Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Avg 2025, 11:07:46
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pošiljka  (Pročitano 34684 puta)
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 11.10
mob
Samsung 111111
Citat
Prava? Čini mi se da ljudi danas olako
koriste ovu reč.

A sta nema ?
Zbog cega ona onda postavlja ovu temu?
Ima pravo da na zna na cemu je.

Ako neko ima prava da te vara onda ti imas pravo da mu lomis ruke jer rec vara je koren reci prevara.A ti kad te neko prevari imas moralno pravo da mi vratis.

A sto se tice te retardirane opsesije da nekog uhodis bez razloga i pratis to jeste retardirano.I balavo.
Ali ako postoji opravdana simnja sto to ne bi ispitao ? sto je to lose?

Ljudski je da ako je vara to i kaze.I kaze kakvi su mu planovi.Da bi i ona znala kako da se postavi.
Nemam ja nista protiv prevare..sve je to deo zivota.Ali da te neko jebe u glavu tipa godinama i da to cuti to je vec....

Inace sam protiv patoloske ljubomore,ne mozes nekog silom da drzis kraj sebe.Nije ljudski..ako jectoj osobi bolje sa nekim drugim ko sam ja da mu to uskracujem.Eventualno ako je milijarderka pa razvodom mogu da se obogatim.
Ja sam samo jednom jednoj proverio tel dok sam igrao igrice XD Bacim pogled 250 poruka...Pogledam je pomislim se ..auuu sestro al me ti vozis XD I nisam ni otvorio da pogledam inbox..Samo sam se nasmejao i vratio tel XD
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 147
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
glas djavola: ko zna sta su se u medjuvremenu dogovorili.. on je njoj rekao da postoji mogucnost da je on nazove pred tobom i rekao joj sve sta ce joj reci u tom razgovoru i pripremio je na to.

Smile

necu vise, ozbiljno.. mislim znam da je surovo, ali mislim i da si ipak previse naivna  Smile iz silne zelje da mu verujes (sto jeste pozitivno) pravis sitne greskice koje te mogu kostati puno zivaca.

Najbolje je da batalis celu tu pricu, jer ponavljam ti - nikada ne mozes znati sta se tacno desilo. Mozes samo da mu verujes.

zato mi treba pametno pitanje. to bi bilo putem poruka. uglavnom, zanima me zašto je uopće imala tu hranu doma (iako, možda je lagala i kupila taj dan) i kako je došla do adrese (da ne objašnjavam sve, vjerujte mi - nije lako). on mi to nije znao odgovoriti, jer ju u dopisivanju nije to pitao. ne zanima ga.
ne mogu znati što se točno desilo, ali bar nešto da mi smiri ovih deset posto nevjerice. i inače sam znatiželjna pa me to dodatno živcira.
« Poslednja izmena: 03. Jun 2012, 03:33:51 od srdelica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.64
Uz jasikasija sam po ovome...

Ona ima pravo da zna neke stvari i na cemu je. Ima pravo da trazi neke odgovore na neka pitanja i zasto njenom momku stize vecera od neke devojke.

Problem je sto je u ovom slucaju odgovore dobila donekle, pa srdelice, ostaje ti samo da mu verujes ili ne. Svako dalje kopkanje po tome ce ti ostaviti jos vecu paranoju gde ces svaki sledeci put da se cimas kada on primi poruku i sta i kako je, a to nikako nije dobro po tebe i po vasu vezu. Pokusavas da saznas neke stvari ali postavi pitanje sebi da li uopste mozes da saznas sta te zanima i da li ce to tvoje kopkanje po tome doneti bilo sta dobro tebi i tvojoj vezi. Poverenje je tesko steci, a jos lakse izgubiti, a kada pocnes da sumnjas u nekoga to nema kraja. Tako da, dobrano se razmisli koliko je to proveravanje svega dobro i koliko ce to doneti dobra bilo cemu.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
mob
HTC Sensation
Мало сам прочитуцкао тему...и чини ми се да се највише слажем са Мунком. Ми мушкарци генерално јесмо волови,оно ограничени ко терасе и тако то....ал ипак није то баш тако у 100% случајева,чак штавише...мислим да мушкарци могу подједнако добро да одглуматају и сакрију нешто као и жене.

Заиста мислим да си превише наивна и да и више него што треба верујеш твом дечку,не кажем да не треба да му верујеш,ал мислим да себе убеђујеш да је он искрен јер не желиш да га изгубиш и не желиш да верујеш да није тако како ти прича. И нормално је да те сврби и да хоћеш да знаш сваки детаљ у вези са тим а да не испадне да си параноични кретен и да га испитујеш нон стоп 24/7...али ако је којим случајем та девојка у његовом животу стварно нешто више и ако је он после те мистериозне пошиљке( и схвативши од кога је) остао ладан ко шприцер,није показивао никакву промену у смислу тресу му се руке,лупа му срце и тако то...сине,ти ћеш много тешко сазнати о чему се ради. Он је џедај мастер  Smile

Није ми циљ да те мрачим и пуним песимизмом,али крећем од себе...једноставно не може мени неко тек тако послати храну на кућну адресу. И још нешто,из оног уводног поста,видех неколико "пропуста" његових које није смео да дозволи,ако се већ толико куне у тебе и ту вашу везу.

Ал ајд,свака веза је различита и сви имамо неке своје параметре и правила у њој...

Ако треба да ти дам неки савет,кажи му нек узме мобилни,нека је назове,узми слуачалицу и поразговарај са дотичном. Наравно,ако она уопште буде хтела са тобом да прича,постави јој хиљдау питања,види о чему се ради,да ли им се поклапају приче(око оних ствари које ти знаш)...јебига,на то свакако имаш право.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 147
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
marko 284, hvala.  Smile
malkin, on je poprilično inteligentan, ali je i blesav u nekim stvarima. ovo je jedna od tih stvari. nisam toliko naivna, znam kako sve to izgleda. na koje "propuste" misliš?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Citat
Prava? Čini mi se da ljudi danas olako
koriste ovu reč.
Ako neko ima prava da te vara onda ti imas pravo da mu lomis ruke jer rec vara je koren reci prevara.A ti kad te neko prevari imas moralno pravo da mi vratis.
Odreagovala sam na reč ''pravo'' jer se uz nju vezuje reč ''odgovornost''. Ne samo reč, već pojam. A ljudi ne vole odgovornost, plaše je se i izbegavaju, dok skaču kao opareni ako misle da im je neko pravo ugroženo. A kad biraš da nekog proveravaš, onda prihvataš i odgovornost za svoje ponašanje. Šta ako si nekog neopravdano sumnjičio i proveravao? Imaš li PRAVO onda da se buniš kada te okaraterišu kao patološki ljubomornu uhodu i šta sve ne? Nemaš, jer delanje bez promišljanja o posledicama je neodgovorno, samim tim svoje pravo možeš da obesiš mačku o rep.

Lomljenje ruku je krivično delo, a i sramno je trošiti toliku energiju na takvu destruktivnu stvar spram nekoga ko nije umeo ni želeo da ceni one lepe. Dakle, time bi samo zadovoljio svoj bes. Zadovoljavanje besu uvek kasnije dovodi do kajanja, osim ako si psihopata. Onda zaboravi sve što sam pisala i idi lomi ruke okolo.  Smile

Ja volim da verujem, pa i ako ispadnem budala. Poverenje, ni manje ni više. Bez burlanja po inboksima, mejlovima, džepovima. Osećala bih se jako loše zbog toga, čak i u slučaju opravdane sumnje. Ali baš zato je to striktno subjektivno, dakle moje lično mišljenje. Dozvoljavam da ljudi misle i ponašaju se drugačije. Smile

@Srdelice
Pomiri se sa tim da si ti preko toga već prešla. Sad se sve već i ohladilo, kasno je za neko efikasno delanje. Batali to, ali drži oči otvorenim. Duboko verujem u žensku intuiciju u ovakvim slučajevima, ne trebaju ti nikakvi dokazi da bi videla eventualne promene u njegovom ponašanju, izvrdavanju, mazanju očiju. Žene ne vide samo kad ne žele da vide.
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.7.4
Browser
Chrome 19.0.1084.53
mob
Apple 15
Zakljucaj ga u kupatilo i dozvoli mu da ide samo kuca-posao-kuca.

Cek.. cek... zar to nije nasilje u porodici?  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 147
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Zakljucaj ga u kupatilo i dozvoli mu da ide samo kuca-posao-kuca.

Cek.. cek... zar to nije nasilje u porodici?  Smile

ma, ne provjeravam mu mobitel, kompjuter, ide kad hoće - gdje hoće, .... je, ljubomorna jesam, ali ne osjećam se loše što se on npr. opusti s frendovima.

inače ot, on ne želi znati kojim se metodama služila da dođe do informacija, jer mu se gadi - valjda sve to.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Mac OS X v: 10.6.3
Browser
Safari 533.16
mob
HTC Sensation
marko 284, hvala.  Smile
malkin, on je poprilično inteligentan, ali je i blesav u nekim stvarima. ovo je jedna od tih stvari. nisam toliko naivna, znam kako sve to izgleda. na koje "propuste" misliš?

Pa mislim na stvari tipa"nisu se videli par godina,pa se videli negde slucajno i eto dao joj je broj telefona,ili razmeniki su par poruka itd...."
Da li ti tek tako nekim perifernim tipovima dajes broj i razmenjujes poruke? Ne znam,mozda je to u stvari normalno a da ja zivim u paleolitu?

I da,naravno da treba da ga pustis da ode na pice sa drugarima ali isto tako treba da odreagujes na dostavu hrane na kucnu adresu...

I dalje mislim da mu preterano verujes,mozda grsim,ali imam pravo na svoje misljenje
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.28
Evo ja cu tebi da posaljem na kucnu adresu nesto, recimo pola kutije Pentraksila i da napisem "ne volim da bacam lekove, a znam da si bila prehladjena" pa mozemo da vidimo njegovu reakciju  Smile  ili tako nesto  Smile Smile ti mu kazi da je to neki drug od drugarice, da ste se upoznali na koncertu pre 19 godina.. i da zna da si cesto prehladjena..  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Avg 2025, 11:07:46
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.