Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Sep 2025, 14:02:08
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Poruka religioznim ljudima!!!  (Pročitano 66411 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2834
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.38
mob
Nokia 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.16
Citat
nisam ja nikoga uvredio,rekao sam ono sto se vidi..

evo, ja smatram da su svi vjernici labilne licnosti koje nisu u stanju da koriste mozak, mislim, kazem samo ono sto se vidi ..

Citat
.i da,ja se sluzim tim,ko tebe kamenom,ti njega hlebom,jer se trudim da vam polazem istinu,dok vi mene tovarite da sam glup,fanatik i sl stvari,ali nema veze...

ma da, nema veze, samo ti nas prosvjetljuj sa 'vi ste nemoralni', evo ja se vec osjecam preobraceno.
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

-.- Hello I'm Johnny Cash -.-

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8916
Zastava Sarajevo
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0
Ma sta preobraceno, vec sam rezervisao mjesto u najblizoj bogomolji Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Apple 15
Ako ste toliko prosveceni, sto se borite protiv vere?
Mislim, ako vas to toliko ne zanima, sto se borite...

Pravo na ispovedanje (ili neispovedanje) vere je jedno od najstarijih ljudskih prava. Najstarije u smislu da je priznato i garantovano vec u prvim opstim pravnim aktima zapadnog sveta.

Znaci... jos na izdahu srednjeg veka (a i ranije, ako se uzmu u obzir i anticki spisi), covek je imao pravno zagarantovno pravo da veruje ili ne veruje.

Ali... opet... vi govorite samo o hriscanstvu.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8916
Zastava Sarajevo
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0
Ko govori o Hriscanstvu, moj zadnji post je napisan na osnovu Islamskih postulata Smile Ali naravno nisam dobio adekvatan odgovor Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ok, sve najbolje.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1515
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Indiana_Jones
Ok.Sada mi je jasnije.
I slažem se sa tobom da Adam i Eva su bili religiozni.
Samo bi dodao,da ako gledamo sa strane materijalnog sveta,Adam i Eva su bili prvi ljudi na zemlji koji su bili sposobni za razmnožavanje,a što su izgledali slično kao majmuni,jesu posledice pada koje piše Biblija a ne evolucije čoveka iz majmuna.
« Poslednja izmena: 23. Dec 2009, 12:46:09 od Pirox »
IP sačuvana
social share
Skrab.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

The true method is no method.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
Zastava Starship Enterprize
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
mob
Bosch ima centrifugu
Ko ti spominje strah dragi covjece, ja pitam gdje je bio Bog tolike milijarde godina...

Pogledaj moj potpis za odgovor na ovo pitanje - ili da prevedem: "Onaj za kojime tragas je onaj koji traga". Drugim recima pogledaj se u ogledalo i shvati oximoron sopstvenog pitanja.
IP sačuvana
social share

"I mourn the loss of thousands of precious lives, but I will not rejoice in the death of one, not even an enemy. Returning hate for hate multiplies hate, adding deeper darkness to a night already devoid of stars. Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: Only love can do that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

The true method is no method.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
Zastava Starship Enterprize
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
mob
Bosch ima centrifugu
Indiana_Jones
Ok.Sada mi je jasnije.
I slažem se sa tobom da Adam i Eva su bili religiozni.
Samo bi dodao,da ako gledamo sa strane materijalnog sveta,Adam i Eva su bili prvi ljudi na zemlji koji su bili sposobni za razmnožavanje,a što su izgledali slično kao majmuni,jesu posledice pada koje piše Biblija a ne evolucije čoveka iz majmuna.

Adam i Eva nisu bili oni jesu....
IP sačuvana
social share

"I mourn the loss of thousands of precious lives, but I will not rejoice in the death of one, not even an enemy. Returning hate for hate multiplies hate, adding deeper darkness to a night already devoid of stars. Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: Only love can do that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Streetball is my job........AND1

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1574
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.16
mob
Nokia N95
Citat
nisam ja nikoga uvredio,rekao sam ono sto se vidi..

evo, ja smatram da su svi vjernici labilne licnosti koje nisu u stanju da koriste mozak, mislim, kazem samo ono sto se vidi ..

Citat
.i da,ja se sluzim tim,ko tebe kamenom,ti njega hlebom,jer se trudim da vam polazem istinu,dok vi mene tovarite da sam glup,fanatik i sl stvari,ali nema veze...

ma da, nema veze, samo ti nas prosvjetljuj sa 'vi ste nemoralni', evo ja se vec osjecam preobraceno.

pa ja nisam bas neka labilna licnost,ja stojim iza svojih postupaka....a i ja nisam nikome rekao da je nemoralan pojedinacno,nego da su ateisti u globalu nemoralne licnosti.....a i veruj mi umem ja da koristim mozak,evo dace Bog sledece godine upisujem ETF a svi znamo koliko je to lagan fax,a i moj IQ je verovatno visi od vaseg,sto naravno ne mora da znaci da sam pametniji,ali je dobra osnova.....pa ja ne mogu da te preobratim i prosvetim ako ti to ne zelis,covek prvo mora da zeli da se promeni na bolje da bi neko uspeo da ga promeni....

Evo posto sam ja neuki ateista, molio bih nekog od ovih vjernika da mi objasni sljedecu kontadikciju:
Dakle, prvi ljudi na zemlji su po religiji Adam i Eva (od religije od religije se drugacije zovu, ali to je u principu to), stvoreni kad i planeta. Nastranu sto za to nema nikakvih tragova, ali vidi sad ovo, dinosaurusi, ledeno doba, kameno doba, srebreno, bronzano, ovo doba, ono doba i tek prije 2 hiljade godina Isus (il Isa a.s. il Juda il kako god hoces)... Pa sta je Bog cekao tolike milijarde godina da salje religiju, sto onda nismo imali ovo sto danas imamo u kamenom dobu??

Ne mesaj Boga i religiju - Bog nije religija i obratno. Religuju su napravili ljudi koji su se plasili ili su zeleli da se drugi plase njih. Bog nije niti moze biti strah.

adam i eva,kao prvo,ne moraju da se posmatraju kao dva coveka,ne treba to shvatiti bukvalno...mozemo cak i da ih tumacimo i kao 2 celije,narocito zato sto je prvo nastao Adam pa je od njegovog rebra nastala Eva...tako se npr celije mnoze deobom....ima tu jos puno teorija,al su sve previse komplikovane za vas,pa necu ni da objasnjavam,koga interesuje nek mi se obrati putem por.....a i da,religiju jesu napravili ljudi,sve religije na svetu izmislili su ljudi,sve osim jedne,koju je sam Gospod Bog propovedao,a to je ortodoksno iliti pravoslavno hriscanstvo....
IP sačuvana
social share
I ja mrzim Grand
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8916
Zastava Sarajevo
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0
Ama hoce li meni neko dati odgovor na pitanje ili cete vec jednom priznati da je kontradiktorno, uradite nesto pobogu... Sta je Bog cekao par milijardi godina od Adama do Isusa da bi otpoceo svoju objavu i formirao religiju u danasnjem obliku. Pusti sad onaj pao s neba, ovaj odlomio rebro napravio zenu, brali jabuke, Djed Mraz, babaroga i ostalo... Moje pitanje je konkretno i materijalno a ne neka apstrakcija. Sta je taj vas radio milijarde godina?? Ja koliko znam medju dinosaurosima se nije sirila religija nit su je oni poznavali. Nemoj samo sad da mi neki mentol naleti i kaze kakvi dinosaurusi nema toga Smile

@Ekvilajzer
Vrijedjas druze, vrijedjas konstantno... Tema je ateizam a ne oni australopipedovi istomisljenici cije si linkove postavljao ili tvoj upis na fakultet (vidi se da si u toj dobi)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Sep 2025, 14:02:08
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.088 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.