I ja imam potrebu da se upoznajem sa ovakvim stvarima. Vise razloga postoji sigurno ali znam da mozete izgubiti prijatelja ako veruje u nesto od toga a vi zelite to da shvatite
S druge strane, slobodni mislioci i kriticki orjentisani ljudi, ne prihvataju zdravo za gotovo sta im se servira putem new-age bullshita
da pogadjam, ti si slobodni mislilac i kritički orijentisan :P ne prihvataš zdravo za gotovo šta ti servira new age i religija ali prihvataš zdravo za gotovo šta ti servira ''nauka'' :ballbounce: tako da si i ti fanatik,tebi je nauka religija,nema razlike izmedju tebe i tih ''new age bullshittera''
Ljudi i danas mogu da zive bez straha i mrznje ako mogu da shvate da nisu kreatori svoje sudbine nego su kreacije svoje sudbine, odnosno da nemaju odgovornost ili zaslugu za sve sto im se desava. Emotivni strah i mrznja su emocije koje su rezultat neshvatanja zivota.
S druge strane, slobodni mislioci i kriticki orjentisani ljudi, ne prihvataju zdravo za gotovo sta im se servira putem new-age bullshita
da pogadjam, ti si slobodni mislilac i kritički orijentisan :P ne prihvataš zdravo za gotovo šta ti servira new age i religija ali prihvataš zdravo za gotovo šta ti servira ''nauka'' :ballbounce: tako da si i ti fanatik,tebi je nauka religija,nema razlike izmedju tebe i tih ''new age bullshittera''
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.