Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 18:15:15
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 39
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Порођај једне војске  (Pročitano 34530 puta)
Clan u razvoju

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 28
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Nokia n70
Mirom na rat idite ,ratom mir cinite!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Irak ima naftu, Srbija (Kosovo) nema ništa zanimljivo za američke strateške interese. Da mi imamo naftu, sigurno bi nas okupirali, bez obzira na procenjene žrtve.

jesi siguran a baza ? najveca u Evropi ce biti posle smanjenja onu u Njemackoj
a strateski polozaj ?
a jesi kad bio na Kopaoniku na najvecem vrhu znas cija se baza sada nalali gore ajd pogodi
a to znam iz pouzdanih izvora iz prve ruke taj dio Kopaonika je  u dijelu KIM
a sa tog polozaja se kontrolise radarski cijeli Balkan i sire zamisli dokle ajde pogodi dokle ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
''Војска Србије'' се опасно припрема за обављање своје уставне дужности
У склопу њеног порођаја,срећни министар је објвио да уводи регистарске таблице без којих не можемо да учествујемо у војним мисијама у Либану,Авганистану,Тимору..........
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
sad kad imamo tablice,sve je super Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
kakva budala pa ovo je cista lakrdija
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1636
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.1
mob
Nokia 6120
Citat
Irak ima naftu, Srbija (Kosovo) nema ništa zanimljivo za američke strateške interese. Da mi imamo naftu, sigurno bi nas okupirali, bez obzira na procenjene žrtve.

dobro a i nismo toliki trosak ipak nas ima mnogo manje nego iracana  Smile

Citat
Eizo , pre nego sto krenes da saljes tudju decu na klanicu , prijavi se za rat prvo sam . Kad ti budes krenuo na celo kolone i jurnuo u juris prvi , nemoj uopste da se brines , bicu i ja sa tobom . A pun je i meni kurac kurcevih heroja koji kad treba da se prica su prvi , a kad treba da se ratuje ne mozes gajgerovim brojacem da ih nadjes . Ja sam se za vojsku prijavio u sred rata , jer nisam mogao u dobrovoljce , jer nisam prethodno imao nikakvu obuku . Nisam pobegao kao picka iz zemlje , nisam bezao ni od puske ni od vojske . Bio sam spreman da svoju zemlju branim i tad i sad . Ali ono sta nisam spreman je da idem i da se guzim i da rizikujem glavu , dok oni koji su najvise lajali i huskali na rat sede po kaficima , karaju ribe po gradu i smeju se nama na frontu : kako smo ih zajebali . To je ono sto nisam spreman .

Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 18. Nov 2007, 19:07:45 od boki282 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1804
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9

jesi siguran a baza ? najveca u Evropi ce biti posle smanjenja onu u Njemackoj
a strateski polozaj ?
a jesi kad bio na Kopaoniku na najvecem vrhu znas cija se baza sada nalali gore ajd pogodi
a to znam iz pouzdanih izvora iz prve ruke taj dio Kopaonika je  u dijelu KIM
a sa tog polozaja se kontrolise radarski cijeli Balkan i sire zamisli dokle ajde pogodi dokle ?

Koja baza? Misliš na Bondstil u kome boravi 1473 američka vojnika i još stotinak američkih civilnih lica pri US vojsci koji obavljaju logističke poslove.
Šta će im permanentna vojna baza na Kosovu??? Koga da kontrolišu iz te baze?

Što se tiče glavne radarske baze za Balkan, ona će se nalaziti na planini Vitoši, odmah iznad Sofije. Ako nisi znao, američka kompanija Bechtel već gradi stambeni kompleks zatvorenog tipa (za obične bugarske građane) na periferiji Sofije gde će živeti porodice američkih oficira koji će službovati tamo.
IP sačuvana
social share

Dok je budala, biće i radikala
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
nisam znao nista od toga zasto je onda toliko puta receno da se Ameri sele u Bondstil nakon zatvaranja one u Njemackoj

nemoj tako olako odbaciti Kopaonik
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 732
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9;M
mob
Nokia 
Uz svo duzno postovanje , jebale ga tablice . Ono sto mene zanima sta je sa prodajom vojne imovine i koliki ce procenat toga da ode na opremanje vojske . Zanima me koliko ce aviona i helikoptera biti osavremenjeno , kada ce uvesti pusku M21 u naoruzanje , sta je sa novim gas maskama , sta je sa novim pancirima , sa novim uniformama , kada ce svaki vojnik dobiti borbeni kombinezon kao standardni deo opreme , kada ce svi dobiti kevlarske slemove , kada ce mo sve tenkove T-72 i M-84 da osavremenimo u zadnju varijantu M-84 , kada ce mo umesto dajceva da pocnemo da vozimo bolje kamione , kada ce da izbace stare ukrajinske vucne vozove koji jedu gorivo i kupe nesto bolje , ...........
A sa tablicama moze slobodno da ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
sve u svemu tebe zanima kada cemo dobiti americko naoruzanje

pa cim Srbija pristane da se odrekne Kosova zaboravi tuzbu protiv NATO-a cim udje u Nato i jos ponesto

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 39
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 18:15:15
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.08 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.