Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 19:49:14
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 37
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Portret: Nenad Čanak ~ Insajder  (Pročitano 81088 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
Како си ти закључио да ја икога браним? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
mob
Alcatel 
Ne želim da branim Čanka , ali zašto svi brane onog drugog, koga vozi šofer, a ne pitaju se koja je to njuška i da li on govori istinu. Uostalom ako je napao rođaku i vređao porodicu, dobio je šta je hteo. Dobra prilika da se ostali političari reše Čanka. Izgleda da je to poenta cele priče. To i nije neka šteta.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
Јебе се мени и за Чанка и за тог другог који је изгледа исто нека фукара ко и чварак. Ја сам теби реплицирао на констатацију да повлачиш све лоше што си реко за Чанка.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.89
mob
Samsung Galaxy S9+
Citat
Ne želim da branim Čanka , ali zašto svi brane onog drugog, koga vozi šofer, a ne pitaju se koja je to njuška i da li on govori istinu. Uostalom ako je napao rođaku i vređao porodicu, dobio je šta je hteo. Dobra prilika da se ostali političari reše Čanka. Izgleda da je to poenta cele priče. To i nije neka šteta.

A zamisli da je Velja nekog tako napucao??Pevao bi drugu pesmu jel tako.Velja - bahati nasilnik koji tuce ljude bez razloga.A Canak je Novosadski vitez Koja.Zastitnik zena i svoje porodice.Cak i da je istina to sto debeli prica ko daje njemu za pravo da bilo koga bije?

Ukoliko je video da je lik bezobrazan onda pozove vlasnika kafane i trazi da izbaci lika koji provocira.U svakom slucaju nije resenje da ga namlati.Sta da ga je ubio?Jel to znaci da onda svako moze da bije i ubije nekog jer mu bratanicu hvata za dupe.

To je znaci u slucaju da je istina.A sad ide druga strana.Canak je samo 24h pre ove izjave rekao kako ga nije pipnuo.Kako je lik bio pijan i pao sam.Verovatno o koru od banane.Po tvojoj logici dal si opravdao Seselja sto je namlatio onog advokata?Mozemo i tu reci"Barovic je bio bezobrazan i vredjao je Seselja".

Prijatelju ako oces da budes realan - nasilje je nasilje.Niko nema prava da bilo koga bije zbog verbalnih stvari.Znaci ako te lik vredja iskuliraj ga.Ako si u kafani zovi vlasnika kafane ili obezbedjanja i trazi zastitu.Ako on nece da ti je da onda izadji napolje i zovi policiju.

Mene samo nervira u celoj ovoj prici kako bi demokrate/Vojvodjani rezonujete.Kad je bahat Velja onda je najgori na svetu.Kad je Seselj bahat onda je najgori na svetu.A kad je bahat Canak onda se uvek traze neka opravdanja...
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
Citat
A zamisli da je Velja nekog tako napucao??Pevao bi drugu pesmu jel tako.Velja - bahati nasilnik koji tuce ljude bez razloga.A Canak je Novosadski vitez Koja.Zastitnik zena i svoje porodice.Cak i da je istina to sto debeli prica ko daje njemu za pravo da bilo koga bije?

Pa nisu izostale kletve upucene Canku kolko vidim  Smile
Inace, klasika, svako trazi opravdanje za svog

Citat
Ukoliko je video da je lik bezobrazan onda pozove vlasnika kafane i trazi da izbaci lika koji provocira.

Pa ne uzbacuje se lovarna musterija tek tako  Smile

Citat
U svakom slucaju nije resenje da ga namlati.Sta da ga je ubio?Jel to znaci da onda svako moze da bije i ubije nekog jer mu bratanicu hvata za dupe.

Pa kad je leglo milijonce za Miladina mozemo da zazmurimo i na politicara, ipak je to veci kalibar od omladinca koji ima peticu iz fizickog  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.02
Citat
Pa kad je leglo milijonce za Miladina mozemo da zazmurimo i na politicara, ipak je to veci kalibar od omladinca koji ima peticu iz fizickog

kad jedan mora u ćorku onda mora i drugi,a inače su obojica jaki kalibri u tri lepe... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
Citat
Pa kad je leglo milijonce za Miladina mozemo da zazmurimo i na politicara, ipak je to veci kalibar od omladinca koji ima peticu iz fizickog

kad jedan mora u ćorku onda mora i drugi,a inače su obojica jaki kalibri u tri lepe... Smile

Pa Canak barem po tezini  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.89
mob
Samsung Galaxy S9+
Citat
Pa nisu izostale kletve upucene Canku kolko vidim  
Inace, klasika, svako trazi opravdanje za svog

Kako se ponasa bolje nije ni zasluzio.Moj nije ni Velja ni Seselj.Samo me nervira subijektivnost ljudi.Seselj je idiot.Ali mi smeta sto Antonela Riha ne napravi istu emisiju za Canka.Ako je Seselj zlo on je bar iza brave a ovaj na slobodi i na vlasti...

Citat
Pa ne uzbacuje se lovarna musterija tek tako  

Onda je trebao da izadje napolje i da zove policiju.On kao politicar treba da pokaze ljudima da se pravda ne isteruje mlacenjem drugih ljudi.A iskreno mislim da je bratanica teska bajka.Lik ga je pijan provocirao i on da bi pokazao koliko je bahat nalupao ga je.Sada neka sedi u buvari 10 godina i sve OK.

Citat

Dali znas koliko je zlocina ucinila Americka vojska tokom svog boravka u drugim zemljama.Tu ne mislim na bombardovanje i slicno.Tu mislim na dobrovoljni boravak.Pre dosta godina u Makedoniji je pijani Americki marinac udario visokog zvanicnika vlade Makedonije.Ubio ga je na licu mesta kao i njegovu zenu i decu.Otisao je u Americku bazu i posle otisao u USA.Nikada nije odgovarao za zlocin.Amerika ima pravilo da svoje gradjane ne isporucuje nego mu sama sudi.To smo i mi uradili samo sto je Miladinov prekrsaj mnogo manji od ubistva 3 ljudi.  Smile
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
Nokia 
Служба двадесет година одобрава насилнично понашање Ненада Чанка у Новом Саду и Србској Војводини.
Томе је дошао крај.

Кума дала, кума и узела.

Мрачне авети се препуштен поршлости.  
Војислав Шешељ, Бук Драшковић, Борис Тадић, Војислав Коштуница, Ненад Чанак, Милорад Вучелић, Драгољуб Мићуновић...су прошлост.

Будућност припада Александу Вучићу, Драгану Ђиласу, Младађну Динкићу...
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
Citat
To smo i mi uradili samo sto je Miladinov prekrsaj mnogo manji od ubistva 3 ljudi.

Svakako, samo sto ima dosta Miladina po svetu koji nisu neciji sinovi pa trunu u zatvoru, neki cak i nevini  Smile
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 37
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 19:49:14
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.116 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.