Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 59
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Породична шетња  (Pročitano 38290 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6179
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
1) Nije magarac alat bre, dok šporet jeste. Šporet nema nerve, nema osećaj.

2) Ni ti meni nisi rekao

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Samsung 111111
Aman covece zivotinja ne moze da odgovori , to sto ima nerve i osecaj..to samo znaci da je ziva,ona nema svest...samo osecaj za bol.Ona ne moze da odluci pametna je kao sporet.Dakle nije pametna.
To isto vazi i za mrtvaca.

Cutanje znaci odobravanje    Smile
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6179
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Pa to sam ja isto rekao. Ti si u isti koš stavljao homoseksualce i zoofile, nekrofile, hteo sam da ti dokažem gde grešoš.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Samsung 111111
Ti me zajebavas..jel da ?  Smile
Pa i jesam ih strpao u isti kos..i svi su prirodni i svi su kontra - produktivni zajednici.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6179
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Poenta je da li tvoj partner pristaje na vezu ili ne. Mislio ti da je prirodno ili ne, zamisli sebe u njihovim cipelama, zamisli da si slučajno rođen "bolestan".

Odavno smo mi prevazišli ideju "sve za državu, ništa za pojedinca", još od Stare Grčke.

Edit: Ne samo to, nego pederi nisu kontra-produktivni uopšte. Nije teško razumeti relaciju između prenaseljenosti planete i ograničenih resursa, možda je homoseksualizam podsvesni način sabijanja tog problema?
« Poslednja izmena: 01. Okt 2010, 05:28:19 od CvijaFaQ »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Samsung 111111
Poenta je da njih razumem....brate covek je covek,nemam ja nista protiv njih.
I nije poenta da li tvoj partner pristaje na vezu ili ne. Neka ziva bica su ostecena po tom pitanju, pa cak i neziva bica.

Samo sam ti objasnio neke stvari,koje ti ili ne zelis da prihvatis ili ne razumes.

Drugo homoseksualci se glupiraju tom paradom.

1.Nista nece postici
2.Narod ce ih jos vise mrzeti
3.Zakone nece promeniti

Odnosno..postupaju po inatu..Mi vam ne damo da imate paradu..a oni e bas cemo da imamo paradu.
Ono sto zelim da kazem je to da oni jesu ugorzeni ali to uopste ne mora da znaci da su oni upravu po pitanju parade.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6179
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Ne branim ni ja paradu, čak sam je i napao na predhodnim stranicama, ali imaju svako pravo po zakonu da je organizuju.

Inače mislim da govorimo oboje iste stvari ali smo se zainatili da se ne slažemo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Ne branim ni ja paradu, čak sam je i napao na predhodnim stranicama, ali imaju svako pravo po zakonu da je organizuju.

shto lepo ne odesh na paradu i deklarishesh se kao homosexualac  , nego stalno neshto - ni tamo ni ovamo  Smile Smile Smile

inache , nemaju pravo da je organizuju , jer davanje prava homoseksualcima , pedofilima i slichnim devijantima direktno ugrozava opstanak naroda . narod ima pravo da se brani od onih koji bvi da ga unishte : ako oni koriste silu i on ima pravo da koristi silu .

--------------------

inache , evo malo slike iz te predivne (j)evropske unije . u holandiji se pojavilo udruzenje "istopolne"  Smile Smile dece od 11-16 godina . bash se pitam ko im je napravio ove plakate i postere za njihovu kampanju  Smile Smile :

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6179
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Zato što se ne jebem u bulju. Avatar sam izabrao jer mi se dopao Rocky Horror Picture show, jebo vas više moj avatar
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
LG Nexus 5
Porodicna setnja u cilju sprecavanja gej parade je glupost. Par hiljada ljudi ne mogu da promene zakon.

Gej parada je jos veca glupost. Paradira se radi paradiranja. Da li pederi paradiraju da bi drzava omogucila homo brak i usvajanje dece? Da, da, sigurno. Pa sud u Strazburu je rekao da gej brak nije osnovno ljudsko pravo, dali su slobodu svakoj drzavi da odluci sta i kako stim. Pa opet u svetu je legalizovan brak pedera u koliko drzava?

Hrvatska je progutala, na redu je Srbija. Evo, clan jk fun ili tako nekako se zalaze za prava trandzi. Realno je da ce i oni za par godina traziti neki skup, svoja prava, itd.

Pa ovi travari, sto se zalazu za lekovitu travu, da se sve to legalizuje. U principu, oni nikoga ne ugrozavaju, samo hoce da puse disko pljuge.

Cinjenice su da homoseksualci nisu ugrozeni nijednom stavkom u zakonu i ustavu. Prilikom zaposljavanja niko i nikada nece pitati za seksualnu opredeljenost. Ako se pederi zalazu za brak, iskoristicu ponovo sud za ljudska prava. Dakle, gej brak nije osnovno ljudsko pravo, to je presudio dakle sud za ljudska prava, ne neki ortodoksni srbenda.

Dalje, kada protestvuju radnici te i te fabrike, gosn Djilas odma preti i place kako je Beograd blokiran i da ti seljaci odu u svoja sela pa nek tamo kenjaju. Sada cemo imati i u subotu i u nedelju verovatno potpunu blokadu saobracaja u samom centru grada. Recimo, to meni smeta.

A opet ako krenemo logikom da gledamo kao konji samo napred, mozda je i zoofilija normalna stvar u drustvu. Sta da radim kad to ljudi jednostavno vole. Zasto stajati na put njihovoj sreci? Ajde samo da zamislimo tipa koji zivi u stanu sa ovcom. Gaji je od malena i neizmerno je voli, cisti, kupa, hrani, podmazuje lubrikantima, itd. Mozda se vremenom navikla pa sama mu skace u krilo. Zasto se kaze da je to zlostavljanje zivotinja? Niko je ne kolje, ne bije stapom, zivi ko bubreg u loju i sl.

Da li sada treba da paradiraju ljudi koji jednostavno obozavaju zivotinje?

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 59
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.