Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Jul 2025, 22:47:00
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: posavetujte me imam problem  (Pročitano 6299 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1465
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
Apple iPhone 6s
Bar ce ih otac izvesti na pravi put, kasnije ce mu biti zahvalni. Ne ko sadsnja deca, drogiraju se, sexaju, i kad roditelji pokusaju da nesto kazu, oni odmah prete da ce ih prijavit. Da je vise ovakvih roditelja
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Memento Mori

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7891
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.94
Zelim da se prvo predstavim, Miroslav.  Imam 17 godina, zivim u malom mestu na istoku Srbije I zivim sa sestrom I ocem.  Otac mi je svesteno lice, patrijarhalno vaspitan.  Otac nas vaspitava cvrstom rukom kao da smo u srednjem veku.    kao mali nije mi dao da mu mu se obracam kada su gosti tu  , a ponekad me je I zario kada bih bio nevaljao kako on to kaze ili bih se ukakio.  Pored toga bio je osoba koju sam najvise voleo pored mladje sestre. Otkako sam usao u tinejdzerske godine nije vise tako brizan otac prema meni, veceras sam mu se suprostavio I stegao pesnice i proderao se na oca kada je udario samar mojoj sestri zato sto joj je slucajno razbila casu dok ju je prala sudove. Placem ovo dok kucam po tastaturi, suze mi se slivaju niz obraze, ja neznam kako ovo da izdrzim vise… brinem se za nas, molim se svake veceri da nam bude bolje.  Ne znam da li da pobegnem od kuce kod drugarice, ili da nista ne radim I  izvinem se ocu I molim za oprostaj
U svemu sto ti se desava u zivotu ima na kraju i neceg korisnog , tuzno je sto je to na kraju uglavnom samo pouka , ali ako si dovoljno razuman i ako budes dovoljno priseban da svu tu mrznju koncentrisanu u nemoci usresredis u plan kako se izboriti iz situacije mozda jednog dana kada problemi nestanu shvatis da si dostojanstveni pobednik.Jeste situacija teska i verovatno te ne socijalizovana sredina gusi u pokusaju da dodjes do izrazaja pa posle svega toga udarac zadaje (koliko vidim) ekstremno teska situacija u porodici ali odvoji se u stranu i iskoristi tu depresiju (kakvog god intenziteta ona bila ti je imas i to je neminovno) i shvati nesto korisno.Depresija nam cesto pomaze da sagledavamo stvari iz podsvesti na koje inace ne obracamo mnogo paznju.Sagledaj sve cinjenice,napravi primarni cilj i vise njih sporednih i kreni,svaka pobeda je nova baterija nade.Stegni pesnicu i skupi muda,ne oslanjaj se na zakon i centre za socijalni rad u drzavi pravne fikcije,i ne udaraj oca kakav god on bio dok te hlebom hrani.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60
Citat
Bar ce ih otac izvesti na pravi put, kasnije ce mu biti zahvalni

sta je to pravi put... Smile

misli mu/im dobro... a maltretira ih.....maltretira ih kao za njihovo dobro..da ih izvede na pravi put... Smile
svasta...jebala ga casa ..zbog case ce dijete samarati..psihopata ...pa to ti je...

tako ih sigurno nece izvesti ni na kakav put...moze samo postati psiho..

inace u ovakvim slucajevima ..(ovo je poseban slucaj -otac svesteno lice-inace u slucajevima ovakvim)
ljudi pokusavaju  od djece napraviti ono sto oni nisu molgli da postanu..ali po svaku cijenu...to rade...
i uglanom nikad svoju djecu ne postuju..a traze da ih se postuje...
djeca imaju samo pavo na ono sto im on dozvoli.. i eto i na vazduh...

kad odrastu...nikad nemaju svoje misljenje..nego roditelj zna skako je najbolje...i to ne samo u doba adolescencije..
nego kad postanu i odrasli ljudi..citav zivot ovakvi idioti im se mjesaju u zivot..
i samo lkritikuju...i njihova neka cast je vaznija od djeteta ...
a djecija sact..misljenje i zelje..i osjecanja..su nebitni...

s takvim ljudima je nemoguce uspostaviti bilo kakvu komunikaciju..oni su najpametniji..
i svaka recenica pocinje im sa ja...ja sam tako... ja sam ovako..mada nikad to i ne bilo tako..
valjda umisle sebi da su tako..radili bilo sta... Smile

sve sto moze je pokusati biti jak..psihicki i izdrzati to sve..dok i sestra mu ne napuni 18-...i da se 'vataju noge
od tog zlotvora... Smile il' dqa ga prijavi..nadleznim sluzbama..
mada nema nista ni od toga..malo mjesto...svesteno lice..i tako to...

poznajem nekoliko svestenih lica..ni slicni ovome nisu...

IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Бог чува Србију!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3973
Zastava Beogard
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.15
mob
Samsung S8 Plus
sledeći nalog piše o sexualnom zlostavljanju od oca sveštenika.

To je to...  Smile    Paljevine, nema to veze sa istinom. Napisa jedan post i pobeze.Sio mi ga Djura
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.94
Човек ошамарио ћерку и постаде гори од ратног злочинца, шта онда рећи за мог ћалета који је користио војни опасач  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5
Zastava Novi Sad
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.116
mob
Nokia C5
Pozdrav svim clanovima nov sam na forumu :wave: i molio bih za jedan odgovor. Imam 16.  godina i u septembru sam krenuo u srednju skolu. Problem je u drustvu koje me jako nervira i svaki dan sam nesrecan i tuzan zbog toga. Ali nevidim zasto su svi tako bezobrazni prema meni u tom rezredu nikom nisam naudio niti sam sada da kazem nesto bezobrazan. Nerviram se zato sto se u tom razredu 80 posto drogira svi su neki anrkomani cak su i mene jednom hteli da prisile ali sam to resio. Imam u razredu jednog kao druga skojim sam se jedino sprijateljio ali kao zato sto tako kada smo zajedno ok ono pricamo i tako a ovako kad smo an odmoru stalno mi se smeje u lice kad mu nesto pricam  i nalazi mi mane stalno i podsmeva mi se nprmr. nikad nece nista d ami pomogne napocetku godine je bio mnogo bolji od mene ali sam sada na kraju ja prosao mnogo bolje od njega. Proso sam 4,00. Stalno se osecam kao da je veoma ljubomoran na mene i uvek pred nekim drugim drugarima me izradi.   :nervious: :nervious::frown: Cak su mi neki kao pretili kao iz razreda kao ako ne promenim neka misljenja d ace me tuci i tako to svime samo diraju. Jako mi je lose ovde i neznam sta da radim napocetku godine nisam imao ni jednu sedu a sada imam deset sedih dlaka od nerviranja. Molim vas dajte mi neki savet razgovoro sam sa mamom i tatom rekli su da mogu da me prebacemolim vas dajte mi neki savet. Da li bi trebo ostati i ignorisati sve to ili lepo otici i cao zdravo?  :help:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.63
Де ти идеш у школу кад се сви дрогирају... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.8.4
Browser
Safari 536.30.1
mob
I-mate 30 Pro
Jbt..... Smile

Svet posjate jedno vrlo zajebano mesto... Smile

Tako da ti je jedino resenje da postanes psihopata... Smile

Meni zavrsava poso... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2178
OS
Mac OS X v: 10
Browser
Safari 8536.25
veseline šta god, samo se pazi čika @inicia ne uzimaj bombone od njega ispred škole, on dečacima stavlja leptire u dupe, on ti je nešto poput onog iz filma kad jaganjci utihnu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.116
Де ти идеш у школу кад се сви дрогирају... Smile
A u ***** ja sam u pogrešno vreme išao u školu. 
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Jul 2025, 22:47:00
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.