Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 50 51 53 54 ... 59
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Породична шетња  (Pročitano 37776 puta)
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62
наш друг коки је искусно поставио вест о неком протесту неких црквењака али је зато случајно превидио да информише свеколику јавност бурек форума о протестној шетњи више хиљада људи (податак са бееее 92 тако да их је сигурно било 5 пута више) ,махом младих који су подигли глас против смећа које ће сутра прљати београд...пошто је и лела била на породичној шетњи могу слободно рећи да је младост и лепота данас победила Smile Smile
а сутра...не сумњам да ће све проћи у најбољем реду...ипак 15 полицајаца брани једно смеће...мислим да је то преседан светских размера у обезбеђивању неког скупа...могли би фегети да размисле о употреби термина "слобода" ...јебеш слободу кад те мора бранити 15 полицајаца Smile

Cuj 5 puta vise, 25!

између 10 и 160 Smile Smile Smile

наравно...вазелинаша ће сутра да буде 200 милиона Smile

Jedino ako na pandure mislis.
Ucesnika parade nece biti vise od 1000.

ма коки...најбитније је да се ти лепо проведеш...кажем ја...сигурни сте...15 полицајаца брани сваког од вас...ни мува не може да пролети а камоли бејзболка...или кеса са фекалијама Smile

опуштено коки...жив био и причај сутра како си се провео Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2834
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
Nokia 
A sutra cemo da vidimo koliko je ostalo onih od 5. oktobra, jel da ?
Kakve veze imaju antipederska parada i Gazimestan, ajde ne laprdaj vise o politici i porodicnim vrednostima. Ako ce ti biti lakse nece niko da te bije sutra jer unistavate porodicne vrednosti nego zato od same pomisli na vas mi se povraca, a ne volim taj osecaj kad mi se povraca. E da i zato sto zivimo u homofobicnom drustvu i zbog toga cete da dobijete batine.
pa upravo to sto kazes - antipederska, kao sto je i gazimestan bio antialbanska i antidemokratska
kakve porodicne vrednosti, kakva odbrana kosova, na to mozda neko moze da nasedne, ali ne ocekuj da bas svi ne znamo da razmisljamo. setili se porodice pred gej paradu!?!? da nema gejeva neki se ne bi setili porodice
i drugo, nece niko da dobije batine, a nisam ni sumnjao da ti je jedini argument nasilje. uostalom nasilje se leci a ne ljubav
Nista ti nisi skapirao, niti ti slusas sta ja pricam, vidis samo ono sto zelis. Kakve veze ima antipederizam sa antisiptarstvom osim sto imaju rec anti u nazivu.
A ja se fizickog nasilja gadim, i to sto mnogi ljudi ne mogu da shvate neke stvari dok ne dobiju dobre batine govori mnogo o ljudima uopste. Ali i ako se gadim fizickog nasilja smatram da ga treba koristi bas za takve kao sto su ti koji ce sutra paradirati, a koji ne mogu da shvate sta mogu da izazovu svojim glupim ponasanjem, a pritom nikakvu korist nece imati od toga.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7967
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
Apple iPhone 4
Ja nemam nista protiv geja bas su cool  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
Nemojte sutra ljudi nego na Mitrovdan kurvi vavilonskoj
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3133
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Citat
Nista ti nisi skapirao, niti ti slusas sta ja pricam, vidis samo ono sto zelis. Kakve veze ima antipederizam sa antisiptarstvom osim sto imaju rec anti u nazivu.
A ja se fizickog nasilja gadim, i to sto mnogi ljudi ne mogu da shvate neke stvari dok ne dobiju dobre batine govori mnogo o ljudima uopste. Ali i ako se gadim fizickog nasilja smatram da ga treba koristi bas za takve kao sto su ti koji ce sutra paradirati, a koji ne mogu da shvate sta mogu da izazovu svojim glupim ponasanjem, a pritom nikakvu korist nece imati od toga.

nema nikakve veze, to i kazem
ljude koji su slobodno mislili i govorili istinu nije unistio ni gulag ni koncetracioni logor a ti sada i dalje mislis da su takvi metodi uspesni. civilizacijske vrednosti podrazumevaju da se stvari pre svega menjaju u porodici - porodica bez nasilja. ako je u porodici nasilje onda svako dete misli da stvari mogu da se resavaju nasilje i tu smo gde smo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Apple iPhone 3Gs
наш друг коки је искусно поставио вест о неком протесту неких црквењака али је зато случајно превидио да информише свеколику јавност бурек форума о протестној шетњи више хиљада људи (податак са бееее 92 тако да их је сигурно било 5 пута више) ,махом младих који су подигли глас против смећа које ће сутра прљати београд...пошто је и лела била на породичној шетњи могу слободно рећи да је младост и лепота данас победила Smile Smile
а сутра...не сумњам да ће све проћи у најбољем реду...ипак 15 полицајаца брани једно смеће...мислим да је то преседан светских размера у обезбеђивању неког скупа...могли би фегети да размисле о употреби термина "слобода" ...јебеш слободу кад те мора бранити 15 полицајаца Smile

Cuj 5 puta vise, 25!

између 10 и 160 Smile Smile Smile

наравно...вазелинаша ће сутра да буде 200 милиона Smile

Jedino ako na pandure mislis.
Ucesnika parade nece biti vise od 1000.

ма коки...најбитније је да се ти лепо проведеш...кажем ја...сигурни сте...15 полицајаца брани сваког од вас...ни мува не може да пролети а камоли бејзболка...или кеса са фекалијама Smile

опуштено коки...жив био и причај сутра како си се провео Smile

Vazi, pricam utiske cim stignem na posao. Smile

Nemojte sutra ljudi nego na Mitrovdan kurvi vavilonskoj

Amfilohije dolazi?!

Inace, zasto na Porodicnoj setnji nema zena?

Za zene je da sede kuci i kuvaju ili postoji neki drugi razlog? Smile

IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7967
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
Apple iPhone 4
Vecina zena nema nista protv LGBT populacije, to je razlog
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
Žena je bilo sasvim dovoljno a i broj okupljenih je bio solidan.

Vidi kako našeg Kokija boli što u Crnoj Gori ima sveštenika  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Apple iPhone 3Gs
Žena je bilo sasvim dovoljno a i broj okupljenih je bio solidan.

Jes'. Na tri slike ima ukupno 5 zena  Smile

Citat
Vidi kako našeg Kokija boli što u Crnoj Gori ima sveštenika  Smile

E, a keve mi, stvarno me ne vredja to ili bilo sta.. Samo mi je uzasno zabavno i bas me zanima odakle ti to da imam bilo kakve veze sa Crnom Gorom..  Smile Posto, ako imam, ja zaista ne znam za to.. Stvarno, molim te, podeli tu informaciju sa mnom.
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.13
mob
Qtek 小米
Vecina zena nema nista protv LGBT populacije, to je razlog
Напротив, жене мрзе и лезбејке и педере, док мушкарци готово и да не спомињу лезбејке, као да оне неће доћи сутра.
Али не очекујеш ваљда да их оне бију, да јуришају на мурију и све што је мушки посао.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 50 51 53 54 ... 59
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.