Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 20:19:53
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 37
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Portret: Nenad Čanak ~ Insajder  (Pročitano 81092 puta)
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
mob
Alcatel 
Možda je svinja, ali ga je dobro prebio. Da vidi beogradčić, tatin sin , izbledeli mangup, kako biju Vojvođani. Neka je i svinja, ali je dao ostavku na mesto poslanika, što nijedan beogradčić nije ni smeo ni pomislio. Dobio mali batine, pa onada odmah zaplakao i potražio tatinu pomoć. Zamisli tukao ga debeli Čanak, invalid (nosi štaku), a on tati rekao da su ga tukli telobranitelji.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

No squealing remember "that it's all in your head"

Zodijak
Pol
Poruke 5365
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
Ne nazivaj ga tako !

Smile

Nenad Svinja Canak, zbog slucaja od pre dva dana mozes ga zvati SuperCvarak.

Perudji

Nije ga Svinja tukla vec neka 2, verovatno njegovo obezbedjenje ili ko vec.

Prema rečima očevidaca, Lešanovića su Čanak i telohranitelji tukli dva minuta. Šutirali su ga i gazili, dok ga je lider LSV-a psovao i udarao štapom po glavi i licu, uzvikujući „Ubij p.... beogradsku" i „Udri stoku".

- Čula sam kako neko vrišti i zapomaže ispred kafane, a ubrzo i povike: „Đubre jedno, nećeš ti tako sa mnom da se ponašaš." Izašla sam na ulicu i jasno ugledala dobro znanu siluetu. Nisam mogla da verujem da se jedan političar tako ponaša, psuje i bije nemoćnog čoveka koji zapomaže - kaže žiteljka novosadskog naselja Ribnjak, koja stanuje nedaleko od kafane „Tako je suđeno".

Pressonline
« Poslednja izmena: 26. Sep 2012, 17:52:50 od thug_life »
IP sačuvana
social share
I reach my peak, I can't speak,
call my nigga Chic, tell him that my will is weak.
I'm sick of niggas lyin', I'm sick of bitches hawkin'
matter of fact, I'm sick of talkin'.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.89
mob
Samsung Galaxy S9+
@Perudji

Ako sivu masu zvanu mozak koristis za razmisljanje onda pocni da je koristis.Ovde se ne radi o tome dal neko mrzili ili voli Canka.Svi mi imamo neko misljenje o njemu.Ovde se radi o pokusaju ubistva doticnog Lesanovica.Ukoliko te neko proziva u kafani jednostavno ili pozovi vlasnika/obezbednjenje ili idi na drugo mesto.

Canak ma kakav on bio vrlo dobro zna misljenje vecine gradjana o njemu.Ja licno ga ne bi provocirao medjutim da se napijem ko zna.Mozda bi mu i dobacio....Ali to svakako ne opravdava njegovo bahato nasilnicko ponasanje.Jasno je ko beli dan da taj Lesanovic nije meca dobric.

Jasno je ko dan da je lik 99% provokator.Ali verbalni provokator.On kao politicar mora da bude iznad toga.I cak i da je to neko namestio iz SNS-a(sto je u domenu maste i bajke al ajde) on opet mora da pokaze da je bolji od njih.A on ne samo da nije pokazao da je bolji nego je pokazao da je tezak sljam i budala.

I to je jedina prava istina.A bratanica i hvatanje za dupe jeste izmisljeno upravo zbog takvih kao ti.A to je da poveruju u bajke viteza Koje pardon Nenada supermena Canka.Opet ponavljam mozda ti ne bi napisao ovaj post da znam da bi ti istom zestinom branio Velju Ilica.Ali ne.Velja je za tebe nasilnik koji je zasluzio da ga neko bije na sred ulice.I ma sta ja i ti mislili o svemu ovome ako si normalan onda ces biti za postovanje zakona.I reci ces"Ok, jeste da ga cenim i postujem ali je napravio zlocin i mora odgovarati".Sve dok budemo opravdali nasilje zato sto nam se neko svidja to nece ici nigde.I to ce drugim nasilnicima dati krila da rade sta hoce.Ukoliko te neko nije 1 dirao i nije te fizicki napao ti nemas prava da reagujes silom.

Ja imam 30 godina i dovoljno sam zreo da sam prerastao tinejdzerske godine kad su se verbalne svadje resavale tucom.Kad predjes odredjene godine moras da naucis da iskuliras ljude.Ako je budala nek je budala.A taj blic tekst je smesan kao bioskop.U policiji nemaju nikakve prijave o njemu ali zato je tamo neko negde rekao da se on skidao go.Ko je to rekao i iz koje kafane?Pa mogu ja napisati sutra da sam video prosle nedelje Lesanovica da vadi k.. na sred Terazija i vice "Pipni ga".Sa kojim dokazima oni blate nekog?Dokaza nema a jedini cilj je pranje zlocina Canka.
« Poslednja izmena: 26. Sep 2012, 18:20:38 od bora82 »
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.79
mob
Samsung SGH-E590
Možda je svinja, ali ga je dobro prebio. Da vidi beogradčić, tatin sin , izbledeli mangup, kako biju Vojvođani. Neka je i svinja, ali je dao ostavku na mesto poslanika, što nijedan beogradčić nije ni smeo ni pomislio. Dobio mali batine, pa onada odmah zaplakao i potražio tatinu pomoć. Zamisli tukao ga debeli Čanak, invalid (nosi štaku), a on tati rekao da su ga tukli telobranitelji.

Smile Smile Smile Smile Smile Smile

Uvek sam sumnjao u to da si jedan obican jadnik, a ovim si to potvrdio. Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.02
Citat

Smile

да ли ти стварно мислиш да чанак козојебац може неког да истуче? Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
mob
Alcatel 
Boro pokušaj sa mnom da polemišeš, a da me ne vređaš, jer se ne slažeš sa mnom. Da li ja pravilno koristim sivu masu i da li je imam svakako nije merilo to da li pravdam Čanka, ili ne. Nemam lepo mišljenje o Nendau Čanku, ali ako na osnovu dostupnih informacija mogu da cenim, manje mi se dopada dotični Lešanin. Za njega je Čanak gromada, ako su moje informacije o dotičnom gospodinu, provokatoru, istinite. Ako je istina da je čovek nadobudni bogati provokator, onada je u odnosu na njega Čanak gorski car.Što bi verovao tatinom sinu da su ga tukli neki telohranitelji, a ne Čanak lično? Čak i da su ga oni tukli, ako je uradio to što se priča, nije bolje ni zaslužio. Provokatore jednostavno ne podnosim. Moj odnos prema Čanku se nije promenuo, njegova politička opcija za mene nije prihvatljiva, jedino me je prijatno iznenadio što je podneo ostavku na poslaničko mesto. Uostalom sve je na strani Lešanina, od medija do vlasti, pa neka sada iskoriste priliku i osude Čanka.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
Nista ti sada kada te neko isprovocira na ulici uhvati pa ga isprebijaj, ili ako si nesposoban unajmis bodigardice pa oni odrade posao umesto tebe. I cisto nam javi kako je proslo sa policijom  Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
mob
Alcatel 
Nista ti sada kada te neko isprovocira na ulici uhvati pa ga isprebijaj, ili ako si nesposoban unajmis bodigardice pa oni odrade posao umesto tebe. I cisto nam javi kako je proslo sa policijom  Smile
Uzmi ti izvređaj nekog u kafani, zovi ga svinjom i lopovom, štipaj mu ćerku za dupe,  pa se javi da vidim kako si prošao. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
Dobicu batine, a jel ce me to spreciti da podnesem krivicnu prijavu protiv tog sto me je isprebijao?
Pa nisi ti frajeru zakon pa da ga uzimas u ruke.
Sto se mene tice moze sve ovo i da se precuti ali ali sutra kada neko iz obraza, nasih, vasih, neki pedercic dobije po pitcici jer je isprovocirao nekoga nemojte odmah da kukate kao zene u crnom  Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.89
mob
Samsung Galaxy S9+
Citat
Boro pokušaj sa mnom da polemišeš, a da me ne vređaš, jer se ne slažeš sa mnom. Da li ja pravilno koristim sivu masu i da li je imam svakako nije merilo to da li pravdam Čanka, ili ne. Nemam lepo mišljenje o Nendau Čanku, ali ako na osnovu dostupnih informacija mogu da cenim, manje mi se dopada dotični Lešanin. Za njega je Čanak gromada, ako su moje informacije o dotičnom gospodinu, provokatoru, istinite. Ako je istina da je čovek nadobudni bogati provokator, onada je u odnosu na njega Čanak gorski car.Što bi verovao tatinom sinu da su ga tukli neki telohranitelji, a ne Čanak lično? Čak i da su ga oni tukli, ako je uradio to što se priča, nije bolje ni zaslužio. Provokatore jednostavno ne podnosim. Moj odnos prema Čanku se nije promenuo, njegova politička opcija za mene nije prihvatljiva, jedino me je prijatno iznenadio što je podneo ostavku na poslaničko mesto. Uostalom sve je na strani Lešanina, od medija do vlasti, pa neka sada iskoriste priliku i osude Čanka.

Ako je ono sto sam napisao za tebe vredjanje onda ti se javno izvinjavam.Nisam imao cilj da vredjam nego da te navedem da bar 1% razmisljas racionalno.Ovde se ne radi o tome dal ti volis ili ne volis ljude koji provociraju.Ovde se radi iskljucivo o pokusaju ubistva.Pokusaj ubistva je kad nekog bijes a on lezi dole.

Nikad se ne zna dal ce doticni da umre od povreda ili ne.Znaci to je nanosenje telesnih povreda i nasilje.Isto kako ne volis provociranje tako ja ne volim nasilje.Grozim se cinjenice da 3 ljudi biju jednog.U kafanama sam bio million puta i vidjao sam sve i svasta.Vidjao sam lika kako brljavi i konobarica zove gorile iz Bosne/Crne Gore i gaze ga 20 min i na kraju bace u kanal sa prljavom vodom.

Ma sta taj lik brljavio po kafani nije nacin da ga neko bije i baca u kanal sa prljavom vodom.Grozim se takvog isterivanja pravde.I zabole me patka dal je to Canak ili Toma ili neko deseti.Zlocin je zlocin.Za tucu i nasilje se mora odgovarati.A sad dal je taj lik prijatelj sa ministrom i dal je lovaran iskreno me boli k...

Postoje 1000 nacina kako se moze izbeci tuca.Ti kao odrasla i zrela osoba a posebno kao politicar koji oce da vodi Vojvodinu moras da budes 100 km iznad toga.Ali ovde je Canak pokazao da je obican debeli primitivac koji svoje probleme resava prebijanjem nekoga.Ako se Canak ovde ne osudi to ce dati signal i navijacima da mogu da po ulici tabaju koga oce.I ne samo navijacima nego i ostalim divljim klincima koji zbog mrkog pogleda prebijaju nekog.

Postali smo drzava gde svako radi sta mu pada na pamet.I tako su svojevremeno 2 navijaca Partizana nalupali lika i promenili mu licni opis.I na sudjenju nije smeo da svedoci protiv vodja navijaca nego je rekao da nisu to oni.Ista situacija se desava u mom kvartu.Gde par klinaca siledzija tuku ljude bez i 1 razloga.I grozim se takvih ljudi.A Canak mi je oduvek bio mrzak lik ali posle ovoga mi se gadi.Nadam se da ce Dacic i Vucic da imaju bar 1% muda i da Canka strpaju u buvaru.I 1 godina robije za Canka bice nevidjeni uspeh da je pravda zadovoljena.
« Poslednja izmena: 26. Sep 2012, 18:52:26 od bora82 »
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 37
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 20:19:53
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.