Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 22:40:50
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 37
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Portret: Nenad Čanak ~ Insajder  (Pročitano 80922 puta)
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Citat
Ja zaista ne znam odakle odjednom Velja Ilic u citavoj prici ili da je Velja Selja moj idol
Eto, Nenade... mozes da se kezis... ono sto ti nisi prepoznao (da je Velja Selja u stvari moj idol), prepoznao je zenski organ zadovoljstva... navodnog.

To nisam ja rekao, nego onaj ciji nick je vokativ deminutiva zenskog polnog organa zadovoljstva (fakticki ne navodno).
Evo da se cerekam malo. Smile Smile
Mada mi se ne svidja tvoja diskriminacija seljaka, koji su to rodjenjem postali, a nisu kao Canak postali ultragojazni tokom zivota. Dakle, nije Velja kriv sto je seljak, rodjen je takav. Smile
Canak je mozda mentalno i psihicki bolesna osoba, ali je pre svega pokvarena i losa osoba. Ne znam da li je te osobine nasledio ili ih je dobio tokom zivota, ali znam da prepoznam kada neko nema dovoljno ljudskih osobina koje bi ga ucinile dostojnim nazivanja covekom.
Citat
Da ponovim... Njoj dete nije oduzeto jer je losa majka, jer ne vodi racuna o njemu, jer ga zlostavlja, vec zato sto je trudna.
Kakva je to poruka u drzavi koja se bori sa belom kugom?
Ovo sa detetom i trudnom majkom meni je dovoljan dokaz koliki je Canak necovek.
IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11

Nenad Canak pored muskarca normalne tezine

Ma zgoljav ovaj pored njega skroz  Smile
Ako bude ikad predsednik Srbije, nek stavi naocare pa ce da izgleda ko Helmut Kol  Smile
« Poslednja izmena: 24. Jun 2009, 14:56:52 od Maradic »
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Apple 15
Citat
To nisam ja rekao, nego onaj ciji nick je vokativ deminutiva zenskog polnog organa zadovoljstva (fakticki ne navodno).

Ali ti si pitao sta ja imam protiv seljaka...  Smile

Znaci.. u dva posta ja sam proglasena i mrziteljem i obozavateljem lika i dela Velimira Ilica... Sjajno...  Smile

Samo u Srbiji... Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 396
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
dobro ajde otkrij nam te neformalne tokove, jedva cekamo da ih cujemo.

Ako ih do sada nisi sam otkrio , jbg , sumnjam da je moguce objasniti ti .

******* je dobio odgovor kakav zasluzuje za onaj post...proglasiti nekoga za neradnicki olos samo zato sto su kolonisti je imbecilno...to isto kao kad bih ja sve lale("starosedeoce") strpao u isti kos sa npr lalama iz radojeva koji se jebu izmedju sebe da "blago" ne bi otislo u tudje ruke...pa im se deca radjaju degenericna i sa defektima...verovatno je i ovaj barak od te fele pa je malo iskompleksiran Smile...

Lepo se vidi kako se stvari tamo razvijaju od kad su se kolonisti naselili , a kako su se ranije razvijale . I ovo bullsh1t autonomastvo se siri upravo od kolonsita jer su oni formirali novu pokrajinsku elitu ( canak , koster ... ) , stari Srbi iz severne Srbije nisu ni znali da zive u nekoj Vojvodini .
Naseliti brdsko planinsko stanovnistvo koje ne zna kako da obradjuje i gazduje ravnicarskom zemljom su mogli samo komunisti i to da bi nagradili svoju bazu .  Po tvojoj inteligenciji bi se pre reklo da si ti od tih sto se "pare" izmedju sebe , oce to kod izolovanog brdsko planinskog stanovnistva , jbg tesko je naci mladu u vukojebini , a da ti nije sestra  Smile
« Poslednja izmena: 03. Jul 2009, 15:14:05 od lightsoft »
IP sačuvana
social share
Predsedniče Obama, okreni se ka nama.                    Mi smo se kuražili, sami k***c tražili.
Pogledaj nas, garavi, mi smo dobre naravi.                 Molimo te, leba ti, nemoj nas i ti j****i.  
Nas su Srbe jebali i kad nisu trebali.                           Vi ste, crnci, kurati, nećemo izdržati!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
Citat
Lepo se vidi kako se stvari tamo razvijaju od kad su se kolonisti naselili , a kako su se ranije razvijale . I ovo bullsh1t autonomastvo se siri upravo od kolonsita jer su oni formirali novu pokrajinsku elitu ( canak , koster ... ) , stari Srbi iz severne Srbije nisu ni znali da zive u nekoj Vojvodini .
Naseliti brdsko planinsko stanovnistvo koje ne zna kako da obradjuje i gazduje ravnicarskom zemljom su mogli samo komunisti i to da bi nagradili svoju bazu .  Po tvojoj inteligenciji bi se pre reklo da si ti od tih sto se "pare" izmedju sebe , oce to kod izolovanog brdsko planinskog stanovnistva , jbg tesko je naci mladu u vukojebini , a da ti nije sestra

ne brajko moj...to samo kod lala ima...ako mi ne verujes slobodno mi posalji pp da se dogovorimo da se sastanemo i da te ja odvedem u to selo da vidis cemera od degenerisanih lala i lalinki...kao znak dobre volje spreman sam da snosim sve troskove tvog putovanja Smile

********************************************************************Smile

Edit by Lightsoft:  Za analizu nekog tema
« Poslednja izmena: 03. Jul 2009, 15:10:33 od lightsoft »
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Apple 15
Čanak održao predavanje novinarima
Petak - 03.07.2009

U Opštinskom sudu u Novom Sadu juče je održano drugo ročište po tužbi Nenada Čanka (50) kojom je od svoje bivše supruge Marije Vasić (34) zahtevao starateljstvo nad njihovim desetogodišnjim sinom M. Č. Vasićeva se nije pojavila jer joj je lekar naložio da miruje zbog poodmakle trudnoće, dok se lider vojvođanskih ligaša prvi put od otvaranja ovog slučaja obratio novinarima.

- Podaci iz spisa predstavljaju službenu tajnu i svako ko iznese bilo koji podatak iz spisa može da odgovara za to. Ono što je moguće jeste činjenica da će pojedini ljudi, iz pojedinih medija, među kojima su „Alo!“, „Pres“ i novosadski „Građanski list“ biti procesuirani zbog iznošenja navedenih podataka u javnost - rekao je Čanak na konferenciji koja je više ličila na čas iz porodičnog prava
Kako „Alo!“ saznaje, punomoćnik Nenada Čanka zatražio je od suda da se veštači Marijina „parnična sposobnost“.
- Ovog puta su hteli da je proglase poslovno nesposobnom zato što je trudna - kaže za „Alo!“ pravni zastupnik bivše gospođe Čanak.

Veliki broj odgovora na novinarska pitanja Čanak je započeo rečima „to ne mogu da vam kažem“, pozivajući se na porodični zakon, ali je na pitanje da li je uticao na rad centra za socijalni rad tvrdio da nikada nije zloupotrebio svoj politički položaj u društvu. On se požalio i da niko od novinara nije kontaktirao s njegovim pravnim zastupnikom, a da se on dosadašnjim ćutanjem u procesu „samo držao zakona“.

M. D. - N. N. T.

Izvor: Alo
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 268
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Lično imam vrlo negativna iskustva što se tiče Centra za soc. rad u Novom Sadu, ali ovo...
Da ženi zbog trudnoće oduzmu starateljstvo nad detetom, vrhunac zloupotrebe...

Zaista, u ovoj državi je mafija na vlasti.
Muka mi je od političara, a najviše od ovih modernih i evropskih. Koliko su civilizovani vidi se na svakom koraku.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Apple 15
Snimak Čanka na sankama - hit na internetu!

Autor: "Svet"

Objavljeno: 22.12.2009 10:50

Snimak Nenada Čanka kako na motornim sankama u majici kratkih rukava jezdi po pešačkoj zoni u centru Novog Sada postao je u protekla dva dana najveći hit na internetu. Video klip od 19 sekundi koji smo postavili na Youtube i naš portal u petak uveče, u proteklih nekoliko dana prenelo je nekoliko desetina portala iz Srbije i regiona, par dnevnih novina, "Nacionalni dnevnik" TV Pink, "Vesti" na B92...Kako javlja novosadski "Radio 021" Nenad Čanak je pozvan da se pojavi u SUP-u Novi Sad radi informativnog razgovora povodom vožnje motornih sanki u pešačkoj zoni.

Izvor: Svet
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Dođoh, videh, osvojih!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10979
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
mob
Nokia 6300
Odakle mu pare za motorne sanke? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

alitur vitium vivitque tegendo

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17042
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
mob
Nokia 3510
Odakle mu pare za motorne sanke? Smile

Ма моторне санке су ситница. Него објасни ти мени да ли су у складу његови месечни приходи са живом вагом коју дотични мери. Не троши Чанак на луксуз. Све што заради 95% иде у канализацију Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
У пороку је слађе: сви порок грде, а сви у њему живе, само што сви крију...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 37
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 22:40:50
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.