Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Poreska uprava "objasnila" zašto su šalteri bili prazni  (Pročitano 4235 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows 7
Browser
Chrome 38.0.2125.111
mob
Qtek 小米
A što ne bi snimao?
Taкви су прописи, забрањено је сликање/снимање без дозволе надлежних. Замисли свуда у свету је тако и у фашистичкој Русији и на нацистичком западу.
Ако те неко примети од запослених, може да позове обезбеђење и да онда ти они избришу слике или снимак.
Ако се правиш ''паметан'', долази мурија и следи привођење.

Smeš da snimaš ako se nešto vodi kao javni prostor. Verujem da ovi šalteri i prostorija u kojoj se nalaze spadaju u takav prostor i da nije potrebna posebna dozvola za njihovo snimanje.
Твоје је право да верујеш и у Деда Мраза, то ти нико не брани.
Више је јавни простор она разрушена војна зграда у Кнеза Милоша, па је забрањено снимање.
Забрањено је да снимаш и амбасаде и граничне прелазе и много тога, а то далеко више представља јавни простор.

Citat
Pa vidis da je to ocigledno i problem, sto niko i ne radi pa da moze da primeti da ih neko snima.
,
Да, али дешава се да снимају и гужве. У том случају су криви ти исти што не раде брже, што их нема више или шта већ.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 32.0
Ok, nađi mi onda taj zakon koji kaže da ne sme da se snima u prostorijama poreske uprave u delu gde su šalteri za rad sa strankama, odnosno javnošću.
« Poslednja izmena: 21. Nov 2014, 18:47:50 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 33.0
mob
LG Frizider
Prvo, ne smeju da se snimaju zaposleni na javnim mestima i u institucijama bez predhodnog odobrenja. Udji u SUP pa snimaj one salteruse sto ti vade osam cuke potvrdu za bilo sta. Jasno kao dan. Sere mi se od idiota koji snimaju svako sranje i ne vade tu kameru iz ruku. Znaci, nije dozvoljeno ali se tolerise.

Drugo, pojma nemamo koliko zaposlenih ima u toj smeni na doticnom radnom mestu. Ako ih ima 5, onda komplet otkaze, ionako je biro pun kvalifikovanih za tako naporan posao, ako je jedan, onda mars u pizdu materinu.

Trece, mrgec nekako kulskije reaguje na atake protiv administracije. Jbg, gambino nema taj skil.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.65
Citat
Trece, mrgec nekako kulskije reaguje na atake protiv administracije. Jbg, gambino nema taj skil.

ваистину  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.65
mob
Nokia 6630, valjda
Koliko ja znam mora da ima:

i da vazi za objekte od izuzetne vaznosti: kasarne, granicni prelazi, elektrane, nuklearni instituti i tako to...
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 32.0
Za razliku od ostalih, ja nisam komentarisao samu vest, nisam osuđivao tu upravu zbog praznih šaltera baš zato što sam pretpostavio da se radi o tome da su proširili prostorije a nisu još uvek našli dovoljno ljudstva da ga popune. Video sam to i ranije svojim očima i zato nisam ništa govorio. Plus, radi se o Starom Gradu, koji ipak spada u manje opštine.

Ono što meni smeta je što se ovde u zadnje vreme mnooogo brate svira kurcu s tom državom i državnom upravom. Mnogo se umišlja i mnogo se lupeta. Ko da se radi o nekakvom božanstvu i savršenstvu, a ne o glomaznom razjebanom tromom aparatu koji postoji samo i samo zahvaljujući narodu (jer od bogataša i tajkuna uglavnom dobijaju kurac po čelu i govnjivu motku u glavu). Zato mi je sad i ta priča sa snimanjem smešna i retardirana. Neće da priznaju propsut, nego se potežu priče, poziva na zakone, kurac palac... Čuj, ne sme da se snima... Alo bre, pa nije to Straževica! To je šalterska prostorija javne institucije. Neka ih je snimio, ko im jebe mater. Neka rade svoj posao pa neće dospevati u novine.

P.S. A mislim da je bolje i po njih da ne potežu tu temu šta je po zakonu, a šta nije, jer ako ćemo tako, pola njih bi sad trebalo da bude iza rešetaka ili na Birou. Tako da... bolje neka ćute.  Smile
« Poslednja izmena: 21. Nov 2014, 19:18:28 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows 7
Browser
Chrome 38.0.2125.111
mob
Qtek 小米
hkj кад крену отпуштања у државном сектору, откази се деле гологузији и онима који нису примљени на неодређено, то су по правилу баш они који раде и немају никакву везу на врху.
Тако да они које сви мрзе ће преживети сваку сечу ... имај то на уму када оштриш гиљотину.

Ok, nađi mi onda taj zakon koji kaže da ne sme da se snima u prostorijama poreske uprave u delu gde su šalteri za rad sa strankama, odnosno javnošću.
Имаш у преамбули устава, одма' после КиМ.

Јбг Мрги је Лала + аустроугарска бечка школа.  Smile
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 33.0
mob
LG Frizider
Pa nesto i ne vidim da se svira kurcu u korist drzavnog aparata, samo vidim da svi kukaju i napadaju sve od reda koji imaju veze sa drzavnim poslom uopste. I onda dobijes ocekivanu reakciju.

I to uglavnom po ledjima salterskog sluzbenika, gde gle cuda, njih najmanje i ima, dok se gamad rasirila na racun drzave po odborima, direktoratima, sestisprattrecalevokancelarija ma........
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows 7
Browser
Chrome 38.0.2125.111
mob
Qtek 小米
Што је најгоре ја сам већи противник државног апарата од њих, ја бих тенковима ишао на читаве парадржавне институције које су дуплиране и које су највећи паразити, а они се ухватили београдских шалтеруша, да ли сме да се слика или не.

Ми имамо вишак читавих институција, а не вишак неких шалтеруша.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 32.0
Ma jadna državna uprava. Verujem da cela Srbija žali zbog ovog slučaja i saoseća se sa Poreskom upravom.

Gambi, baš ću da se raspitam kod par pravnika koje znam da li pomenuta prostorija spada u one gde je zabranjeno snimanje pa javljam. Smiley  Naravno, usput ću da pitam i šta se po zakonu dešava kada državni službenici ne obavljaju svoj posao ili i sami krše zakone. Pa čisto eto da napravimo presek. Kad smo se već upustili u tu priču šta je po zakonu, a šta nije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.