Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 59
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Породична шетња  (Pročitano 37868 puta)
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
Apple 15
O, brate...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Apple iPhone 3Gs
Ima tu logike, ali ja ne zahtevam jednaka prava kroz specijalan tretman (isto kažem i kad je osmi mart). Već sam rekao da ako može da bude Gay Pride Parade, hoću ja jedan Death Metal Pride.

Naravno, slazem se da niko ne bi smeo imati specijalan tretman. Ali smatram da oni to ni ne traze. Da su prava death mJetalaca ugrozena, skroz bih shvatao potrebu za istim i podrzao.

Upravo zato je glupava ideja ove porodicne setnje, koja su to prava ugrozena ljudima koji tamo planiraju da se prosetaju? Nijedna. To je cista provokacija na kojoj ce se par debila prosetati da bi pokazali svoje neslaganje sa Paradom ponosa. Ali naravno, to je njihovo pravio i treba im dozvoliti, koliko god da je debilno dok god nema elemente krivicnog dela. Posto u samom nazivu poziva na otkazivanje druge manifestacije, nisam siguran koliko je to slucaj. Jasno da je to samo pokusaj bedne sacice kompleksasa, ali sta sad..

Многа права су угрожена хетеросексуалним људима и генерално порододица као породица је угрожена на безброј начина. Да не улазим у то ко овај скуп организује и из којих побуда то је само одговор на питање која су то права угрожена.

Нажалост захватила нас је колективна апатија. Боже здравља данас сутра оженићеш се и можда ти супруга дође у ситуацију да приликом запошљавања мора да потпише бланко отказ који ће послодавац извадити из фиоке уколико остане у другом стању. (знам да понављам исто али и твоје питање се понавља)
Ето то је једно од права која су угрожена, а тиче се хетеросексуалних људи. И то није усамљен случај у некој малој фирми у неком малом месту са цирка троје запослених, то је случај у многим великим компанијама које је неко продао на намештеним тендерима.

Ok, naravno da se slazem da je to problem i da zahteva resenje, ali nije nikako vezan za jednu iskljucivo grupu ljudi pa da se moze smatrati diskriminacijom po tom osnovu, vec za ceo sistem koji je manjkav u tom pogledu, odnosno za to sto se primenjuju mnoge mere koje ne bi smele.
Ali ne mozes me ubediti da je to razlog za setnju tada kada je zakazana. I ne mozes me ubediti da ce to biti zahtevi, jer nece.

Ali reci da su heteroseksualci diskriminisani u odnosu na homoseksualce je u najmanju ruku smesno i siguran sam da niko normalan zaista ne veruje u to.
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
Ok, naravno da se slazem da je to problem i da zahteva resenje, ali nije nikako vezan za jednu iskljucivo grupu ljudi pa da se moze smatrati diskriminacijom po tom osnovu, vec za ceo sistem koji je manjkav u tom pogledu, odnosno za to sto se primenjuju mnoge mere koje ne bi smele.
Ali ne mozes me ubediti da je to razlog za setnju tada kada je zakazana. I ne mozes me ubediti da ce to biti zahtevi, jer nece.

Ali reci da su heteroseksualci diskriminisani u odnosu na homoseksualce je u najmanju ruku smesno i siguran sam da niko normalan zaista ne veruje u to.

У старту сам се оградио од тога о чему сада причаш. Не улазим у то ко и из којих разлога организује поменути скуп. Нити сам присталица те организације нити сам у потпуности упознат са њеним деловањем. Врло је вероватно да су разлози прикривени. Али то је случај са многим скуповима у Србији и не само скуповима. Па и та парада педера, зар ти стварно мислиш да има за циљ то о чему паламуде? Не буди веверица.

« Poslednja izmena: 30. Sep 2010, 11:30:05 od twice »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Apple iPhone 3Gs
Citat

У старту сам се оградио од тога о чему сада причаш. Не улазим у то ко и из којих разлога организује поменути скуп. Нити сам присталица те организације нити сам у потпуности упознат са њеним деловањем. Врло је вероватно да су разлози прикривени. Али то је случај са многим скуповима у Србији и не само скуповима. Па и та парада педера, зар ти стварно мислиш да има за циљ то о чему паламуде? Не буди веверица.

Sta je po tvom misljenju cilj?
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Nokia ispo iz modu
Да будем искрен не знам јер не знам ништа о самој организацији тј. о тим дверима. Ето рецимо ти тврдиш да је циљ разбијање оних сутра, бф тврди да је циљ управо супротно. И једно и друго је у некој теорији могуће.
Ја не волим  генерално политичке организације јер су ту мање више главни циљеви и финансијери увек прикривени.

А ако си ме питао шта је циљ параде педера онда је то свакако да се испуне налози западних ментора.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Apple iPhone 3Gs
Да будем искрен не знам јер не знам ништа о самој организацији тј. о тим дверима. Ето рецимо ти тврдиш да је циљ разбијање оних сутра, бф тврди да је циљ управо супротно. И једно и друго је у некој теорији могуће.
Ја не волим  генерално политичке организације јер су ту мање више главни циљеви и финансијери увек прикривени.

А ако си ме питао шта је циљ параде педера онда је то свакако да се испуне налози западних ментора.

Ja tvrdim da je to cilj jer im to stoji u nazivu protesta. Smile

Pitao sam te za paradu inace.
Pazi, ja zaista ne verujem da organizatori imaju to u planu. Ne verujem, jer ih poznajem. I znam da nije to u pitanju, previse se dugo bave time i previse se cimaju oko toga da bi bilo zbog toga.
Ali, verujem da iz vrha vlasti dopire mnogo jaca podrska upravo zato sto sa zapada stize neformalno uslovljavanje da to mora da se desi. To je jednostavno ispit koji se mora poloziti, mislim da to nije neka mudrost i ne treba neko da javno kaze to. Jednostavno, ako zelis da budes u drustvu civilizovanih, moras pokazati da tu pripadas.
IP sačuvana
social share

Friedrich Hayek

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Nokia ispo iz modu
Па сад ја се са тим не бих сложио. Ја не видим ништа цивилизовано у промовисању педерастије и не желим заиста да будем у таквом друштву.

Ни та ни било која парада неће променити ништа у главама људи. Можда сам ја за тебе нецивилизован али за мене је то једноставно ненормална појава и ја то сматрам болесним.
И ове сад ''промене'' да се мама не зове мама и да се тата не зове тата јер то неког вређа и дискриминише па се сад зову ''један од родитеља''... коме то смета? Смета педерима јер код њих у ненормалној брачној заједници усвојено дете не зна ко је мама, а ко тата. Ја се искрено надам да наш народ није до те мере пролупао па да ће и те гадости дозволити.

Можда ће се ова парада и одржати али опет понављам она неће променити мишљење људи. Педер ће и даље остати педер.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
Nokia 
Citat
Nema mi ovo puno smisla. Kao sto nemaju ni gej parade. Izgleda kao kontra "paradi ponosa".
Шта фали?
(Република) Београд,10 година од ''победе демокрације''...још да време послужи. Smile
Citat
Ја не видим ништа цивилизовано у промовисању педерастије и не желим заиста да будем у таквом друштву.
Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Apple iPhone 3Gs
Па сад ја се са тим не бих сложио. Ја не видим ништа цивилизовано у промовисању педерастије и не желим заиста да будем у таквом друштву.

Ни та ни било која парада неће променити ништа у главама људи. Можда сам ја за тебе нецивилизован али за мене је то једноставно ненормална појава и ја то сматрам болесним.
И ове сад ''промене'' да се мама не зове мама и да се тата не зове тата јер то неког вређа и дискриминише па се сад зову ''један од родитеља''... коме то смета? Смета педерима јер код њих у ненормалној брачној заједници усвојено дете не зна ко је мама, а ко тата. Ја се искрено надам да наш народ није до те мере пролупао па да ће и те гадости дозволити.

Можда ће се ова парада и одржати али опет понављам она неће променити мишљење људи. Педер ће и даље остати педер.

Ok, imas pravo na svoje misljenje naravno, ali to sto ti ne mislis da je nesto ispravno ili kako ti kazes "bolesno" to ne znaci da je ono zaista tako. Mislim, ja mogu da smatram da je Partizan najbolji fudbalski klub u Evropi, ali svi znamo da nikada nije bio. Tako da civilizacijske norme nisu nesto sto ti mozes selektivno prihvatati. Vec smo na nekoj temi utvrdili da je po tebi tuca ukoliko je bez oruzja, sasvim prihvatljiva kao nacin resavanja sukoba. Ja jednostavno ne verujem da je to tacno.

Opet, po milioniti put, ovde nije stvar ni o homoseksualcima toliko koliko o licnoj slobodi. Da su u pitanju Kinezi, Romi, ljudi sa tetovazama po celom telu, ridjokosi ili slepi ja bih istu pricu pricao. Jednostavno, nema razlike, osoba je osoba bez obzira na bilo kakve sklonosti dok god ne steti nekom drugom. A nijedna od ovih grupa to ne cini. I to je cela sustina zasto ja "branim" homoseksualce. Da moram da biram izmedju EU i civilizovanog drustva, ovo drugo bih izabrao bilo kog trenutka.
IP sačuvana
social share

Friedrich Hayek

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Nokia ispo iz modu
Мала исправка, односило се на тучу на коју добровољно пристају учесници исте.

И не прихватам ја ништа селективно ја само не видим ништа цивилизовано у промовисању педерастије. А селективно гледају на цивилизацију управо ти који врше притисак на ове мајмуне који нам воде државу. За њих је цивилизовано водити ратове и убијати цивиле.

Опет се враћамо на исто, то да ли си ти педер (не мислим буквално ти) је твоја лична ствар. Мене то не занима, немој ме о томе обавештавати, не желим да знам какве су твоје склоности, а још мање желим да ми своје склоности промовишеш и на силу покушаваш да мењаш моје мишљење и убеђујеш ме у супротно.

И веруј ми да ниједна пара неће ништа променити. Ено ти пример хрватске, одржава се годинама већ и шта се променило? Сваке године више полиције него учесника, а педер је и даље педер.
« Poslednja izmena: 30. Sep 2010, 12:30:13 od twice »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 59
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 4.342 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.