Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 00:50:00
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Posaljimo kapitalizam u istoriju  (Pročitano 8973 puta)
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
Da budale vladaju svetom ziveli bi smo svi u komunistickoj diktaturi, ovako je ipak mnogo bolje.

Ко влада светом?
Американци. Тренутно Бушова администрација.
Буш није комунистички диктатор.

Да ли је Буш паметан по теби? Или мислиш да су други председници/администрацији били (или ће бити) много паметнији.

Иначе, подржавам Уга Чавеза, па макар га и неки прозивали да је "комунистички диктатор". Задао је добар ударац грингосима, сада га следи већи део Јужне Америке.
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Future Sound Of London

Zodijak
Pol
Poruke 1283
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
 Viva la kokaina  Smile
     Mnogo bre silogizama, Duše... Buš je kreten ali to ne dokazuje da  komunisti ne bi bili još gori...
   Btw, komunisti su ,uglavnom, bili opasniji za svoju zemlju nego za tuđe. Tako da... kako god okreneš, ne valja  Smile Možda nas ne bi dirali , nego bi svi hebali sebe. Ameri Amere, Srbi Srbe  Smile  ...Ipak, Afganistan... Smile , prvo Rusi (a tad su bili komunisti) pa Ameri... koja je razlika?  Nema. Drug war, klasika... Oće svi deo kolača... komunisti, kapiitalisti... Otimačina. Možda se nećeš složiti sa "drug wars", ali to je sad samo nagađanje. Bitno je da su i jedni i drugi radili isto. Prvo su ih Rusi napadali pa je Rambo morao da interveniše  Smile ... sad Rambo hara, nešto je popizdeo  Smile ....smehoteka
« Poslednja izmena: 21. Maj 2007, 17:49:35 od DJedai »
IP sačuvana
social share

There's danger on the edge of town
Ride the kings highway, baby
Weird scenes inside the gold mine
Ride the highway west, baby
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
Zastava negde u srpskim brdima
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
BlackBerry bold
Citat
Da budale vladaju svetom ziveli bi smo svi u komunistickoj diktaturi, ovako je ipak mnogo bolje.

Ко влада светом?
Американци. Тренутно Бушова администрација.
Буш није комунистички диктатор.

Да ли је Буш паметан по теби? Или мислиш да су други председници/администрацији били (или ће бити) много паметнији.

Иначе, подржавам Уга Чавеза, па макар га и неки прозивали да је "комунистички диктатор". Задао је добар ударац грингосима, сада га следи већи део Јужне Америке.

bus je budala, ali kakve veze ima to sa poredjenjem kapitalizma i komunizma?
kapitalizam nije utopija i superiorniji je u svakom smislu od ostalih drustveno ekonomskih formacija.

uostalom sto toliko mrzite busa i republikance, njihova politika srbiji vise odgovara.
da su demokrate na vlasti do sada bi kosovo bilo nezavisno i u postupku bi bilo formiranje velike albanije, a mi bi verovatno bili pod sankcijama!
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
jebe mi se mnogo za pismenost ja sam pismen koliko mi treba a tvoji idoli i oni koji jos uvek veruju u komunizam ima koliko hoces po nasim zabacenim selima a oni se potpisuju palcem tako da sam za tvoje drugove i idole akademik srpskog jezika!

Извини, академиче за кока колу, марлборо, сузуки  Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Future Sound Of London

Zodijak
Pol
Poruke 1283
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
diskoteke, gitare, buzukiii, to je život, to nije reklama, nikom nije lepše nego nama..  Smile  Mislim da sam  Viki upoznao jednom prilikom.. znam joj rođenog brata  Smile    ma šta će nam pismenost... ko da su pećinski ljudi bili pismeni, a vidi nas sad...  Smile   Smile
  Mada , reko ti je, što jes jes (bez nastavka  Smile) :
tvoji idoli i oni koji jos uvek veruju u komunizam ima koliko hoces po nasim zabacenim selima a oni se potpisuju palcem tako da sam za tvoje drugove i idole akademik srpskog jezika!
   ...ima dosta istine u ovome
« Poslednja izmena: 21. Maj 2007, 18:42:29 od DJedai »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ima jedna jako bitna stvar sto se amerike tice amerikanci nastavljaju svoj put tako da gde je stao klinton tu bus mora da nastavi naravno da nam je bus mnogo naklonjeniji od klintona ali njemu pravo neda da kaze ovaj je bio govedo ja cu sad da povucem trupe sa kosova i dacu ga srbiji e pa to u americi nemoze vec i bus mora da nastavi politiku klintona bez obzira sto ce mozda malo da bude umereniji nije to srbija pa da sto nesto prethodnik uradi ovaj novi radi kontra pa makar to bilo i dobro!
avganistan je sam po sebi i sam sebe doveo u tu situaciju ja sam ovde vec reko da ameri crpu njihovo bogatsvo ali da ja od toga nemam opasnost vec ih imam od talibana a talibani i ovi komunisti vidim da imaju dosta zajednickog od dva zla biram manje lose a ameri su definitivno manje losa solucija od talibana i da im niko nije stao na put ili da ih niko ne ometa posto oni jos uvek postoje ali sto je bitno nemaju svoju drzavu i mnogo je bolje da se bore i kolju za svoju drzavu nego da kolju sve neistomisljenike i imaju slobodan teren i slobodnu drzavu za planiranje napada u drugim zemljama i sirenje zla zamisli sad da je avganistan slobodan oni bi sali mudzahedine na kosou ovako nemogu jel ti mudzahedini mora da ratuju protiv amera!
a inace hvala na komplimentu drago mi je sto sam akademi za koka kolu. marlboro , suzuki!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Future Sound Of London

Zodijak
Pol
Poruke 1283
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
ima jedna jako bitna stvar sto se amerike tice amerikanci nastavljaju svoj put tako da gde je stao klinton tu bus mora da nastavi naravno da nam je bus mnogo naklonjeniji od klintona ali njemu pravo neda da kaze ovaj je bio govedo ja cu sad da povucem trupe sa kosova i dacu ga srbiji e pa to u americi nemoze vec i bus mora da nastavi politiku klintona bez obzira sto ce mozda malo da bude umereniji nije to srbija pa da sto nesto prethodnik uradi ovaj novi radi kontra pa makar to bilo i dobro!

Da. Velike zemlje , naročito oni , imaju svoju dugoročnu politiku, koju različita strujanja stranaka ne mogu nešto ekstremno da okreću u suprotnom smeru... A baš i zbog tog promenljivog stava, sigurno sad neću da se opterećujem nekim ideologijama koje padaju u vodu u roku od pet minuta. Čas ovo, čas ono i sad bi neki da dižu Srbiju ko Feniksa iz pepela na neke komunističke ili ratne noge?  Što nije ostala komunistička? Što niste ratovali na vreme? Mada ja ne bih ratovao nikad  Smile   Ali, zato gledam samo zdravu logiku i ono što mi odgovara...Svi ovde samo gledaju dva metra ispred sebe i sad hoće neke "patriotske" ideale da mi nabace , koji su van svih tokova. Što onda ne bih gledao samo kako da preživi ono šta meni odgovara. Ono što meni odgovara a nikg ne oštećuje, bar direktno. S Kosovom smo završili, nema više koga tamo ojaditi ako postane nezavisno. Gotovo je s tim. nikom ne bih doneo patnju svojim stavovima. Oću evropske integracije( mada ću pre da doživim da sam odem tamo), neću ratove i neću komunizam. Ne znam kome to donosi zlo.  Doviđenja!
« Poslednja izmena: 22. Maj 2007, 08:13:20 od DJedai »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
Da. Velike zemlje , naročito oni , imaju svoju dugoročnu politiku, koju različita strujanja stranaka ne mogu nešto ekstremno da okreću u suprotnom smeru...

И зато сам ја против Америке an generalle неће они скоро престати са својом политиком угњетавања.
И било ко да дође после Буша, екстремно сам опрезан...
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 583
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
kapitalizam su slali u "historiju" jos od 1917 i to je urodilo najkrvavijim i najokrutnijim režimom
procitajte si crnu knjigu komunizma pa zaključite sami
dalje to je takovo drustveno uredjenje koje potice nerad i neodgovornost jer svi isto dijele ma koliko da rade
e jbg pa nisam ja glup radit ako susjed ne radi a isto mu je
komunizam i hvaljenje tog uredjenja treba zabraniti uz bok fašizmu
rješenje prosvjetljeni kapitalizam nordijskog tipa progresivno oporezivanje i jaka socijalna država
ali nordijci su nordijci a mi balkanci smo druga vrsta
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Ti bi da ležiš po ceo dan, a pare da kaplju -- zar ne ? I ja bi sine... Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 00:50:00
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.