Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 31 32 34 35 ... 78
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Poseta Džozefa Bajdena potpredsednika SAD Beogradu  (Pročitano 69678 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
vidim da je bilo dosta ljudi na skupu kod Trga.lepo,i treba.takodje,to ce lepo da osvesti one silne naivcine koje su na Dan Evrope blejali pred standovima sa zastavama i baloncicima EU...
inace,sad sam video da neke firme cak razmisljaju,ili su razmisljale da sutra zbog posete ovog skota-ne rade.
ja zaista ne mogu da se nacudim...  Smile ne odlukama tih firmi,vec toj drskosti da u jednoj metropoli i glavnom gradu,sve treba da stane,kao kod zastoja i da se izgube milioni,samo zato sto jedno djubre i to djubre iz jedne rupe zvane Amerika prolazi kroz par ulica...  Smile mislim,ovo je jos jedan od vrhunaca njihove drskosti...
bilo bi super da svi koji se nalaze u ulicama koje ce biti zatvorene stave na svoje terase neke natpise poput "kosovo je Srbija" ili "Badene,mars kuci".kolko znam,ako bi se nalazilo na terasi,ne bi bilo protiv bilo kakvog zakona.
uostalom,ako amerikanci mogu da razapinju onaj njihov stolnjak po celim zgradama,kao i da ih zabadaju/kace na kola,pa cak i invalidska kolica,vi makar mozete da radite sta ocete na svojim terasama,i da izrazite svoje misljenje o jednom kriminalnom cinu i jednom kriminalcu...  Smile
Citat
„Требало би да кажемо да ће бити америчких жртава. Требало би да одемо у Београд и да извршимо окупацију земље у јапанско-немачком стилу.”
pa sto nisu?  Smile picke jedne.
Не заборавимо ни друге "Бајдене" који су ширили мржњу против нас: Да се потсетимо....
Citat
Не заборавимо ни друге "Бајдене" који су ширили мржњу против нас: Да се потсетимо....
ma,sve sama elita.vidi se da se radi o apsolutno mentalno zdravim i nacitanim osobama...
al,meni je ova krava uvek bila fascinantna...(i po drugim izjavama.)
Citat
Маргарет Тачер “Зауставите Србе. Одмах. Заувек.” (Бивши премијер Велике Британије, Њујорк тајмс, 4. маја 1994.)
(pricam generalno,ne samo o odnosima sa Srbijom)mislim da su od nje jedino bili "bolji" politicari Golda Mejr,i Madlenka...
ba se pitam zasto...  Smile aaaaa,,daaaa....oni su Jevreji!!!  Smile 
« Poslednja izmena: 19. Maj 2009, 16:27:38 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Citat
bilo bi super da svi koji se nalaze u ulicama koje ce biti zatvorene stave na svoje terase neke natpise poput "kosovo je Srbija" ili "Badene,mars kuci".kolko znam,ako bi se nalazilo na terasi,ne bi bilo protiv bilo kakvog zakona

Па нек сад лупају о шерпе, ето прилике да се врате у младост.
« Poslednja izmena: 19. Maj 2009, 16:26:06 od Теодора »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
SonyEricsson k310i
Ја би то врло радо урадио само да сам у центру али нисам нажалост.На мојо тераси би сигурно то писало Smile
Citat
vidim da je bilo dosta ljudi na skupu kod Trga.lepo,i treba.takodje,to ce lepo da osvesti one silne naivcine koje su na Dan Evrope blejali pred standovima sa zastavama i baloncicima EU...
Uskoro slicice  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Citat
bilo bi super da svi koji se nalaze u ulicama koje ce biti zatvorene stave na svoje terase neke natpise poput "kosovo je Srbija" ili "Badene,mars kuci".kolko znam,ako bi se nalazilo na terasi,ne bi bilo protiv bilo kakvog zakona

Па нек сад лупају о шерпе, ето прилике да се врате у младост.
Smile otkud mogu da budu sigurni da u te srpe ne stoje sarme napunjene plasticnim eksplozivom?  Smile
 Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Мени је стварно жао што не живим на Бајденовој траси.
Имам један велики камен.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
i meni,sto nece da poseti Kalemegdan.al,dobro,taman da mi se ne prlja ulica.  Smile
al,bez zezanja-da mi kazu da spustim roletne na tih par sekundi dok on bude prolazio,ne bih nikad uradio.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
SonyEricsson k310i
Има ту још ствари које ће они предузети кад он буде долазио.Добро је да није ко у време Тита да изађемо на улице и да га сви поздрављамо док пролази.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Ја сам морала и Никсона да чекам.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Motorola 

A ja ne idem u WC već četiri dana ! Žderem,trpim,žderem,trpim i pripremam se... Smile
IP sačuvana
social share
Od Vučića pedera do Ane lezbejke : Srpska Napredna, stranka kontinuiteta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
upravo sam se vratio sa skupa podrske Bajdenu, nevidjene su mere bezbednosti
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 31 32 34 35 ... 78
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.046 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.