Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 00:56:31
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Posaljimo kapitalizam u istoriju  (Pročitano 9111 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 583
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
da al ko da radi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Verovao ti ili ne, postoje i ljudi koji baš vole da rade. Eto, npr. moja keva...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Чист капитализам је економски нацизам. Наиме, опстају само најбољи и најјачи, без идеје да се помогне слабијем. Новац - као у нацизму расна припадност - омогућава све повластице. Ко нема новца, лечиће се лошије и ређе, и пре ће умрети. Ко нема новца теже ће се школовати и вероватно ће радити лоше плаћен посао, неће и даље имати новца, па ће се и његова деца тешко школовати. На стипендију има подједнако право као и дете богаташа. С тиме што дете богаташа може само да учи, припремајући се за освајање стипендије, а дете сиромаха обично мора и да ради. Где су ту подједнаке могућности?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 583
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
apsolutno
liberalni kapitalizam je loš
zato je tu drzava da korigitra visokim porezima visoke prinose
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Bez para možeš da ga duvaš, u svakom pogledu.
To se najviše odnosi na lečenje. Nažalost, i na "darove" lekarima da bi te uzeli u obzir kao ozbiljnog pacijenta. Primera imam na izvoz, mrzi me da kucam.
Zatim prosveta. Cene studiranja su takve, da ja ne znam kako se roditelji uopšte snalaze, pogotovu  ako su iz provincije a dete im studira u glavnom gradu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Future Sound Of London

Zodijak
Pol
Poruke 1283
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
da al ko da radi

Pa , lepo meni reče drug... u Švedskoj radiš 10 godina, pa će možda da radi neko sledećih  10 za tebe ...  Smile Kao, brate, izvini, mož me zameniš na poslu sledeće decenije ?  Smile  Smile
IP sačuvana
social share

There's danger on the edge of town
Ride the kings highway, baby
Weird scenes inside the gold mine
Ride the highway west, baby
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
da ima ljudi koji vole da rade i to je prilicno izrazeno u svetskoj i svajcarskoj svajcarac moze da radi iako nema ni za hleba a mi smo u varijanti bolje dzabe da lezim nego dzabe da radim i jos ako primam veliku socijalu pa sto bih radio jaka socijalna drzava moze da funkcionise u svajcarskoj i svetskoj zato sto je njih sramota da ne rade a mene je sramota da nemam pare za u kafanu a boli me kurac za posao ali kod nas takva vrsta socijalizma nikad nece moci da postoji upravo zbog mentaliteta ljudi jel vecina ce da kazu sto da radim kad mogu na socijalu ali i oni ima da puknu ako ovako nastave sa prilivom stranac i naturalizovanih ljudi svajcarski fond za invalidske penzije je milijardu u minusu i ako ovako nastave otici ce 5 milijarde 70 posto stranaca sa balkana nije docekalo staracku vec su svi u invalidskim penzijama a ekstra sto je za svojih 20 godina rada svaki srbin proveo 10 na socijalu i 5 na bolovanje e zato srbija nema jaku socijalu i nikad nece da je ima zbog naseg mentaliteta i ne samo srbija vec celi balkan u koji spada i grcka i bugarska i rumunija!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Future Sound Of London

Zodijak
Pol
Poruke 1283
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
  Pa...tema je "pošaljimo kapitalizam u istoriju"... i posle meni Čelik kaže da nije utopista? Kako, brate?
   kako ti i još nekolicina možete da promenite svetsko društvo?
   evo, ja kažem "Pošaljimo ratove u istoriju! " .... i probudim se ujutru i čujem da je Sadam živ i pije sa Bušom, naizmenično, čaj pa viski, čaj pa viski....hahaha  Smile
IP sačuvana
social share

There's danger on the edge of town
Ride the kings highway, baby
Weird scenes inside the gold mine
Ride the highway west, baby
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
da ima ljudi koji vole da rade i to je prilicno izrazeno u svetskoj i svajcarskoj svajcarac moze da radi iako nema ni za hleba a mi smo u varijanti bolje dzabe da lezim nego dzabe da radim i jos ako primam veliku socijalu pa sto bih radio jaka socijalna drzava moze da funkcionise u svajcarskoj i svetskoj zato sto je njih sramota da ne rade a mene je sramota da nemam pare za u kafanu a boli me kurac za posao ali kod nas takva vrsta socijalizma nikad nece moci da postoji upravo zbog mentaliteta ljudi jel vecina ce da kazu sto da radim kad mogu na socijalu ali i oni ima da puknu ako ovako nastave sa prilivom stranac i naturalizovanih ljudi svajcarski fond za invalidske penzije je milijardu u minusu i ako ovako nastave otici ce 5 milijarde 70 posto stranaca sa balkana nije docekalo staracku vec su svi u invalidskim penzijama a ekstra sto je za svojih 20 godina rada svaki srbin proveo 10 na socijalu i 5 na bolovanje e zato srbija nema jaku socijalu i nikad nece da je ima zbog naseg mentaliteta i ne samo srbija vec celi balkan u koji spada i grcka i bugarska i rumunija!

Сркић, шалу на страну, умеш и паметну да прозбориш, али, бре, почни да користиш интерпункцију.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1252
Zastava Pančevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
SonyEricsson z1010
i enter bi pomogao  Smile
IP sačuvana
social share
Hajde da nadjemo stvari u kojima svi mozemo da dobijemo.
Hajde da ne nadjemo stvari, da se sporimo, gde neko moze da izgubi
Mi se lako ujedinimo protiv nekoga, a nikako da se ujedinimo za sebe. Hajde da se ujedinimo za sebe, pa kada uradimo sve sto mozemo za sebe, onda cemo se deliti. I taj dan nece nikada doci, jer cemo uvek imati sta da uradimo za sebe..." Zoran Djindjic
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 00:56:31
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.