Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 59
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Породична шетња  (Pročitano 38277 puta)
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
I u prvom slućaju žrtva je ljudska zajednica. Ali evo ti još primera.

Mika i Milka se trpaju na sred parka, njima je lepo, prolaznici gledaju, niko nije povređen.
ili

Daca puši u pica parku Duletu, Daci dobro, Duletu lepo, prolaznici gledaju, niko nije povređen.

ili

Koki ulazi u stan a na trpezarijskom stolu tata i mama rade gimnastiku. Njima je lepo, mama će posle napraviti kolače (naravno obrisaće sto pre toga) Koki gleda i niko nije povređen.

Možete li vi lažni liberali da shvatite da suočavanje sa perverzijom predstavlja traumu za većinu članova ljudske zajednice i da je zato neprihvatljivo. Nametanje perverzija je nasilje manjine nad većinom.
« Poslednja izmena: 01. Okt 2010, 11:21:11 od simijon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Apple iPhone 3Gs
I u prvom slućaju žrtva je ljudska zajednica. Ali evo ti još primera.

Mika i Milka se trpaju na sred parka, njima je lepo, prolaznici gledaju, niko nije povređen.
ili

Daca puši u pica parku Duletu, Daci dobro, Duletu lepo, prolaznici gledaju, niko nije povređen.

ili

Koki ulazi u stan a na trpezarijskom stolu tata i mama rade gimnastiku. Njima je lepo, mama će posle napraviti kolače (naravno obrisaće sto pre toga) Koki gleda i niko nije povređen.

Kako je u prvom slucaju ljudska zajednica na steti ako to rade u privatnosti svoga doma?

Ovi ostali slucajevi su opet neprikladni primeri jer se odnose na stvari koje se podvode u povredu javnog morala (prva dva slucaja).
Treci eventualno moze da prodje pod uslovom da nije postojala namera (sta, nikome nisu uleteli roditelji dok je imao odnos sa partnerom, ili obrnuto?). Ukoliko je postojala namera, onda je to vec zlostavljanje deteta.

Ajde pokusaj jos jednom, ali jednostavno ne mozes naci prikladan primer jer isti ne postoji. Dobrovoljan odnos dve odrasle jedinke u njihovom domu je samo njihova stvar.

Ako se par, hetero, homo ili razlicitih vrsta na ulici upusta u takve aktivnosti onda za to postoji odgovarajuca kazna.
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
Pa za šta se zalažeš paradiranjem pedera nego za javno manifestovanje istopolnog seksa. Kako je to manje sablazan nego javno manifestovanje hetero seksa.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Apple iPhone 3Gs
Pa za šta se zalažeš paradiranjem pedera nego za javno manifestovanje istopolnog seksa. Kako je to manje sablazan nego javno manifestovanje hetero seksa.

Na paradi nece biti seksa po ulicama. Ako ga bude, prvi sam za to da ucesnici budu adekvatno kaznjeni.
Naravno, takav scenario se desava samo u glavama Amfilohija i ekipe iz Srpskih dveri.
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
Nemoj da mi izvrdavaš preko popova nego reci kakvi su ciljevi homoseksualnog lobija zbog kojih se održava parada. Šta to traže svojim skupom?

ili da ti ja kažem?

Javno manifestovanje istopolnog seksa
Pravo na istopolni brak
Pravo na usvajanje dece i odgajanje dece u istopolnom braku

A kakav je cilj porodične šetnje?

Sprečavanje javnog manifestovanja istopolnog seksa
Odupiranje rušenju društvenih vrednosti i temelja zajednice kakav je brak
« Poslednja izmena: 01. Okt 2010, 11:37:47 od simijon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Apple iPhone 3Gs
Nemoj da mi izvrdavaš preko popova nego reci kakvi su ciljevi homoseksualnog lobija zbog kojih se održava parada. Šta to traže svojim skupom?

ili da ti ja kažem?

Javno manifestovanje istopolnog seksa
Pravo na istopolni brak
Pravo na usvajanje dece i odgajanje dece u istopolnom braku

Kako izvrdavam kada nisi ni pitala?

Sta traze? Traze smanjenje diskriminacije za pocetak.
Sta bi trebali i trazice uskoro? Ove druge dve stavke koje si navela. Da li se slazem sa tim? Apsolutno.

Ovo prvo je notorna glupost koju ne mogu da verujem da je napisao neko ko ima vise godina od broja prstiju na jednoj ruci. Nigde na svetu nije dozvoljeno javno manifestovanje svejedno da li istopolnog ili heteroseksualnog odnosa i ti sada kazes da ce to traziti kod nas? Smile
IP sačuvana
social share

Friedrich Hayek

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
Znači još jedan Crnogorac koji je spreman da uđe u pakt sa svakim đavolom protiv interesa Srba.  Smile

Bravo Kokota, bravo, ne čudi me ništa za nekog ko potuiče iz društva koje je gajilo virdžine. Pa što ne vodiš pederbal u Crnoj Gori onda? Što si se okomio na srpsku nejač?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Apple iPhone 3Gs
Znači još jedan Crnogorac koji je spreman da uđe u pakt sa svakim đavolom protiv interesa Srba.  Smile

Bravo Kokota, bravo, ne čudi me ništa za nekog ko potuiče iz društva koje je gajilo virdžine. Pa što ne vodiš pederbal u Crnoj Gori onda? Što si se okomio na srpsku nejač?

Kakve veze imam sa Crnom Gorom, pobogu? Smile

edit: umalo da zaboravim da iznesem svoju zadivljenost tvojim fantasticnim argumentima. Svaka cast.
« Poslednja izmena: 01. Okt 2010, 11:48:49 od kokota »
IP sačuvana
social share

Friedrich Hayek

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 75
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
Može i njima, što da ne?

Samo ti trvdiš da i to onda mora biti prirodno, dok je to ipak seks između dve vrste, dok je homoseksualizam primćen kod mnogo životinja (kerovi, patke, zečevi...)
Brate, sestro...sta god da si, stvarno je debilno pricati o tome sta je prirpdno i normalno a sta nije. Eto da se svi ponasamo kao homoseksualci ljudska rasa bi nestala sa lica zemlje za 100 godina. Jel ti to govori da tu nesto nije u redu???
IP sačuvana
social share
[img][/img]
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Nepoznat
Browser
Android -
mob
Apple 15
Zar Crnogorci nisu Srbi?
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 59
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.