automobil u Vodovodskoj ulici.

Izvor:   Glas Javnosti
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice


Zodijak
Pol
Poruke 983
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Stvarno uzasno,zgrozena sam.Jadni ljudi Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi


I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Apple iPhone SE 2020
Istraga o zločinu u Žarkovu
Ubice porodice još na slobodi

Autor: A.Ž.A. | 18.07.2007. - 10:13

BEOGRAD - Ubice porodice Sitarica, Zorana (49), Gordane (42) i njihove ćerke Zorice (23), čija su unakažena tela nađena pre tri dana u njihovoj kući u Vodovodskoj ulici 50, još nisu uhapšene. D.R, mladića Zorice Sitarice, koji je još u nedelju uveče priveden na informativni razgovor, prema saznanjima „Blica“, policija je juče popodne pustila. Kako saznajemo, on nije želeo da odgovori ni na jedno policijsko pitanje i sve vreme je ćutao.

Policija detaljno veštači svaki trag nađen u kući za koji se pretpostavi da su ga ostavili zločinci i da bi mogao doprineti rasvetljavanju ovog masakra. Posebno se veštači mala sekira, kojom su, kako se pretpostavlja, zločinci udarali Sitarice i naneli im smrtonosne povrede. Takođe se analiziraju i svi tragovi u „opel astri“ karavan, koji su ubice ostavile nedaleko od Sitaričine kuće, u Vodovodskoj ulici.
Operativci beogradske policije i dalje detaljno istražuju sve u vezi sa članovima porodice Sitarica. Policija je i juče razgovarala sa mnogim njihovim poznanicima, ali niko od njih nije rekao ništa što bi pomoglo u istrazi i dovelo do bržeg hapšenja osumnjičenih.
Rezultati obdukcije juče su, kako saznajemo, dostavljeni policiji. Obdukcija je bila otežana jer su tela bila poluugljenisana, nakon što su ih zločinci polili benzinom i zapalili. Utvrđeno je da su svo troje mučeni i da ih je ubica, ili više njih, sekirom udarao po glavi. Na njihovim telima i glavama, osim povreda nanetih sekiricom koja je nađena u kući, uočeni su udarci tupim i oštrim predmetima. Uočeni su i brojni prelomi, posekotine, modrice i podlivi.
Zoran, Gordana i Zorica sahranjeni su juče popodne u Zoranovom rodnom selu Tulari kod Uba.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija


Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
Nesposobna policija. Imao sam prilike da vidim kako su radili uvidjaj i nije ni cudo sto je ubica jos na slobodi.
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
budi malo specifichniji ...

izgleda da je glavna sumnja pala na "dechka" ,narochito jer odbija da odgovara na pandurska pitanja ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.1
BEOGRAD - Akter monstruoznog zločina koji je u noći između 15. i 16. jula sekirom ubio Gordanu Sitaricu (42), njenu ćerku Zoricu (23) i supruga Zorana (49) u njihovoj kući u Vodovodskoj ulici 50 u Žarkovu, konačno je otkriven. To je Damir C. (21) iz Sarajeva, sin Gordanine sestre, koji je uhapšen u glavnom gradu BiH, u zajedničkoj akciji sarajevske i beogradske policije.
On je, kako je saopštio MUP Srbije, priznao ubistvo, a slučaj će naše tužilaštvo ustupiti kolegama u BiH.
Prikupljeni dokazi upućuju na to da je motiv zverskog ubistva koristoljublje. Ubica je iz kuće žrtava uzeo oko pet hiljada evra, dve hiljade švajcarskih franaka, neutvrđenu sumu dinara, pet mobilnih telefona, dva digitalna fotoaparata, ručni sat...
Kako saznajemo, Damir C. je identifikovan na osnovu analize DNK tragova koje je ostavio pored izmasakriranih tela tetke i njene porodice. Nađen je i deo sekire kojom je zadao smrtonosne udarce rođacima, a teči je pokušao da na glavu stavi i kesu da bi ga ugušio. Kada je, međutim, video da je on iskrvario i umro od udaraca sekirom, odustao je od toga. Tetku i sestru je sekirom udarao dok su bile u hodniku. Da bi skrenuo pažnju sa sebe i istragu uputio u pogrešnom pravcu kao da je pitanju seksualni zločin, skinuo im je majice i ostavio ih u grudnjacima.
Na kraju, da bi uništio tragove, tela je polio naftom i zapalio ih. Kada su komšije našle mrtve članove porodice Sitarica, njihova tela su još tinjala i bila poluugljenisana.
Posle zločina, Damir C. je uzeo automobil „opel astru“ svojih rođaka, parkirao ga nedaleko od mesta zločina i vratio se u Sarajevo.
Beogradska policija, čiji ni najiskusniji operativci ne pamte tako gnusan zločin, brzo su posumnjali da je masakr delo nekog ko je poznavao porodicu Sitarica i ko je dolazio u njihovu kuću.

izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Domaci :: Morazzia :: TotalCar :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.088 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.