Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Породична шетња у Београду 12. септембар  (Pročitano 13178 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

zvekete rodjaci

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 6155
Zastava Суботица
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Nokia 3220
Citat
Проф. др Љиљана Чолић

Bivsa ministarka prosvete? Ona sto je htela da izostavi Darvinovu teoriju iz udzbenika biologije?

Баш зато што је теорија, и ненаучна!

a kreacionizam je sav  naucan  Smile

IP sačuvana
social share
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.”

William Gibson
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
klico ne pravi razliku izmedju verskih sekti i legitimne pravoslavne verske zajednice .. to je lepo .. samo coveka cini krajnje neozbiljnim sagovornikom ..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
klico ne pravi razliku izmedju verskih sekti i legitimne pravoslavne verske zajednice .. to je lepo .. samo coveka cini krajnje neozbiljnim sagovornikom ..

Pre svega munkaze (asocira li ovo nekog na koze? - mene ne) ja bih voleo da ti kao ozbiljan sagovornik (mozda sagovornica?) ukazes u cemu se sastoji moja greska? Sta to cini jednu versku zajednicu legitimnom a drugu ne? Pri tom i da tacno preneses ono sto ja tvrdim.

Dakle, ja nigde ne kazem da ne postoji razlika izmedju raznih verskih organizacija, naprotiv. Smatram da i te kako postoji. Ono sto ja tvrdim je sledece: Obradovic u svom tekstu kao nesto lose smatra duhovno i fizicko razaranje. On za to smatra odgovornim i verske sekte. Ja sa druge strane samo primecujem da on ne govori o svojoj sekti (ako se sluzimo njegovim recnikom), odnosno verskoj organizaciji (ako se sluzimo mojim recnikom) pod imenom SPC iako je i ona odgovorna za mnoga duhovna i fizicka razaranja (ili pak neki (mnogi?) njeni clanovi - a tu sam nabrojao dvojicu vladika).

Takodje ja ne moram da uvazim predstavu Obradovica o borbi dobra i zla. Borbi u kojoj je jedna strana prava, dobra, pravedna i druga koja razara, siri zlo i bolest. Naravno suvisno je reci da je Obradovic uvek na pravoj strani kao vitez dobra i pravednosti Smile Smile

« Poslednja izmena: 12. Sep 2009, 15:28:08 od klićo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Sony xperia
Citat
Pre svega munkaze (asocira li ovo nekog na koze? - mene ne) ja bih voleo da ti kao ozbiljan sagovornik (mozda sagovornica?)
Ma sta kazes ?? Da te ne asocira ne bi ni rekao.
Ne vidis kao, a ?? A sve drugo sta ti odgovara, na sta bi odgovorio ... to vidis ??

Aj' te zamolim da ne odgovoris .  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Idemo dalje
Citat
3. Школовање Ваше деце је угрожено!

Светска банка и ММФ траже од Министарства просвете Србије масовна отпуштања просветних радника и затварање свих мањих школа у селима или варошицама, као и повећање броја ученика у одељењу. То ће радикално снизити квалитет образовања, и државну школу претворити у машину за репродуковање потрошачких, необразованих и неслободних слојева становништва, док ће се управљачка елита школовати у скупим и обичном човеку недоступним приватним школама. Некритичка примена тзв. „Болоњске декларације“ већ је довела до катастрофалних последица у високом школству Србије. Ако нећете да Ваша деца буду необразована и претворена у модерно робље, пођите са нама у Породичну шетњу.

Ovde necemo ulaziti u to da li MMF i Svetska banka zaista traze masovna otpustanja ili pak racionalizaciju koja je odavno pripremljena od strane ministarstva prosvete. Takodje ostaje nejasno na osnovu kojih izvora se tvdi da se trazi zatvaranje svih manjih skola u mestima po Srbiji.

Takodje na osnovu cega se tvrdi da ce ono sto trazi mmf dovesti do naglog pada kvaliteta obrazovanja? Kakve veze ima to sto ce se zatvoriti skole sa par ucenika sa kvalitetom obrazovanja? Ali ajde i da poverujemo Obradovicu pa da kazemo da ce se time zaista smanjiti kvalitet obrazovanja. No, onda ostaje nejasno kako to da je do sada bas u tim skolama kvalitet obrazovanja bio veoma nizak do te mere da je 40% djaka funkcionalno nepismeno?*

*http://www.vesti.rs/Vesti/Slaba-pismenost-djaka.html

Dalje, kakve sada veze ima nekakva upravljacka elita koja ce da skoluje decu po skupim privatnim skolama? Pa neka skoluju! Ako su te skole dobre - onda je sve u redu. Ako te skole nisu dobre - onda su bacili novac. Drzava neka brine o svojim skolama i ako one budu dobre - problem je resen. Naravno svi mi zelimo da skolujemo decu u dobrim skolama koje necemo skupo da platimo. Ali kako to da su dveri onda protiv racionalizacije u skolstvu? Pri tom pod racionalizacijom se ne podrazumeva masovno otpustanje i trpanje u jednu ucionicu 50 djaka, nego prosto to da se ne zaposljavaju po skolama strine, tetke i svastike i da se odelenja od tri ucenika ukinu a njima obezbedi prevoz, obrok i sve sto je potrebno da bi isli do skole u najblizem mestu.

Medjutim, na kraju mozemo cak i da prihvatimo da je sve autor u pravu. Da je zaista katastrofalno ono sto rade MMF, vlada, svetska banka... Ali opet ne vidimo kakvo to resenje Srpske dveri nude? Ili pak mozda i znamo - ali o tome malo nize.

Pre svega, ubacivanje u celu pricu upravljacke elite i prosvetnih radnika ima sasvim jasan cilj- a to je da se socijalnom demagogijom privuku siri slojevi stanovnistva kako bi se srusila ta elita i valjda dovela Boska na upravljacku poziciju. Da je nasa upravljacka elita losa - to ne moramo posebno obrazlagati, ali zasto onda Bosko poziva i nju na svoj miting? Crkveni poglavari, finansijeri njegove organizacije, pomocnici ministara... Naravno da je prica o preuzimanju vlasti Obradoviceva a ne moja, mozemo procitati u desetom razlogu za porodicnu setnju:

Уколико се слажете са овом нашом анализом и већ годинама очекујете да се на нашој друштвеној сцени појави нова и оргинална снага из народа

A ko bi bila ta originalna snaga?

Da li je originalna snaga ona kojoj je uzor Draza Mihajlovic a o kojem Dveri organizuju akademije? Da li je to zloglasna Ljiljana Colic koja podrzava porodicnu setnju? Ili mozda ucesnik iste Milosevicev ministar Zivadin Jovanovic?

Ukoliko dveri u njima vide originalnu snagu iz naroda  Smile to je njihova stvar, ali da je ovo jedna potpuno prazna i demagoska prica vidljivo je pre svega u nedostatku predloga koje bi Dveri eventualno ponudile i njihovoj nelogicnoj prici.

Dok pisem ovo citam i jednu staru srpsku knjigu i taman da zavrsim kad eto pominje se jedna srpska narodna poslovica koju bih da podelim sa vama braco i sestre:

Kakvo vreme onakvi i ljudi

A deco moja vreme je - smutno  Smile

@lightsoft

lakse je poigravati se sa necijim nikom, nego sa necijom ozbiljnoscu  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 8
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Данас мора да победи здрава Србија!
"КАКВИ БУДЕМО ДАНАС,БИЋЕМО ДОВЕКА!"
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
mob
SonyEricsson k310i
Клићо јеси ти некад ишоа негде даље ван места где ти живиш?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.64
mob
HTC One
Клићо јеси ти некад ишоа негде даље ван места где ти живиш?

Univrezalno pitanje koje se moze uvek i svakome postaviti  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Citat
Da li je originalna snaga ona kojoj je uzor Draza Mihajlovic a o kojem Dveri organizuju akademije? Da li je to zloglasna Ljiljana Colic koja podrzava porodicnu setnju? Ili mozda ucesnik iste Milosevicev ministar Zivadin Jovanovic?

a koja je po tebi originalna snaga? Smile

mozda ovo?

ili mozda ovo?

ili ovo?

ili cak ovo?

ili ne daj boze ovo?

pogledajte te njuske....sve sami kandidati za gore filmove Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Apple 15
Pa ovaj Azdej.. sta god je rekao da on sa svojim partnerom i kucetom ide u Porodicnu setnju...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.