Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Direktor Egzita napadnut u Zagrebu  (Pročitano 928 puta)
17. Feb 2017, 23:33:49
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
"PSOVALI SU NAM MAJKU ČETNIČKU" Direktor Egzita napadnut u Zagrebu

Kovačević je rekao ga je zajedno sa suprugom i dvoje male dece, verbalno napala grupa ljudi.

On je rekao da su njemu i supruzi na jednom parkingu u Zagrebu, po završetku konferencije za novinare, koja je održana povodom organizacije muzičkog fetivala "Sea star", koji će od 25. do 27 maja biti održan u Umagu, dok su se pakovali za put u Istru, prišla četiri čoveki koji su počeli da ih vređaju kada su na automobilu videli novosadske tablice.

- Počeli su da nas vređaju, psovali su nam majku četničku i siguran sam da bi nas i fizički napali da smo na bilo koji načim odgovorili na uvrede. Međutim, mi nismo odgovorili i oni su se udaljili - rekao je Kovačević.

On je ocenio da ceo incident nema nikakve veze sa Egzitom, niti organizacijom pomenutog muzičkog festivala u Umagu, već smatra da je isključivi razlog za napad bilo to što su bili sa automobilom sa srpskim tablicama.

Kovačević je naglasio da je svestan da ogronma većina ljudi u Zagrebu u Hrvatskoj ne razmišlja na način na koji razmišlja grupa onih koji su njega i suprugu verbalno napali.

O tome, kako je naveo za Tanjug, svedoči i činjenica da ga je zvao veliki broj ljudi iz Zagreba kako bi mu pružio podršku i kako bi izrazio kritiku i gađenje nad incidentom koji se dogodio juče izmedju 16 i 17 sati.

- Problem je što su normalni ljudi, koji su u ogromnoj većini, mnogo tiši od te nasilne manjine i upravo je to i bio razlog što što je Egzit pokrenuo projekat "Tihe balkanske većine", koja će, nadam se, postati glasna većina i koja će svima jasno staviti do znanja da u ovom regionu žive normalni ljudi koji neće dozvoliti onoj manjini nasilnika da ponovo izazovu sukobe na ovom prostoru - istakao je Kovačević.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
Zbog srpskih tablica u Zagrebu napadnut organizator Exita

Hrvatska verzija je detaljnija i iz nje se vidi da porodica dotičnog nije usamljen slučaj.

U svakom slučaju, da nije reč o jednom od organizatora egzita o ovom se ne bi ni pisalo. Zanimljivo je kako su srpski mediji iskudni u detaljima, kao da se plaše da ne naljute hrvate. Smile
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
Pa ima ona stara fora. Navijači nose BG tablice u Zagreb i stavljaju na lokalna vozila u blizini stadiona.  Smile
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
  Dobro su oni prošli, bez demoliranja ili bacanja kola u more u tri lijepe njihovoj.
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
Pa ima ona stara fora. Navijači nose BG tablice u Zagreb i stavljaju na lokalna vozila u blizini stadiona.  Smile

Bogte, čovek prosto mora da se divi tim navijačima. Ono, kad treba da urade nešto sa svojim životom, svi su na nivou planktona. Ali kad treba da smisle kako da se nekome elegantno useru u život, onda im mozak radi 300 na sat.  Smile Kakvi carevi.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
Сигуран сам да дотични и даље воли и цени своју дивну браћу. Smile
IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
Citat
Kovačević je naglasio da je svestan da ogronma većina ljudi u Zagrebu u Hrvatskoj ne razmišlja na način na koji razmišlja grupa onih koji su njega i suprugu verbalno napali.
Тачно. Остали би пришли и олешили те од батина.
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
ustaska posla  Smile
djubrad ljubomorna  Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.102 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.