Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Sep 2025, 12:53:10
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Poreklo Albanaca  (Pročitano 125577 puta)
Poznata licnost

Ko uci znace,ko krade imace.

Zodijak Leo
Pol
Poruke 4294
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
Nokia N70
Axaxaaxxa.... Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Ljudska glupost nema granice!

Na svedskoj motornoj testeri:
"Ne pokusavajte da zaustavite testeru rukama ili genitalijama."

-Na decijem kostimu "Supermen":
"Nosenje ovog kostima vam ne daje moc da letite.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Мирдита, шок Исмети!

Постоји озбиљна теорија да су Шиптари дошли са Кавказа. Та теорија је вероватнија него да су Шиптари потомци Илира. Стога, преиспитај своја знања у вези са пореклом Шиптара.

Спарто, Србине, нема разлога за вређање, па макар и непријатеља.
« Poslednja izmena: 15. Dec 2009, 16:08:23 od panini »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

I 'm NIGHT WOLF

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 14
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1064
mob
Samsung X210
Cuo sam da je albanija nastala kao "skloniste" austro-ugara kad su odlazili iz Srbije e sad koliko je to tacno ne znam!  Smile
IP sačuvana
social share
Готово је, скупило се, уздржаваш се да не пукнеш, казаћеш свима доста je, дa достa je. Дугo су тe водили слепци, дуго су мутави причали, затварали oчи, преспавали ноћи, сад касно je. И доћи ће дан кaдa ћеш сам кренути путем безнађa, жeлeћи дa кao никад дo сaд победиш сам. Мењали те, користили, свашта су с тобом радили, изменили душу, продали и вређали. Устајеш сам, кажеш да знаш, ја више нећу са вама. Доста је било лагања, ја идем сам.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Бог чува Србе.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2032
Zastava Pančevo
OS
Windows 7
Browser
Safari 6.0.401.1
Lose si cuo.  Smile
IP sačuvana
social share
Тврд је камен за онога ко на њему спав'о није,
jа сам рођен на камену зато камен мекан ми је.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

create...destroy...enjoy!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2941
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia ????
prema cuvenom, decenijama najavljivanom, oksfordskom genetskom istrazivanju, siptari imaju 64% j2 haplotip cije je geografsko poreklo kavkaz.
Genetika je rekla svoje, ostalo su politikantska naklapanja & demagogija...
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 732
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 
DakleM nisam čitao temu već samo naslov ( pročitao sam već milion ovakvih tako da milion i milon i jedan nije neka razlika) ali me čudi jedna stvar , svi ko nešto pitaju šta su bili Albanci , šta su bili Bošnjaci , jesu li Srbi prije ameba ili paramecijuma ( evntulano volvoksa) itd , zar nije puno interesantnije pitati se šta će biti Albanci za 20 ili 50 godina , ekonmski , demografski , vojno , politički , civilizacijski , ili Srbi , Bošnjaci nije bitno , zar to ipak nije malo zanimljivija rasprava ( iako će u konačnici opet sve biti trla baba lan) ?
IP sačuvana
social share
Ovde će stajati vaša reklama za samo 10 KM !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4960
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
albanci su iliri to znaju sve,kako rekao hrvatski istoricar aleksandar stipcevic  za albanci i srbe.  ,, kad albanci imali njenu carstvu,srbi su bili u xhungli,,.pozdrav svima

e moj Klićo... nisko si pao...
IP sačuvana
social share
NAPUŠTEN PROFIL
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
DakleM nisam čitao temu već samo naslov ( pročitao sam već milion ovakvih tako da milion i milon i jedan nije neka razlika) ali me čudi jedna stvar , svi ko nešto pitaju šta su bili Albanci , šta su bili Bošnjaci , jesu li Srbi prije ameba ili paramecijuma ( evntulano volvoksa) itd , zar nije puno interesantnije pitati se šta će biti Albanci za 20 ili 50 godina , ekonmski , demografski , vojno , politički , civilizacijski , ili Srbi , Bošnjaci nije bitno , zar to ipak nije malo zanimljivija rasprava ( iako će u konačnici opet sve biti trla baba lan) ?

Ovo je ipak istorijski forum tako da bi nelogicno bilo da se prica o buducnosti umesto o proslosti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 732
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 
Ovako kad pomatram onalo laičko-debilski zar vam ne izgleda da u primorskom dijelu jadrana živi jedna grupacija koje iako je asimilovana ima neke zajedničke karakteristine , recimo svi kažu da se ljudi u sjevernoj i južnoj albaniji jako razlikuju , ovi na jugu su puno civilizovaniji , što se tiče cne gore to sam se sam uvjerio , nikšić , berane , bjelo polje i sl su svtlosnim godinama daleko od juga , u bosni opet imamo hercegovce  i bosance , u hrvatskoj dalamtince koji se jako razlikuju od ovih na sjeveru , lično mislim da su samo ovi djelovi koji naginju moru ilirskog porijekla , a sjever ( svih ovih nacija) je mix slovena , kelta , dačana , turaka , cigana i čega sve još ne .

e sad normalno u nacionalnim istorijama svi ističu svoje plemenito porijeklo , ja to razumjem , ko nehvali sebe kuća da mu izgori ,  pročitao sam danas od nekog na forumu nešto sa čime se u potpunosti slažem , mislim da je mrgec ili tako nekako , sve nacije su veštačke.

[Edit by shone83: Pisanje teksta velikim slovima [ALLCAPS] zabranjeno Pravilnikom Burek Foruma. Koristite blagodeti formatiranja teksta ako zelite nesto naglasiti!]
« Poslednja izmena: 09. Jun 2010, 10:29:34 od Shone83 »
IP sačuvana
social share
Ovde će stajati vaša reklama za samo 10 KM !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
Samsung 
Па и није ти нешто анализа. Smile

Иначе југ Шиптарије је годинама био под грчко-византијским утицајем, па за њих бар не чуди, ако су по степену цивилизованости, испред оних племена са севера. Опет, обрни-окрени и није тешко бити цивилизованији од њих.

Иначе Албанија је етнички готово чиста држава, што је на овим просторима наравно немогуће. Југ те земље је одувек био доста насељен Грцима и Цинцарима, који су далеко напреднији од Шиптара, али добар део тих људи је асимилован. Део Грка се држи свога и даље, јер имају развијену националну свест, а имају и своју државу, која ваљда пази на њих, док су се Цинцари стопили у већински народ, као и у свим околним земљама, које настањују.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Sep 2025, 12:53:10
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.096 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.