Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 63 64 66 67 ... 78
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Poseta Džozefa Bajdena potpredsednika SAD Beogradu  (Pročitano 69184 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Apple 15
O, kako niko nije smeo nista da progovori...
Pricalo se o Bajdenu uzduz i popreko neta... a i sire... na ulici, sa policajcima, pred policajcima, deruci se na policajca...
Na kraju mi ih je bilo zao... svi su se istresali na njima, a oni su citav dan dzedzali na beogradskom asfaltu... dobro je ako su dobili bocu vode...  Smile

A koliko smo mi zaista policijska drzava (lol), govori cinjenica da su dovukli pojacanje iz svih delova Srbije... nisu mogli da skupe ni 5.000 policajaca u gradu od 2miliona stanovnika, ali vazno je da se na sva usta vice represija, represija! Smiley

edit: Koliko vidim, Bajden je i ove svoje velike prijatelje (pored BiH), lupio po usima...bicemo uz vas dok budete dobra decica, a ako pocnete da se batrgate, zavrcemo slavine...
Ne bi me cudilo da je u pitanju isti govor koji je drzao u Sarajevu... "Jeste, vama je bilo tesko i mi smo spucali puno para u vas, ali Srbija je nas partner" Smile
« Poslednja izmena: 21. Maj 2009, 14:05:31 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
SonyEricsson k310i
Citat
dobro je ako su dobili bocu vode...
Ja koji ih nesto bas i ne vlim,mogu reci da je i meni juce bilo zao kad ih vidim da se cvare na onom suncu i to zbpog koga.Mislim da mi svoj bes treba da prenesemo na onoga na koga treba a ne na te jadnike.Cak i kod njih ostoje podele.Obicni policjaci su bili na suncu dok je zandarmerija bila u hladu.Naravno to se ovima nije nikako svidelo kao ni to koliko ovi primaju platu.Za sranje u policije je kriv ministar a ne policijac,
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Bajden: Nezavisnost Kosova je nepovratna

Potpredsednik SAD Džozef Bajden izjavio je danas u Prištini, posle sastanka sa predsednikom i premijerom privremene Vlade Kosova, Fatmirom Sejdiuom i Hašimom Tačijem, da je nezavisnost Kosova nepovratan proces i da ne može biti podele Kosova
Američki zvaničnik je, takođe, rekao da će Vašington podržati Kosovo u stvaranju demokratskog i multietničkog društva.
Bajden je ocenio da su institucije Kosova postigle značajan napredak i da treba da nastave da funkcionišu kao demoratske i multietničke institucije.
"SAD će podržavati Kosovo sve dok bude tako", kazao je visoki američki zvaničnik.
Bajden je ocenio da su na Kosovu postignuti značajni rezultati na eliminisanju posledica rata, dodajući da ga to veoma raduje.
"Stav SAD je da ceo Balkan treba da se orijentiše prema Evropskoj uniji", poručio je američki potpredsednik.
Bajden je u Prištinu stigao posle posete Beogradu, jutros oko 09.30, a na vojnom delu prištinskog aerodroma Slatina dočekao ga je kosovski šef diplomatije Skender Hiseni. Američka delegacija je potom helikopterima prebačena do fudbalskog stadiona u centru grada, a potom se uputila u parlament.
Potpredsednik SAD će se tokom posete Prištini obratiti poslanicima kosovskog parlamenta, a Sejdiu će ga, kako je najavljeno, odlikovati "Zlatnim ordenom slobode".
Povodom posete Bajdena u Prištini su istaknute zastave SAD i bilbordi "Dobrodošli na Kosovo", a ulice su pune građana.
Kosovska policija je najavila da će na nekoliko sati blokirati ulice kojima je predviđeno da prođe kolona vozila sa potpredsednikom SAD.
Američka delegacija posetiće i manastir Visoki Dečani i američke vojnike u bazi Bondstil kod Uroševaca.
Dolazak Bajdena na Kosovo je prva poseta nekog od najviših državnih američkih zvaničnika nakon što su kosovske institucije jednostrano proglasile nezavisnost u februaru prošle godine.
Albanci na Kosovu ne kriju zadovoljstvo zbog dolaska američkog potpredsednika, dok su Srbi sa severa Kosova najavili da će zbog Bajdenove posete organizovati protestna okupljanja.
Bajden je mini balkansku turneju započeo 19. maja posetom Sarajevu.

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N8-00
Bajden: Nezavisnost Kosova je nepovratna

Potpredsednik SAD Džozef Bajden izjavio je danas u Prištini, posle sastanka sa predsednikom i premijerom privremene Vlade Kosova, Fatmirom Sejdiuom i Hašimom Tačijem, da je nezavisnost Kosova nepovratan proces i da ne može biti podele Kosova
Američki zvaničnik je, takođe, rekao da će Vašington podržati Kosovo u stvaranju demokratskog i multietničkog društva.
Bajden je ocenio da su institucije Kosova postigle značajan napredak i da treba da nastave da funkcionišu kao demoratske i multietničke institucije.
"SAD će podržavati Kosovo sve dok bude tako", kazao je visoki američki zvaničnik.
Bajden je ocenio da su na Kosovu postignuti značajni rezultati na eliminisanju posledica rata, dodajući da ga to veoma raduje.
"Stav SAD je da ceo Balkan treba da se orijentiše prema Evropskoj uniji", poručio je američki potpredsednik.
Bajden je u Prištinu stigao posle posete Beogradu, jutros oko 09.30, a na vojnom delu prištinskog aerodroma Slatina dočekao ga je kosovski šef diplomatije Skender Hiseni. Američka delegacija je potom helikopterima prebačena do fudbalskog stadiona u centru grada, a potom se uputila u parlament.
Potpredsednik SAD će se tokom posete Prištini obratiti poslanicima kosovskog parlamenta, a Sejdiu će ga, kako je najavljeno, odlikovati "Zlatnim ordenom slobode".
Povodom posete Bajdena u Prištini su istaknute zastave SAD i bilbordi "Dobrodošli na Kosovo", a ulice su pune građana.
Kosovska policija je najavila da će na nekoliko sati blokirati ulice kojima je predviđeno da prođe kolona vozila sa potpredsednikom SAD.
Američka delegacija posetiće i manastir Visoki Dečani i američke vojnike u bazi Bondstil kod Uroševaca.
Dolazak Bajdena na Kosovo je prva poseta nekog od najviših državnih američkih zvaničnika nakon što su kosovske institucije jednostrano proglasile nezavisnost u februaru prošle godine.
Albanci na Kosovu ne kriju zadovoljstvo zbog dolaska američkog potpredsednika, dok su Srbi sa severa Kosova najavili da će zbog Bajdenove posete organizovati protestna okupljanja.
Bajden je mini balkansku turneju započeo 19. maja posetom Sarajevu.

Izvor: Press

Server: Bajden upućuje poruku da SAD stvarno žele dublju saradnju sa Srbijom 
Branko Mikašinović
20/05/2009

Za komentar povodom, kako neki ukazuju, istorijske posete potpredsednika Sjedinjenih Država Džozefa Bajdena Sarajevu, Beogradu i Prištini zamolili smo potpredsednika vašingtonskog Instituta za mir, Danijela Servera. 

Server: Članstvo Srbije u EU nije moguće dok Beograd ne prihvati nezavisnost Kosova

Server:  “Potpredsednik Bajden je u Sarajevu vrlo jasno izrazio svoje nestrpljenje i nezadovoljstvo zbog činjenice da Bosna i Hercegovina nije ostvarila veći napredak i apelovao je na njene lidere da krenu putem izgradnje jedne evropske zemlje i odbace opterećenja prošlosti. S druge strane, Beograd u poslednjih par godina takodje nije postigao značajniji napredak prema Evropskoj uniji.”

Glas Amerike: Tokom posete potpredsednika Bajdena Beogradu bilo je reči i o Kosovu?

Server: “Kosovo je faktički nezavisno i svi srpski političari to shvataju, ali oni se očajnički drže severnog dela Kosova, koje ima većinsku srpsku populaciju, i smatraju da imaju neki vid nejasnog suverniteta nad celim Kosovom, a posebno severnim delom. Mislim da to nije tako. Pre svega, treba shvatiti da članstvo Srbije u EU nije moguće sve dok Srbija ne prihvati nezavisnost Kosova. 22-e zemlje EU su priznale Kosovo, pa i da sve zemlje unije prihvate učlanjenje Srbije, a jedna to odbije, poput Holandije, Srbija neće postati članica. Uprkos svoj retorici, po mom mišljenju, budućnost Srbije u EU će ipak zavisiti od rešenja kosovskog problema.”

Glas Amerike: Da li poseta potpredsednika Bajdena Beogradu predstavlja pokušaj, kako mnogi smatraju, unapredjenja odnosa izmedju SAD I Srbije i zašto baš u ovom trenutku?

Server: “SAD imaju novu administraciju, koja želi da ponovo naglasi izvesne spoljnopolitičke prioritete, posebno u pogledu nekih područja Balkana u kojima nisu rešena sva pitanja, a koja se odnose na Sarajevo, Beograd i Prištinu. Bajden upućuje poruku da SAD stvarno žele da prodube saradnju sa Srbijom i da pomognu u rešavanju regionalnih problema. Medjutim, nije jasno da li je Beograd spreman da donese kritične odluke da bi unapredio odnose sa SAD.” 

Glas Amerike: Potpredsednik Bajden je, medjutim, najavio da SAD neće insistirati da Beograd prizna Kosovo?

Server: “Mislim da je to sa njegove strane prihvatanje neizbežnog, odnosno da Beograd neće uskoro priznati Kosovo. Pored toga, novim srpskim ustavom priznavanje Kosova se tretira kao izdaja. Istovremeno, smatram da je veoma važno da Srbija pokaže veću saradnju i uputi snažan signal da će da prihvati kosovsku državu, što može da se učini, recimo, prihvatanjem članstva Kosova u Generalnoj skupštini UN. To ne podrazumeva priznanje nezavisnosti Kosova, ali zahteva da Beograd uputi signal Moskvi da prihvati članstvo Kosova u Generalnoj skupštini.” 

Glas Amerike: Šta mislite o popularnom evropskom konceptu regionalizacije, posebno u pogledu Kosova?

Server: “Mislim da je regionalizacija, odnosno, decentralizacija, deo solucija širom Balkana i izvestan stepen samouprave na lokalnom nivou je dobra ideja. Medjutim, ne verujem da bi decentralizaciju trebalo legitimo koristiti kao izgovor za podelu Kosova, na čemu Beograd radi u pogledu severnog Kosova i srpskih enklava. Ako govorimo o decentralizaciji onda o tome treba razmišljati u kontekstu dobro definisanog suvereniteta, a zna se da je severni deo Kosova pod suverenitetom Prištine. Govoreći o konceptu regionalizacije, Beograd bi trebalo da ima u vidu da bi taj princip mogao da se primeni i u Preševskoj dolini na jugu Srbije, a ako bi Republika Srpska stekla pravo na otcepljenje od Bosne i Hercegovine, onda zašto ne bi i Sandžak u odnosu na Srbiju?”

Glas Amerike: Da li poseta potpredsednika Bajdena predstavlja signal da Evropska unija nije delovala dovoljno uspešno u regionu i da će se SAD od sada intenzivnije angažovati?

Server: “Mislim da se moze reći da SAD nisu bile u potpunosti zadovoljne delovanjem EU, recimo u Bosni i Hercegovini. Medjutim, ova američka inicijativa ne podrazumeva ponovno preuzimanje kontrole nad situacijom u tom regionu, već više da se podstakne i usmeri evropsko angažovanje, što se ogleda i u činjenici da je sa potpredsednikom Bajdenom u Bosni boravio i visoki predstavnik Evropske unije, Havijer Solana.”

Izvor: VOA

e ovo su prava misljenja americkih seronja...

i sto je najtuznije, nisu uopste problem njihova misjenja i stavovi jer su oni tu potpuno otvoreni i direktni i otvorenom kazu u lice (ogroman dokaz koliko nas smatraju bednima, beznacajnima i totalno irelevantnima i marionetskom drzavom sto i jesmo sa ovom vlascu), nego je najveci problem sto je taj covek kao predstavnik drzave koja sprovodi ovu politiku prema nasoj drzavi, docekan u toj istoj drzavi sa najvecim pocastima i primio ga je celokupan drzavni vrh kao najveceg prijatelja Srbije.

U svakoj zemlji koja drzi do sebe, minimum bi bio proglasenje te osobe nepozeljnom osobom... ali ipak, ovo je Srbija u 21 veku.... jebi ga...... trazili ste, gledajte....... 

drzi me to da posle kise mora doci sunce, pa ce se svima  suditi po zasluzi za sva zlodela........
« Poslednja izmena: 21. Maj 2009, 14:32:03 od Rasha_Zemun »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Nokia 6230
Ni Irskoj nisu trazili da prizna Severnu Irsku. Meni je interesantna ova mukica oko Bajdena: rekao je tako da svi vide, a opet se izvrcu kojekakva stampa, i misljenja pa se onda sve to pretoci u preduslov. Bio je jasan tako da i Veljine ovce bi razumele: Srbiji se ne trazi priznanje Kosova kao uslov za Evropske integracije.
Hoce stoka pecinarska da na silu bude silovana, uslovljena, nece da razume ni po cenu da i Veljinoj ovci bude jasno.

Hoce glas vise od stoke nepismene a dobija deset manje. Eto to je mukica.

Cak sta vise je lepo pitao: kako hocete da vas pomognemo da vam to ide sto pre?
Cak smo indikativno dobili i prvih 800 miliona od mmf-a.

Sta bi bilo usranci da malo dostojanstveno kazete: ne trebaju nam vase pare. Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 21. Maj 2009, 14:54:30 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 5493
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.64
mob
HTC trophy
 Smile
.. licno mislim da bar 60% ljudi koji zive u srbiji ... ni malo ne haju za kosovo ..
.. i cije ce biti .. to se moglo videti juce na beogradskim ulicama ..
.. ono sto je beogradjane mucilo je to sto je guzva i sto je sve blokirano ...
.. nikom nije palo na pamet, osim onog cara sto uhapsise sto je palio zasdtavu, da izrazi bilo kakav vid protesta protiv "dragog" nam gosta .. znaci .. nije bitno sto je on dosao .. i nisu bitni stavovi i zahtevi koje je izneo ..
.. bitno je proci ulicom .. doci na zeljenu destinaciju .. svima nam je kao krivo sto je kosovo izgubljeno ..
.. al niko da dela .. svi imamo vaznija posla ... a aktuelna vlast .. to je prica za sebe ..
.. iskreno .. voleo bih da se Srbija malo "pridigne" .. al kako stvari stoje .. nema ko da nam pruzi ruku ..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
nemam nista, ja sam fan prsute, kajmaka i przenih mladih krompirica! trebali su bajdenu da daju kesu mladih krompira da ponese zeni, a onda bi to mogli da izvozimo. setite se kako je to uradio morales sa onom knjigom pa se odmah rasprodala  Smile

moze da ponese zeni ali samo na groblje...crkla je jos 1972 Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Protest kosovskih Srba zbog posete Bajdena

KOSOVSKA MITROVICA - Oko hiljadu Srba protestovalo je u četvrtak u severnom delu Kosovske Mitrovice zbog posete potpredsednika SAD Džozefa Bajdena Kosovu.

Potpredsednik Skupštine zajednice opština Kosova i Metohije Marko Jakšić rekao je da je Srbija posetama Bajdena i predsednika Crne Gore Filipa Vujanovića doživela, kako je rekao, "dva poniženja".

"Mi smo ovde da spasimo obraz Srbije", rekao je Jakšić pred oko 1.000 Srba.

Jakšić je podsetio na, kako je rekao, Bajdenova zalaganja da Srbija bude bombardovana, doprinos da Kosovo postane nezavisno i na brojne izjave kojima je Bajden grubo vredjao i ponižavao srpski narod.

Izvor: Krstarica
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Nokia 6230
Smile
.. licno mislim da bar 60% ljudi koji zive u srbiji ... ni malo ne haju za kosovo ..
.. i cije ce biti .. to se moglo videti juce na beogradskim ulicama ..
.. ono sto je beogradjane mucilo je to sto je guzva i sto je sve blokirano ...
.. nikom nije palo na pamet, osim onog cara sto uhapsise sto je palio zasdtavu, da izrazi bilo kakav vid protesta protiv "dragog" nam gosta .. znaci .. nije bitno sto je on dosao .. i nisu bitni stavovi i zahtevi koje je izneo ..
.. bitno je proci ulicom .. doci na zeljenu destinaciju .. svima nam je kao krivo sto je kosovo izgubljeno ..
.. al niko da dela .. svi imamo vaznija posla ... a aktuelna vlast .. to je prica za sebe ..
.. iskreno .. voleo bih da se Srbija malo "pridigne" .. al kako stvari stoje .. nema ko da nam pruzi ruku ..
Pa tako sto organizujes ozbiljan protest a ne kenjas.
A za to ti treba kriticna masa, a nju kao sto sam pises, nemas.
Ja ne razumem sta sve treba, ova poseta je po svim merilima u nasu korist.
I u shiptarskom parlamentu je trazio povratak Srba, zastitu crkve i to je naglasio srpske.
Sta bi ti? Da ti vrati 2 miliona Shiptara?
Ili mislis da Srbima nije dosta tih dvolicnih pljackasa na tezgi srpstva?
I popova i saka Srba.To nam nikako ne ide na cast.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2747
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
....ne trebaju nam vase pare[/b]. Smile Smile Smile
Kamo sreće da i ne daju pare, kad bi zakrčao stomak  mnogo bi se pametnije razmišljalo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 63 64 66 67 ... 78
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.