Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Jun 2025, 16:37:04
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Posavetujte me  (Pročitano 2645 puta)
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60
nije dobar...druze....nije dobro nista u cemu se pretjeruje..i ljubav nije dobra...
kad se pretjera....tako i alkohol..
ako ga konzumiras...kad mu dodje vreme..i onako...umjereno....
da se ne odvaljujes... ko debil...tada nije los...

u picu se spoje ljudi koji se inace nikad spojili ne bi....jer su ljudi uglavnom srecni kada popiju..
i svi su isti.,..pijani..i srecni..veseli...

sem destruktivnih sociopata...i takvi se sretnu u alkoholu..zapamte i naucis..
kakve ljude treba da izbjegavas...a ne primjetis ih u trezvenom stanju.isti su...
kao i svi drugi..nose maske...svoje...
a alkohol skida svaku masku..i svake gacice... Smile

njegov problem nije to...ja sam samo malo otisao..dublje...u njegov probem..tamo gdje je nastao..
davno nekad...
a on ga nije primjetio..
precijenio je sebe...i prestao da se razvija...kada su mu rekli..da je "natprojsecan"

tipicno za mlade ljude...neku pozitivnu kritiku shvate..kao nesto pod amin..
a negativnu kao napad na njegovu licnost...bice...uvredu njega samog...tako velikog...i inteligentnog.-...
a ne kao stimulans..u prvom slucaju,...da krenu jos bolje..jace...
a u drugom..kao mogucnost da uvide svoje greske...i isprave greske...

nego misle da su dotakli vrhunac...da su na vrhu..
a na bilo kojem  vrhu ...(sem na vrhu ku***)
nema puno mjesta...za okretanje...lako se posklizne i padne..
bas kao i on sto je pao...pa sad ima problem sa onim za sto su mu rekli..da je u tome dobar...

za pocetak on je jako unesrecna osoba..nije zadovoljan svojim zivotom...
a u takvim uslovima ne mozes dobro da funkcionises...pa ne mozes ni da ucis..
prvo treba da poradi..na svojoj sreci...da se usreci...i podigne sam svoj moral...
da dobije volju...i lakse ce sve da radi..pa i da uci...

te neke stvari..koje nema...
skrecu  mu misli i fokus..sa ucenja...

znas kako...pola ratova je dobijeno...uz jak moral...to je u 40% zasluzno za svaku dobijenu bitku pa i  rat...
vojnik...kojem padne moral..u ratu..zbog njega mnogi mogu da umru.,..ko od sale..
aljkav je..dezorjntisan..nezainteresovan....izgubljen..ne zna ni zasto se vise bori...
i sve mu je svejedno...zeli samo da ide kuci..da se izvuce..tj... svoju guzicu...daizvuce..a bole ga brige za sve druge...

a vojnik kojeg moral nosi...ima volju...i da pogine...za druge...oko sebe...

Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 10
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0

3maj001 i bobaK_bl hvala vam, pogotovo tebi bobaK_bl. Ja čitam ovo što si napisao i govorim non-stop "pa u pravu je čovjek".
Kod:
za pocetak on je jako unesrecna osoba..nije zadovoljan svojim zivotom...
a u takvim uslovima ne mozes dobro da funkcionises...pa ne mozes ni da ucis..
prvo treba da poradi..na svojoj sreci...da se usreci...i podigne sam svoj moral...
da dobije volju...i lakse ce sve da radi..pa i da uci...
Ovde si u pravu. Umjesto da idem protiv problema, ja svaki put sve slabiji i slabiji. Vidim neko me je pitao i da li volim mašinstvo. Pa došao sam na fakultet jer je deficitrano zanimanje, jer ne plaćam gotovo ništa, tad nisam ni znao šta upisujem, jednostavno nisam htio da klošaram. Sad mi se već sviđa, sve je ovo korisno.

Evo došao sam kući danas da malo odmorim pa bi' vjerovatno trebao da se presaberem uskoro, inače odoh u pm.

I vidim da neko pominje nekog Dušana, ako ima neki problem ili ako mislite da neko "trolla" javite mi se u inbox daću vam skype ili Fb pa odmah provjerite, ne znam šta je ko prije radio.

Uglavnom čitav dan sam čekao da dođem kući i da pročitam šta ste pisali. Hvala vam koji učestvujete u temi i izdvajate vrijeme, ako imate nešto još da napišete bio bih vam zahvalan.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Kada bi samo ljubit znala...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2387
Zastava Italy
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 26.0.1410.64
Ovo je psihologija...tako mislim pa bih pitao prosto pitanje zasto je tema na ekavskom a pises ijekavski?
Da li si dvolicna licnost?
IP sačuvana
social share
"Zasto trazis harizmu u sebi punjena ptico,mogucnost prosvjecenosti u razvratu...miris zemlje,koncentricni krugovi gluposti,ne znanja...ona dalje ne razumiju, izgleda mi da je mrtva straza...
Rekoh sebi moj Boze koliko demagogije...koliko pokradenih misli iza kojih ne stoji nista osim mrznje,sujete,vlasti, i koliko pokvarenosti treba da se izlije pred nase noge, i kakve zone prepoznavanja dovedu nas do istine prevare...
Jer rijeka nije bila rijeka u samom pocetku,i nije nuzno da ne bude ponornica do kraja...
Sta se dogadja kad' mrtvi fazani lete,kad' mrtvi fazani lete al' nijedan ne pada..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Chrome 26.0.1410.64
ma jok. tripuje se da je ilir.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"It is better to Burn Out then to Fade Awey "

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows 7
Browser
MSIE10.0
mob
Apple 
Zavrsi godinu a onda prenesi ono sto mozes i sto se priznaje, zavrsi jos neki neophodan ispit i Upisi ono sto volis ,

Sta da ti kazem ,pravi promene sada dok si mlad ,pitaj se gde vidis sebe za nekih 5 godina ,
veruj mi to ce da prodje neces ni da osetis .Sve sto si stariji vreme sve brze prolazi ,
prilika je sve manje I manje ,,,eee sta bi ja dao da sam ponovo 21 godinu ,
Mislim da ti je osim fokusa I koncetracije motivacija kao I inspiracija najveci problem .

Mozda trebas videti svog doktora,
Svaki 50-ti covek na svetu pati od depresije ,mozda ti treba tretman sarenih pilula za lilule,
da te malo uzdigne i stabilizuje kao I dobar plan za buducnost .
« Poslednja izmena: 25. Apr 2013, 04:00:12 od Alex616 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 10
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
Zavrsi godinu a onda prenesi ono sto mozes i sto se priznaje, zavrsi jos neki neophodan ispit i Upisi ono sto volis ,

Sta da ti kazem ,pravi promene sada dok si mlad ,pitaj se gde vidis sebe za nekih 5 godina ,
veruj mi to ce da prodje neces ni da osetis .Sve sto si stariji vreme sve brze prolazi ,
Mislim da ti je osim fokusa I koncetracije motivacija kao I inspiracija najveci problem .

Svaki 50-ti covek na svetu pati od depresije ,mozda ti treba tretman sarenih pilula za lilule,

Ne treba mi doktor a ni pilule prijatelju, prošlo je mnogo jada, proćiće i ovo. Ja ovde tražim korisne savjete ljudi koji su se već opekli. Vidim da si napisao "ee da ti je 21." ja bi volio da to ne govorim kad ostarim. Ja kad nisam zadovoljan prošlošću govorim "ee da mi je". Hvala za komentar uglavnom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 33
OS
Windows 7
Browser
MSIE10.0
Iskreno,nemoj da se ljutis,ali mislim da si se malo precijenio,neke ljude si stavio u nizi rang,iako se vidi da si cist i osjecajan lik..Ali ovo za roditelje svaka cast,ako je to istina (ovo za pare koje primas od njih),sve pohvale za to,pokazao si svoju veoma svijetlu stranu i veliku skromnost..Zadivljen sam ovim stvarno..

Pokusaj malo da vise mislis o sebi,da se koncentrises na situaciju u kojoj se nalazis..Imas 21. godinu,vrijeme je da krenes da razmisljas "u stilu zrelog covjeka",posto se iz posta vidi da si pametan momak i da  mozes da ostvaris cilj,samo sto treba ti je samopouzdanje,motiv i inspiracija..

Drug,srecno,nadam se da sam ti pomogao koliko,toliko Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.8.3
Browser
Safari 536.28.10
mob
I-mate 30 Pro

Ne treba mi doktor a ni pilule prijatelju, prošlo je mnogo jada, proćiće i ovo. Ja ovde tražim korisne savjete ljudi koji su se već opekli. Vidim da si napisao "ee da ti je 21." ja bi volio da to ne govorim kad ostarim. Ja kad nisam zadovoljan prošlošću govorim "ee da mi je". Hvala za komentar uglavnom.

Ti prvo treba da pocnes da radis nesto...studiranje nije rad...na zapadu je potpuno normalno da covek radi dok studira...rade cak i oni koji imaju jake stipendije...znaci ta prica...to je tesko...ne stoji...drugo...masinstvo jeste deficitarno zanimanje...isto kao i sumarstvo...i perspektiva je slicna...znaci ti proracuni koje ces ti moci da radis jednog dana...radi i softer...daleko brze od tebe..sto bi neko tebe placao mesec dana...za posao koji ti uradis za dva dana...kod nas u srbiji...bez nekih jacih veza...najbolji posao koji mozes da dobijes je da budes neki teh nadzor...tebi je perspektiva jedino da zavrsis fakultet,onda odradis par godina za neku mizernu platu...i sa nekim rezimeom potrazis posao negde napolju...drug iz detinjstva mi je masinac...tako da sam dosta upoznat sa svim tim...

Ali pre svega treba da nadjes neki posao...bilo koji...to ti je moj savet...

I nemoj puno da slusas sta ljudi pricaju...nije to mudro... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 10
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
Kod:
Ti prvo treba da pocnes da radis nesto...studiranje nije rad...na zapadu je potpuno normalno da covek radi dok studira...rade cak i oni koji imaju jake stipendije...znaci ta prica...to je tesko...ne stoji...drugo...masinstvo jeste deficitarno zanimanje...isto kao i sumarstvo...i perspektiva je slicna...znaci ti proracuni koje ces ti moci da radis jednog dana...radi i softer...daleko brze od tebe..sto bi neko tebe placao mesec dana...za posao koji ti uradis za dva dana...kod nas u srbiji...bez nekih jacih veza...najbolji posao koji mozes da dobijes je da budes neki teh nadzor...tebi je perspektiva jedino da zavrsis fakultet,onda odradis par godina za neku mizernu platu...i sa nekim rezimeom potrazis posao negde napolju...drug iz detinjstva mi je masinac...tako da sam dosta upoznat sa svim tim...

Ali pre svega treba da nadjes neki posao...bilo koji...to ti je moj savet...

I nemoj puno da slusas sta ljudi pricaju...nije to mudro... :flower:

Hvala na savjetima i tebi i korisniku "narodnjak1" potrudiću se !

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.64
mob
Samsung 111111
Sedi i uci.Fokusiraj misli na to.
Sto se tice toga da zalis oca i majku zbog toga sto te skoluju  Smile
Pa nema tu mesta za takav odnos.
Prosto se stavi u situaciju,da si ti roditelj , jel bi ti bilo zao da skolujes dete ?

Situacija je takva kakva je.A po meni,bar sam ja odrastao u takvom okruzenju..gde je potomstvo uvek ispred roditelja.Ne mislim na to egoisticki vec treba se medjusobno ispomagati.
Uz to mislim i na razne vrste odricanja.Kako tvojih tako i tebe.
Bice situacija,kada ces ti biti taj koji ce njima da pomogne.

A ti vidim,da pored toga sto si najpametniji na svetu,si takodje i lenj kao dupe...Pa te mrzi da ucis,nego si umetnicka dusa koja sazaljeva roditelje.
Sedi uci i ne tupi kurac na gluposti.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Jun 2025, 16:37:04
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: Posavetujte

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.