Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Poskupelo 90 odsto cigareta  (Pročitano 2670 puta)
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
lako je tebi ..ti si prestala i da pusis i da pijes... Smile
sta cemo mi koji smo labilnog karaktera  Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 41.0.2272.96
Nije mi lako uopste. Bilo mi je lako da ostavim, ali ne uvek lako da odrzavam i suzdrzavam se. Pa zavrsim sa pljugom i pivom u kafani iz cistog uzivanja. Sutra mi bude krivo, ali jbg pokleknes.

Mene nije imao ko da podrzi, da me savetuje i da mi zaokupi misli necim drugim. Samo da me uplasi. Srecom ja sam plasljiva kad je zdravlje u pitanju.

Ali pusaci nisu plasljivi, oni ignorisu i odagnavaju i strah i grizu savesti jer im dodatno povecava stres, a pljuga im sluzi da prebrode stres. I to je zacaran krug. I vremenom pocnes da volis pljugu, ona ti je najbolji drug i saborac. Kad te neko pita zasto pusis ti kazes : zato sto volim i necu da prestanem.

Mnogo je zajebano prestati, ali nagrada moze da bude stvarno dragocena. Ako pronadjes ventil koji ti pruza bolji kvalitet zivota. E tu treba neko da ti pomogne uglavnom, da te pogura ili ti omoguci da izaberes i zainteresuje te. Po mom misljenju to bi trebalo da bude uloga raznih drzavnih i nevladinih organizacija.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
ma zezam se ja...znam da je tesko....i da covjek treba imati jaku volju....
najgore je sto to nepusaci--ljudi koji nikad nisu konzumirali duvan - ne razumeju...
kao ni pusaci....koji ne pokusavaju da prestanu....
pa je tesko naci podrsku...da istrajes...jer njima je to samijesno...

znam dosta ljudi koji su prestali..i bas im je gadno bilo...
neki su opet poceli da puse... neki ne....

u sustuini..ozbiljno... ja  i nisam neki pusac strastveni ..
ja to vise iz dosade..  Smile

kad sam napolju i u nekim svojim slobodnim aktivnostima...i kada nemam potrebu da sjedim u 4 zida...
ne ispusim mozda par cigareta dnevno - i to uz kafu....

jos uvijek kao i mnogi pusaci...i ja sam .siguran ... da  to mogu da  kontrolisem... Smile

a i jbg... od necega se mora umrijeti  Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 41.0.2272.101
mob
Samsung SGH-E590
Ako izracunas koliko para godisnje potrosis na cigare onda ukapiras da jeste luksuz...
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 41.0.2272.89
Ma i vazduh je luksuz. A življenje u Srbiji je privilegija i čast.

Jebote, šta sve neću pročitati ovde. 

« Poslednja izmena: 01. Apr 2015, 19:12:06 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 41.0.2272.101
mob
Samsung 111111
Citat
Mnogo je zajebano prestati, ali nagrada moze da bude stvarno dragocena. Ako pronadjes ventil koji ti pruza bolji kvalitet zivota. E tu treba neko da ti pomogne uglavnom, da te pogura ili ti omoguci da izaberes i zainteresuje te. Po mom misljenju to bi trebalo da bude uloga raznih drzavnih i nevladinih organizacija.

Uopste nije tesko ostaviti cigarete Smiley

Ja sam se "Prosetao" kroz taj ciklus ostavljanja.Krizu nisam osetio uopste.
Dok sam pusio,znao sam da izdivljam kad nemam cigareta..Ali kad sam prestajao i sama psihicka kriza je trajala kratko jer ja nisam prestajao iz straha..vec iz cinjenica da sam poceo da se osecam kao narkoman koji ne moze bez "Droge" Smiley

Da ne kazem ponizno,pa me je sama euforija preplavila..kad sam osetio da mogu da bez ikakvih problema ostavim cigarete.

Inace nikad nisam napinjao ljude da prestanu niti da ih molim i vucem za rukav jer sam ja prestao,kao sto ne podrzavam da se cena cigareta dize pusacima Smiley
Jer iza tih poskupljenja nema humanih razloga vec samo profit i lazna moralnost u vidu da su cigare luksuz.

IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 41.0.2272.101
mob
Samsung SGH-E590
Ma i vazduh je luksuz. A življenje u Srbiji je privilegija i čast.

Jebote, šta sve neću pročitati ovde. 

Pa ti onda idi i procitaj koliki je porez na cigarete u drugim drzavama, a ne da samo kukas i pljujes. Smile
I ovo je samo usaglasavanje sa jevropom i borbom protiv duvanskog dima...
« Poslednja izmena: 01. Apr 2015, 20:55:10 od Roki_09 »
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 41.0.2272.89
Ker. Al onaj pravi ker.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 36.0
Ja mislim da cigarete treba ukinuti, jer to je prepuno hemikalija, da je samo duvan pa i nekako, ali tu chega nema, a ponajmanje duvana.  Ja kada sam pusio ranije od Lakija do Camel-a, cela soba je zaudarala, kada sam presao na duvan za lulu, nebo i zemlja, em mi je jedna lula bila dovoljna umesto pola pakle, em nije zaudaralo ni posle cele kesice duvana, dakle ima neka tajna veza.  Zapalim s vremena na vreme, sve se moze u moderaciji (osim teskih droga pa i marihuane koja je itekako shtetna).

U Srbiji kako sam primetio tokom moje posete se pusi sto iz mode, sto iz dosade, sto iz navike a sto bez ikakvog razloga.  Vecina je pusila gde god da sam bio.  Mogu da uporedim sa Amerikom, gde obicno najsiromasniji su ti koji piju i puse, jer to im je valjda jedino uzivanje a i nije ih briga za sebe do kraja.  Ja mislim da je Srbija normalna zemlja, sa boljim uslovima za zivot, ovo bi se prepolovilo.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.10.2
Browser
Safari 600.3.18
mob
I-mate 30 Pro
Sve cene samo puta deset....
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.