Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 11. Avg 2025, 20:12:25
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pošiljka  (Pročitano 34789 puta)
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.28
Citat
da li vam se čini kao dobra ideja da s njegove kartice pošaljem poruku u stilu - evo, sad je prošlo dovoljno vremena. nisam očekivao da ćeš to napraviti. ...i onda pitanje...

da

Citat
-  glupo pitanje, znatiželjan sam, kako si znala gdje zvoniti?
 (znam, ako je bila - zna, ali i ja sam se znala zbuniti oko portafona Smiley nije njegovo prezime, a najčešće ni to drugo nije pisalo ili je otpalo, a zgrada ima 8 katova.).

ne

Citat
... ili da pitam nešto tipa- zašto mi to nisi donijela sama? čemu ta tajnovitost?

odlicno, ali to samo u slucaju da si 100 posto sigurna da nije ona licno zapravo i donela njemu to na vrata a on brze bolje zatvorio vrata i kao "jao mila evo dobio sam posiljku"..

Citat
...ili - da li sam iznevjerio neka tvoja očekivanja? ...

to ako napises, sigurno ce ga ostaviti na miru zauvek, jer ce pomisliti ili da se drogira ili da je nekakav sonja  Smile ma koliko to bilo okej za napisati, bolje nemoj, jer mozda oni nisu imali do sada komunikaciju tako prisnu pa ce joj biti u startu sumnjivo..

najbolje da joj napises nesto tipa : sad razmisljam o tvom lepom gestu, iznenadila me je malo ona posiljka, ali me veoma obradovala. Taj dan sam bio nesto neraspolozen pa mi je klopa veoma prijala. Pa onda neko pitanje koje vec oces d ajoj postavis..

super mi je ova tema, nemoj da se naljutis, ali ovo je jedna od retkih tema gde se vide realne zenske frustracije i tvoje i nase kad ti pomazemo ovako nekim predlozima koji mene iskreno svaki put lepo nasmeju jer se osecam kao neki tinejdz psiho  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.7.4
Browser
Chrome 19.0.1084.53
mob
Apple 15
Citava ova prica je samo produzenje jedne agonije...

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 147
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
munkaZe, hvala ti na savjetima. ne mogu napisati da ga je oduševilo, jer joj je u dopisivanju rekao da me uzrujalo i da nije to tako lijepo raditi. nešto u tom stilu. nije bio grub.
također je tražio prestanak komunikacije, na što je napisala da komunikacije nije ni bilo i zaželjela mu je sreću u braku i da će mu trebati. možda jer je ona bila u braku.
on nije spominjao brak, ali joj je napisao da je veza ozbiljna pa možda zbog toga.
ne ljutim se i ženska frustracija je prava riječ.

anea, zašto tako misiš?

tražio me da živimo zajedno,stalno, i trebalo bi sve biti puno ozbiljnije, a ja se bavim ovim glupostima.

« Poslednja izmena: 05. Jun 2012, 00:19:54 od srdelica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
CQ Moderator
Jet set burekdzija

Ja sam zvezde.

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 5594
Zastava ...
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 19.0.1084.52
mob
Qtek 666
Zato što otvaraš Pandorinu kutiju. On želi zajednički život sa tobom, a ti se dopisuješ sa njegovom ljubavnicom ili poznanicom u njegovo ime? To će se za tren saznati. On će biti povređen, a ti nećeš od nje saznati ništa. Ako su bili u šemi, neće ga odati, ako su sad u šemi, isto, a može i da se zajebava, pa odgovori nešto bezveze (što bih ja uradila), pa nećeš znati opet ništa. Znam jednu ženu koja je histeričnoj ženi svog poznanika rekla .edi .ovna kad je ova optužila za aferu. Nije joj bio švaler, al nije htela da se raspravlja sa budalom.
IP sačuvana
social share
Ako ništa ne tražiš, ono što ne tražiš, naći će tebe.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 147
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Zato što otvaraš Pandorinu kutiju. On želi zajednički život sa tobom, a ti se dopisuješ sa njegovom ljubavnicom ili poznanicom u njegovo ime? To će se za tren saznati. On će biti povređen, a ti nećeš od nje saznati ništa. Ako su bili u šemi, neće ga odati, ako su sad u šemi, isto, a može i da se zajebava, pa odgovori nešto bezveze (što bih ja uradila), pa nećeš znati opet ništa. Znam jednu ženu koja je histeričnoj ženi svog poznanika rekla .edi .ovna kad je ova optužila za aferu. Nije joj bio švaler, al nije htela da se raspravlja sa budalom.

on će znati. bilo bi u dogovoru s njim. mislim da imam pravo znati npr. od kud joj adresa.
hipotetski, zašto ga ne bi odala ako su imali nešto? pa ženu boli briga za njegovu privatnost čim petkom navečer šalje nekog na njegovu kućnu adresu gdje bi mogao biti s curom (ako je znala). gdje radi i poslovnu adresu je bilo puno lakše saznati. uostalom, mogla je i poštom poslati.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
CQ Moderator
Jet set burekdzija

Ja sam zvezde.

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 5594
Zastava ...
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 19.0.1084.52
mob
Qtek 666
Ja ne verujem da će on pristati, probaj. Meni je skroz neverovatno da ti veruješ da je to samo poznanstvo i da te on ne laže. Ne znam koliko godina imaš, al to je prilično naivno. Da je htela da ga rastavi, poslala bi svoje seksi fotke, a ne hranu. Ona hoće da ga zavede i to lukavo. I hoće da ti to znaš. I takve žene su opasne po muškarce. A  pošto je on ignorisao i planira život sa tobom, nije bitno šta je bilo, opusti se. Tek ćeš kasnije najebati, ako se opterećuješ ovako. Ovo je sitnica u odnosu na ono što te čeka, ako je zgodan.  Smile
IP sačuvana
social share
Ako ništa ne tražiš, ono što ne tražiš, naći će tebe.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 147
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Ja ne verujem da će on pristati, probaj. Meni je skroz neverovatno da ti veruješ da je to samo poznanstvo i da te on ne laže. Ne znam koliko godina imaš, al to je prilično naivno. Da je htela da ga rastavi, poslala bi svoje seksi fotke, a ne hranu. Ona hoće da ga zavede i to lukavo. I hoće da ti to znaš. I takve žene su opasne po muškarce. A  pošto je on ignorisao i planira život sa tobom, nije bitno šta je bilo, opusti se. Tek ćeš kasnije najebati, ako se opterećuješ ovako. Ovo je sitnica u odnosu na ono što te čeka, ako je zgodan.  Smile

nisam tako naivna. uglavnom nisam. nemam pojma o njenom motivu. kao što sam već napisala, ženska je vjerojatno znala da ništa od toga, ako uzmemo njegovu priču kao istinu. mislim da ne bi slala seksi fotke.tada bi se on više angažirao i vjerojatno bi ispitao i dokazao mi cijelu stvar. čitaj, puno bi više poludio na to. nije bilo baš ni lukavo ako joj je bilo cilj ga zavesti, što mislim da je i sama znala. nije da baš želiš da tip koji ti se sviđa i koji je već odbio kavu i ići na neki događaj s tobom uz poruku - ne želim ići s tobom, pomisli da ga uhodiš.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Da li si razmišljala o tome šta ćeš sa tim saznanjem koje bi eventualno dobila od nje?
Šta ćeš ako saznaš da su bili u šemi, a on te lagao? Da te je varao sa njom?
Šta sa tim? Moraš misliti i na posledice svojih akcija.

Dalje, ako joj ti budeš slala poruke u sopstvenoj režiji može se desiti da te vrlo lako provali. Svaka osoba ima lični, jedinstveni način komunikacije, posebno prepoznatljiv u kratkim porukama. Čim vidim stil pisanja, odmah znam ko mi je pisao, bez i da pogledam. Budi pažljiva da ne napraviš sebi još veće sranje spram koga će ti ovo biti smešno.

pomisli da ga uhodiš.
Pa i ovo je prilično stalkerski - slanje hrane na kućnu adresu. I mnogo je suptilnije od slanja golišavih fotki, dakle - opasnije.
« Poslednja izmena: 05. Jun 2012, 15:54:11 od B@mbin@ »
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 147
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Da li si razmišljala o tome šta ćeš sa tim saznanjem koje bi eventualno dobila od nje?
Šta ćeš ako saznaš da su bili u šemi, a on te lagao? Da te je varao sa njom?
Šta sa tim? Moraš misliti i na posledice svojih akcija.

Dalje, ako joj ti budeš slala poruke u sopstvenoj režiji može se desiti da te vrlo lako prepoznaju. Svaka osoba ima lični, jedinstveni način komunikacije, posebno prepoznatljiv u kratkim porukama. Čim vidim stil pisanja, odmah znam ko mi je pisao, bez i da pogledam. Budi pažljiva da ne napraviš sebi još veće sranje spram koga će ti ovo biti smešno.

pomisli da ga uhodiš.
Pa i ovo je prilično stalkerski - slanje hrane na kućnu adresu. I mnogo je suptilnije od slanja golišavih fotki, dakle - opasnije.

razmišljala sam. zato me i strah. nisam baš osoba koja bi prešla preko toga, preko laganja, uplitanja te žene i u moj život, pa makar se to dogodilo i dok smo bili u nekom prekidu tj. da me i nije prevario.
između ostalog, zato toliko razglabam o tome umjesto da sam već nekako provjerila.

on bi bio uz mene, a ako i ne bi, znam njegov stil. mislim da bi mogla "glumiti" njega.

jasno mi je da je suptilnije, ali kakvog to uopće ima smisla?! želim te zavesti stokerizmom nakon odbijanja?! ne vjerujem da je toliko blesava. ili...ma, nema mi smisla.
« Poslednja izmena: 05. Jun 2012, 16:32:59 od srdelica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Pusti se ti njene motivacije, nego misli o svojoj.

Razmisli šta dobijaš time što ćeš joj poslati poruku i šta ćeš posle sa tim.
Da li si spremna da preuzmeš odgovornost za to i da se suočiš sa posledicama?
Ili ćeš preći preko toga, ali zaista preći, ne nabijati mu na nos pri svakom sledećem konfliktu?
To su ti opcije. Da nešto uradiš i da ne uradiš ništa. Svaka od njih ima posledice. Znaš li koje su?

Da li želiš da joj staviš do znanja koliku je konfuziju unela u vaš odnos?
Kako će tvoj momak reagovati na sve to?
Kako će se to odraziti na vaš odnos?

Misli malo i o tome.
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 11. Avg 2025, 20:12:25
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.