Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 59
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Породична шетња  (Pročitano 38429 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3133
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Pa kad se već zalažeš da se to uči u školama, verovatno je sledeća tvoja borba i da pedofili budu profesori, i to sve zato što ih mama i tata nisu naučili, a da, incest je treći u toj borbi...

A ja sam u svom udžbeniku za biologiju imala homoseksualnost, kao bolest, tik iznad pedofilije... Odavno ste vi u udžbenicima.

a gle ovo, studenti fakulteta politickih nauka su jedno vreme imali u udzbeniku oznaku za jednu organizaciju koja je prestala da postoji. naime, umesto OEBS stojao je stari naziv KEBS (iako nije vise bio u upotrebi). dakle, toliko o udzbenicima i onima koji ih pisu.

e sada pedofilija i seksualna orijentacija su dve razlicite stvari. pedofilija je poremecaj, ali i da nije, to je pre svega nasilje. seksualna orijentacija nije nasilje.

mene uopste ne brine to sto neko hoce da kaze da je protiv gej parade, niti mislim da je parada neka velika stvar. zapravo promene ce da uslede tek kada se u skolama bude ucilo da je gej normalna seksualna orijentacija i prirodno ponasanje, pa onda deca nece biti neznalice i pitati: "a kako sad to?". nije dete krivo, nego roditelji, skola, drustvo uopste
Naravno da je bitno da se ne odrzi parada ponosa...ocuvanje mentalnog i duhovnog zdravlja nacije treba svima da nam bude briga, to govorim zbog nase dece sutra. Danas parada, sutra homoseksualni brakovi, pa usvajanje dece od istih pa opste drustveno prihvatanje tog devijantnog ponasanja.Takav je redosled bio i u Evropi takav ce biti i kod nas ako se tome ne stane na put.

homoseksualni brakovi nisu ljudsko pravo, jednostavno drzava brak uredjuje i dozvoljava kao posebnu ustanovu. sto se tice usvajanja ono je vec dozvoljeno za sve osobe bez obzira na seksualnu orijentaciju. po zakonu dete moze da usvoji i pojedinac uz dozvolu nadleznog ministra. takvih slucajeva vec ima u praksi, a nigde se ne propisuje uslov da osoba bude odredjene seksualne orijentacije.

pri tom, neke lezbejke koje zive kod nas u zemlji vec imaju decu, pa makar zbog te dece i njihovih prava (sta ako majka umre?) treba omoguciti sklapanje brakova.

Citat
Da li sada treba da paradiraju ljudi koji jednostavno obozavaju zivotinje?

naravno da treba da paradiraju, izvoli pogledaj temu pa ces videti da je to i u tvom interesu:

http://forum.burek.com/mleko-i-meso-su-najcesci-medju-bajatim-namirnicama-t519060.html
« Poslednja izmena: 01. Okt 2010, 14:52:00 od maslinazelena »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9046
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Alcatel One Touch
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 3504
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.13
Pre svega, da bi se čovek opredelio za nešto, mora probati, a samo izopačen dobije ideju da proba sa istim polom... Bolest ili izopačenost, opredeljenje nikako nije!
IP sačuvana
social share

Svako slovo koje napišem je deo mene, a ono što sam ja i što mogu biti nije ni deo napisanih slova...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49855
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
Samsung Galaxy S24

Мене занима шта би хомосексуалци овом клинцу поручили? Шта би му рекли? Како би га убједили да је то што је рекао дискриминација? Па можда би му дали некакве сликовнице препуне хомосексулаца који се љубе. Затим би објаснили да је то сасвим нормално и природно... те да ће можда и он тако да ради када буде велики... Вјероватно би му још објаснили да је све ствар избора. У кога ће да се заљуби? Па може и у мушкарца, а може и у жену. У сваком случају најбоље је да обоје проба.... па које му се више свиди да то изабере. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9046
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Alcatel One Touch
Seksualnom devijacijom smatramo odnos između osoba istog pola, između čoveka i životinje, seksualno ponašanje prema samom sebi, seksualni odnos bez pristanka partnera, seksualni odnos između bliskih rođaka - ukratko, seksualna devijacija postoji onda kad je usmerena prema neadekvatnom seksualnom objektu ili kada promeni seksualni cilj.

- Homoseksualnost
- Pedofilija
- Sadizam
- Mazohizam
- Egzibicionizam
- Fetisizam
- Sodomija
- Travestitizam
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.13
mob
HTC One
Pre svega, da bi se čovek opredelio za nešto, mora probati, a samo izopačen dobije ideju da proba sa istim polom... Bolest ili izopačenost, opredeljenje nikako nije!

Da li si ti morala da "probas" prvo muskarca da bi znala da je to tvoje opredeljenje? Ne, to si znala duboko u sebi i pre bilo kakvog probanja. Isto je i sa njima, tako da je ovo gore komentar bez ikakvog utemeljenja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Pa kad se već zalažeš da se to uči u školama, verovatno je sledeća tvoja borba i da pedofili budu profesori, i to sve zato što ih mama i tata nisu naučili, a da, incest je treći u toj borbi...

A ja sam u svom udžbeniku za biologiju imala homoseksualnost, kao bolest, tik iznad pedofilije... Odavno ste vi u udžbenicima.

a gle ovo, studenti fakulteta politickih nauka su jedno vreme imali u udzbeniku oznaku za jednu organizaciju koja je prestala da postoji. naime, umesto OEBS stojao je stari naziv KEBS (iako nije vise bio u upotrebi). dakle, toliko o udzbenicima i onima koji ih pisu.
pa?
sta s tim?nista.
uostalom,kome se jos jebe za OEBS?

aj ne seri bezveze.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3133
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Citat
uostalom,kome se jos jebe za OEBS?
ja sam samo dao primer kakvi su nasi udzbenici

Citat
Мене занима шта би хомосексуалци овом клинцу поручили? Шта би му рекли?

tom klincu treba nesto drugo heteroseksualci da poruce jer vecina u zemlji su hetero ljudi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 3504
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.13
Runner, ostani cool, sve i da je to u njima od rođenja, to je bolest.
IP sačuvana
social share

Svako slovo koje napišem je deo mene, a ono što sam ja i što mogu biti nije ni deo napisanih slova...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49855
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
Samsung Galaxy S24
Па ста је парада поноса? Порука свима да боље преиспитају себе и ако осјећају хомосексуалне емоције прекину да их потискују. А прородична шетња нас опет убјеђује да је све то глупост и да сваки нормалан човјек тежи да заснује породицу која ће имати потомство. Ове групе и јесу у супротноси, пошто свака "вуче воду на своју воденицу".    
« Poslednja izmena: 01. Okt 2010, 15:44:52 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 59
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.