Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 46 47 49 50 ... 78
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Poseta Džozefa Bajdena potpredsednika SAD Beogradu  (Pročitano 69399 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Apple 15
Sta je tu cinizam... Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 747
OS
Windows XP
Browser
Safari 1.0.154.65
nek ti objasne ovi dobri ljudi ovde..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Nokia 6230
Elem... za one koji su propustili, Djilas je danas otisao i polozio vence na spomen plocu poginulima za vreme NATO bombardovanja kod bolnice Dragisa Misovic i naglasio da nikako ne mozemo da zaboravimo sta su nam radili pre 10 godina... Wink

Alal vera. Tako se skupljaju politicki poeni.
Moze jos malo zemljista da izmesetari. Jedan ar 10.000 evra, bice para za vence. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Apple 15

Znas sta... ti mozes da ga mrzis... ali on je otisao i polozio vence na spomen plocu u svom gradu svojim sunarodnicima dok je citav grad pod blokadom i svi... ukljucujuci SRS.. izigravaju pudlice...
Ja sam se grozila kad sam saznala da je on kandidat za gradonacelnika...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 1981
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.64
Tri put ura za gradonačelnika!

Ako ikada izadjem na izbore za njega ću da glasam
IP sačuvana
social share
'If you wish to make an apple pie from scratch, you must first invent the universe." - Carl Sagan

I may be lazy, unmotivated and arrogant, but at least I'm good at it.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0b5
mob
Nokia 
Doš'o čovek po dupoljub.Šta je tu čudno?
Za to su najbolje slinave šlihterske face naših vajnih vladajućih elemenata.
Kol'ko još vladajućih...videćemo.Nešto mi sluti na skori kraj.
Videćemo i kol'ko su spremni da svoje "poljupce" stave na isto mesto gde su još uvek tragovi usana Hašima Tačija.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Nokia 6230

Znas sta... ti mozes da ga mrzis... ali on je otisao i polozio vence na spomen plocu u svom gradu svojim sunarodnicima dok je citav grad pod blokadom i svi... ukljucujuci SRS.. izigravaju pudlice...
Ja o Djilasu mislim da je najsposobniji od svih njih. I to daleko iznad.
To sto ima neregularnosti koje mora da snosi kao posledice zlonamerne politike on vec rece: ne mogu preko noci da ispravim. Isto i sa zemljistem. Neko mora konacno da sredi te zemljisne knjige, koje se namerno ne sredjuju da bi se mesetarilo.
Toliko sta ja mislim o Djilasu, ali takodje ima jos jedan stvar. izigravati neku kontru danas je u najmanju ruku smesno.
Verovatno nije pozvan na veceru.Cak ce i Jeremic iz magarece klupe da pije malo shampanjca. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Radikali u Skupštini izvređali Bajdena

Poslanici Srpske radikalne stranke doneli su danas u Skupštinu Srbije plakate sa pogrdnom porukom upućenom potpredsedniku SAD Džozefu Bajdenu, koji boravi u poseti Srbiji.

Na plakatima formata A4, koji su pojedini poslanici SRS podigli na početku današnje sednice i pokazali snimateljima, jeste natpis "Bajednu, nacističko đubre, idi kući" (Biden, you nazi scum, go home).

Plakate su radikali potom zalepili na oglasnu tablu parlamenta i u holu.

Poslanici SRS danas u skupštini nose majice sa likom predsednika stranke i haškim optuženikom Vojislavom Šešeljom i natpisom "Šešelj pobednik", dok je poslanica Nove Srbije Aleksandra Janković došla na sednicu u majici sa natpisom "Kosovo je Srbija".

Predstavnici DSS i SRS kritikovali su izjave Džozefa Bajdena posle razagovora sa predsednikom Srbije Borisom Tadićem.

Potpredsednik DSS Slobodan Samardžić je, u izjavi novinarima u Skupštini Srbije, poručio da se iz Bajdenove izjave vidi da je uslov Srbiji da prećutno prizna nezavisnost Koosva.

Samardžić je ocenio da je opasna teza da bi Srbija trebala da podržava Misiju Euleks jer ona znači nezavisnost Kosova.

"Amerika želi da završi svoju epizodu na Balkanu, uključujući Srbiju u NATO", rekao je Samardžić.

Povodom izjave Tadića, Samardžić je rekao da predsednik Srbije ima obavezu da kaže da će Srbija smatrati i da će se u politici ponašati u skladu sa činjenicom da je Kosovo deo Srbije.

On je dodao i da je Tadić trebalo da podseti Bajdena da se Srbija odlučila za vojnu neutralnost.

Prema rečima Samardžića, Srbiji nije potrebna pomoć Amerike u odnosima sa Briselom, jer su zbog SAD odnosi sa Evropskom unijom postali teški.

Šef poslaničke grupe SRS Dragan Todorović ocenio je da se iz istupa Bajdena vidi da je došao da isporučuje zahteve Srbiji.

"Bajden traži da Srbija prihvati nezavisnost Kosova", rekao je Todorović i naglasio da Srbija to već radi prihvatanjem Misije Euleks.

Prema oceni Todorovića, Bajdenove poruke su cinične.

Nastavak "rata" SRS-SNS

Srpska radikalna stranka saopštila je da je aktiviste Srpske radikalne stranke, koji su u Zemun polju građanima delili propagandni materijal protiv posete američkog potpredsednika Džozefa Bajdena, napalo petnaestak naprednjaka. SNS demantuje te navode

Navodi se da je do incidenta došlo juče oko 17 časova, kada su pripadnici Srpske napredne stanke, predvođeni Vladimirom Kostićem, napali Mileta Stamenkovića i Velibora Tripkovića, koji je zadobio povrede u predelu stomaka.

Stamenković i Tripković će protiv nasilnika podneti krivične prijave, a SRS od nadležnih državnih organa zahteva da hitno reaguju i privedu pravdi odgovorne za napad.

Zamenik predsednika Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić odbacio je danas optužbe Srpske radikalne stranke da su aktivisti naprednjaka napali radikale u Zemun Polju.

Prema njegovim rečima, aktivisti SRS-a, predvođeni odbornikom Miletom Stamenkovićem, došli su na skup naprednjaka, delili su knjige Vojislava Šešelja, a kada su zamoljeni da se sklone jedan od njih je ciglom gađao aktivistvu SNS-a.

"Niko ih nije ni dodirnuo. To stoji i u policijskom izveštaju", kazao je Vučić na konferenciji za novinare.

Najavio je da će završni skup naprednjaka za lokalne izbore u Zemunu biti održan 4. juna u Batajnici.

On je optužio vladajuće stranke da zloupotrebljavaju svoj položaj u kampanji za izbore u Zemunu i Voždovcu i da predstavljaju da pred izbore mogu da reše sve probleme.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Safari 0.3.154.9
mob
Nokia 
Citat
Бајден ипак у Дечанима

Свети архијерејски Сабор СПЦ поништио одлуку епископа Артемија "да не да свој благослов" за посету потпредседника САД Џозефа Бајдена манастиру Дечани.
Ако је УДБА још негде жива,онда је жива у ''Цркви''!  Smile Па верују ли те несретн владике у Бога,су ћим ће пред Милоша,кад им ништа није свето!
Citat
Na plakatima formata A4, koji su pojedini poslanici SRS podigli na početku današnje sednice i pokazali snimateljima, jeste natpis "Bajednu, nacističko đubre, idi kući" (Biden, you nazi scum, go home).
Чивутин,бре,чивутин!
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10

Na jednoj stvari bih cestitao Djilasu i DS-u, a to je odlican smisao za marketing, doduse jeftin, ali ispostavlja se da takav uvek najbolje prolazi. Po meni je ovo vrhunac cinizma, istovremeno zaliti za zrtvama i pruzati ruku prijateljstva ubici. Ne moze se sedeti na dve stolice, ili...ili...
IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 46 47 49 50 ... 78
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.