Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Sep 2025, 23:26:18
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 29 30 32 33 ... 55
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Поређења  (Pročitano 54908 puta)
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Samsung SGH-E590
Jebali vas Deko i Iliic, manite se te teme, necete valjda 5 dana da se svadjate oko njih Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia N95
Sle nesprdam se,ti znas jebem mu mater nemoj da me nerviras sto puta sam ti i uzivo rekao o cemu se radi,evoooo jos jednom  sto puta u picku materinu sam napisao. Nezelim da ucestvujem u ozbiljnim namerama gde se igrac omalovazava na osnovu svog izgleda-ronaldo ili nacionalne pripadnosti tipa majmun ili smrdi -drogba-ibrahimovic itd. . . Nezelim da ucestvujem gde smrdljivci govore za dekija ili piksija da nema pojma a to su obicno grobari ili ovi drugo smrdljivci koji govore o kezmanu ili ilicu da nemaju pojma to su delije. Tebi sam to sto puta rekao uzivo,zasto necu da polemisem o tome,e sad me samo jos iznerviraj pa mi napisi da se nezelim pise odvojeno
« Poslednja izmena: 02. Jun 2008, 18:44:59 od trstra »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5986
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13;
mob
Apple Iphone 3GS 16GB
(ovde bih izostavio Barsu sa Ronaldihnom - oni su stvarno pre par sezona ponizavali protivnike)

Smile Smile Smile , иначе Сле је мој најбољи другар ...  Smile

Сле, прво треба разграничити каквим ви то Рикелмеа представљате, неки сматрају да је добар играч и ништа више, неки да је спектакулара, међу најбољим полу - шпицевима итд.

За мене је Рикелме продукт једног застарјелог размишљања о фудбалу, и даље све иде на љепоту без пуно трке... Гледао сам га и ја и стварно момак разбија по Аргентини, има испред себе брзог Паласија и само гура лопте у простор, подваљује итд.

Ал` то не пролази у Европи, његов начин игре тешко може проћи... Никако се немогу отргнути мишљењу да због таквих играча екипа страшно пати на средини терена, пресвега треба се игра подредити њима и ако их добро затвориш то је то.. Нема трке, а она је нажалост пресудна у данашњем фудбалу. Деко и Пирло су јако слични њему, и по имагинацији и по физичкој спреми, ал` они имају неупоредиво већи број претрчаних километара, одузетих лопти, итд... Мало који играч си данас може приуштити да стоји на сред терена и читаву утакмицу шаље луцидне пасове, изводи дриблинге без претрчаних километара...
« Poslednja izmena: 02. Jun 2008, 18:43:52 od shaGuar »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Samsung SGH-E590
e sad me samo jos iznerviraj pa mi napisi da se nezelim pise odvojeno
Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Рикелме нема победнички менталитет. То је његова мана. Слаб психички, поклекне под великим притиском.
Са друге стране ради се о једном фантастичном играчу са фантастичним шутем, сјајним идејама...
Ово што је Дуки написао за промашени пенал је делимично тачно...Али и Роналдо је промашио против Барсе али то није коштало Манчестер пласмана у финале...Рикелме је пре тога меча био сјајан, готово сам је одвео Виљареал до финала...
Разлика између Роналда и Рикелмеа (мислим на пол. лиге шампиона) је та што Манчестер има сјајне појединце док је Рикелме био готово сам...Једини играч који му је помагао је Форлан...
О Рикелмеу мислим све најбоље али једноставно не одговара му Европски фудбал...Као ни Ел Локу...И њега је сјеб`о Виљареал...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia N95
e sad me samo jos iznerviraj pa mi napisi da se nezelim pise odvojeno
Smile Smile Smile
Smile

i jos nesto.Ja nisam bas vican tom kucanju i tastaturi,i to znas jebiga vi imate po 20 godina ,i cepate sve oko kompa,ja sam komp dobio u 29 godina,tao da ovaj forum gledam kao opustanje i tako slicno,a razgovori ,druzenje,picka na rastvaranje i slicno to samo uzivo brate,znaci znas me ,nadjemo se ponekad igramo fudbal izpricamo se o svemu,ja sam tako navikao ,jebiga mozda sam zaostao,ali mi se nismo tukli nozevima ,ili pricali jedno drugom neseri odjebi ,saslusamo sagovornika i odpostujemo njegovo misljenje,sad toga nema,pogotovo neee u ovom svetu online.Gd ejedan shaguar meni nesto se klemberi preko neta,pa jel teba tastauru zbog njega ili spidera ili tebe da polomim
« Poslednja izmena: 02. Jun 2008, 18:59:20 od jimy page »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5986
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
mob
Apple Iphone 3GS 16GB
Све то стоји, има право и Сле и било ко други да каже "јесте Шеги сереш ниси у праву", "не смарај", и "одјеби" кад провоцирам, ал` нема нико право да ме овдје вријећа .. Ти се љути колико хоћеш, ал` брате  ти си показао какав си човјек, лафо се противиш неком одговарању на нет-у, а ти први вријеђаш, јел` није тако?

Од Дукија, трсте, Сле-а, Алена, Вексића и других никада нисам чуо неку увреду, а ти се мало запитај о своме понашању ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia N95
gde sam ja sle-a uvredio ,deder nadji mi?

tebi klinac zadnji put kazem,znci zadnji,uspeo si almeidu coveka koji ni mrava nebi zgazio da iznerviras,meni si u par navrata kao onaj psg napisao nesto nedolicno,(ne seri obicno)ali ja nisam odreagovao,sad si dobio od mene uvredljivu recenicu i odma kako pickica kazes da ces da me prijavis,pa prijavi brate nemoj da skidas gace i da prdis nego useri se,kad si ih vec skinuo.Kazem ranije si mi napisao dosta toga,i nemozes ti kao PUS ili SPIDEr biti isto.To zapamti.NJima mogu da dozvolim da me zajebavaju tj mogu samo onima kojima sam oci video,a tebi ne.Zapamti to NE
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5986
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
mob
Apple Iphone 3GS 16GB
Не говорим да си Сле-а уврједио ...  Smile

Ја сам теби то "одјеби" одговарао на твоје константне провокације, и ти то добро знаш.

За пријављивање сам рекао да ћу сваку СЛЕДЕЋУ увреду пријавити, па нек` испаднем пичка што пријављујем, ал` ако појединци могу врјеђати, онда се могу и ја бранити. И не, ја нисам испровоцирао Алмеиду, само сам му рекао да се не треба онако понашати према било коме и да нетреба се спуштати на тај ниво, он је наставио вређати.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia N95
ako napises 500 puta da mancester ovo iliono,a izbacili su barsu,ja moram da ti kazem da si ili ljubomoran ili nesto drugo,a ti na to odgovaras kako?odjebi ili ne seri.  Smile Smile
« Poslednja izmena: 02. Jun 2008, 19:30:07 od jimy page »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 29 30 32 33 ... 55
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Sep 2025, 23:26:18
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.